Payroll Assistant til bogholderi- og øvrige administrative opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Sætter du en ære i at levere korrekt løn til tiden? Er du serviceminded, engageret og god til at holde mange bolde i luften? Trives du med en bred kontaktflade ud i organisationen og en alsidig hverdag? Så er måske vores nye Payroll Assistant

Som vores nye Payroll Assistant får du en spændende og varieret hverdag med en bred kontaktflade. Du bliver en del af vores Administration, hvor vi er et team på tre medarbejdere, der håndterer alt fra bogføring til løn og projektstyring. I vores hverdag er vi gode til at grine sammen, samtidig med at vi arbejder målrettet og seriøst.

Du får et stort ansvar indenfor løn såvel som inden for de relaterede opgaver med bogføring og afstemning.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Løn, bogføring og afstemning
  • Vedligehold af stamdata, kostpriser, arter mv. i C5 og Visma.
  • Rapportering/opgørelser (medarbejder-relateret) i C5 og Excel.
  • Finansbogføring/afstemning/backup div. Finansopgaver
  • Kreditor-betalinger
  • Administrative opgaver/support til kolleger mv.
  • Omstillingstelefon
  • Administration af øvrige selskaber (skattekonto/digital postkasse)

Desuden vil der ved interesse være mulighed for at arbejde med personalejuridiske-opgaver (kontrakter, lokalaftaler, DI-overenskomster mv.)

Fælles for opgaverne er, at de kræver kontakt til en stor berøringsflade på tværs af organisationen. Derfor falder det dig naturligt at være samarbejds- og løsningsorienteret, og du trives i en hverdag med variation i opgaverne og kommunikation med samarbejdspartnere på forskellige niveauer.

Din profil
Vi lægger vægt på grundighed, præcision og kvalitet i opgaveløsningen. Kendetegnende for dig er derfor, at du arbejder struktureret og serviceminded samt har et godt overblik, en høj detaljegrad og et skarpt blik for prioritering af opgaver, når arbejdsdagen er travl.

For at få succes i stillingen arbejder du ansvarsbevidst og med en faglig stolthed, som gør, at du sikrer rettidig udførsel af dine opgaver. Det betyder, at du sommetider skal rykke dine samarbejdspartnere for input, hvilket kræver, at du kan være kontant med et smil på læben.

Som person er du kompetent, åben og har en selvstændig måde at arbejde på. Du er omgængelig og kan lide en humoristisk omgang med andre

Vi forestiller os, at du har:

  • Erfaring fra en lignende rolle – gerne med 14-dags løn og månedsløn (timelønnede/funktionærer)
  • Naturligt flair for tal og IT
  • Gode Excel-færdigheder
  • Kendskab til momsregler

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med C5, men dette er ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en agil virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er præget af energiske og engagerede kolleger med reference til vores Administration Manager, Mathilda Dam Jacobsen.

Du vil blive en del af et lille team, der samarbejder tæt i hverdagen. Du er i høj grad med til at præge din egen rolle, og du får rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil.

Stillingen kan være på 37 timer ugentligt, men vi er også fleksible i forhold til en anden løsning, hvor timeantallet er mindre. Løn efter kvalifikationer samt pension, sundhedsforsikring, mulighed for kantineordning og fitness-medlemskab.

Vi sikrer naturligvis grundig oplæring, således vi sikrer, du får en solid forståelse for forretningen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Koordinator, Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55.

Ansøgningsfrist er d. 28. august 2021. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV til [email protected]. Venligst skriv ’’Jobansøgning – 2112 – dit navn’’ i emnefeltet.

Om SubC Partner
SubC Partner er en international leverandør af services og produkter til Offshore-sektoren. Vores mål er at tilbyde de mest innovative, fleksible og omkostningseffektiver løsninger til at sænke prisen på energi. Vores organisation er kendetegnet ved en flad ledelsesstruktur og en høj grad af holdånd. Vi beskæftiger ca. 70 af de dygtigste medarbejdere inden for vores område. Vi er ofte en innovativ medspiller, når løsninger skal afprøves, og så har vi vores eget værksted i Esbjerg.

Du kan læse mere om SubC Partner på www.subcpartner.com.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Esbjerg
  • Lørdag den 28. august 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Officepark består af et team af bogholdere, revisorer og rådgivere, som hjælper en bred vifte af kunder med opgaver indenfor bl.a. bogføring og regnskab. De er kendt for at levere høj kvalitet og g..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2