Struktureret projektcontroller med stærke samarbejdsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Struktureret projektcontroller med stærke samarbejdsevner


Vær med til at bidrage til den grønne omstilling, når du med dit stærke overblik og din økonomiske indsigt er med til at sikre den økonomiske styring i projektet for Danmarks nye gasforbindelse – Baltic Pipe. Energinet står overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til opnåelse af ambitiøse klimamål, og du kan være med til at sikre, at dette sker på en økonomisk effektiv måde med skarp økonomisk styring og understøttende rapportering. Som vores nye kollega bliver du desuden en del af et fagligt stærkt miljø med mange udfordrende opgaver. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Økonomistyring og rapportering i et stort tværgående projektmiljø

Som projektcontroller på Baltic Pipe indgår du i et økonomistyringsteam i projektet, som består af 6 medarbejdere; En Commercial Project Manager, en Projektøkonom, 3 projektcontrollere og en indkøbsdisponent. Teamet fungerer som en stabsenhed til projektledelsen i Baltic Pipe og har det samlede ansvar for økonomiopfølgning og rapportering på tværs af projektet.

Din primære arbejdsopgave er at supportere og understøtte økonomistyringen i SAP for delprojekter i Baltic Pipe. Du varetager cost controlling i forbindelse med prognoseopdateringer på delprojekterne samt sikrer, at dokumentationen af eksterne omkostninger overholder Energinets retningslinjer. Sideløbende er du med til at understøtte opbygning, udrulning og optimering af arbejdsprocesser i forhold til cost controlling i projektet. Desuden er du med til at sikre, at delprojekternes prognose og stamdata løbende er opdateret i SAP, og at entreprise-oversigten opdateres samtidig med, at du supporterer i forbindelse med de månedlige og kvartalsvise rapporteringer samt EU-rapportering. Dit arbejde udføres hovedsageligt via SAP, hvor du også sørger for, at indkøb, varemodtagelse og afregning sker korrekt og rettidigt. Derudover sikrer du, at projektmedlemmer registrerer tid på projektet, og at ressourceopdateringen afstemmes med budgettet. Du deltager også i månedlige møder med projektlederne for at vise projektfremdriften og tilrette prognoser. Da der er en del samarbejde med kolleger på vores lokation i Ballerup, skal du forvente ugentlige ture dertil.

Organisatorisk bliver du en del af afdelingen Projektøkonomi, der understøtter projektøkonomistyringen på tværs af alle projekter i Energinet-koncernen.

”Vi har et stærkt fagmiljø i Projektøkonomi, hvor samarbejde både i og udenfor afdelingen vægtes højt. Vi har lavt til loftet og forventer, at alle er en aktiv spiller og tager ansvar. Stillingen giver derfor rig mulighed for sparring og mulighed for påvirkning af de generelle metoder og arbejdsgange, der anvendes til projektøkonomistyring”, fortæller afdelingsleder Maja Kirk-Laursen.

Glæd dig til at blive en del af et stærkt fagligt team i afdelingen og et spændende tværfagligt miljø i en organisation, som i høj grad understøtter din faglige og personlige udvikling. Energinet tilbyder desuden stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din arbejdstid og vægter balancen mellem arbejde og fritiden højt.

Struktureret og selvkørende økonom som vægter samarbejde højt

Du har en økonomisk uddannelse på enten bachelor- eller kandidatniveau og muligvis nogle års erfaring med lignende opgaver fra en større virksomhed, men nyuddannede kan også komme i betragtning til jobbet. Hovedsagen er, at din uddannelse og erfaring har givet dig stærke analytiske og relationelle kompetencer, som giver dig en forudsætning for at arbejde med tværgående tekniske projekter. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SAP – men evne og lyst til at lære, er det vigtigste. Da du har en bred snitflade på tværs af organisationen, er det vigtigt, at du er stærk i din mundtlige og skriftlige kommunikation og samtidig kan begå dig på engelsk, når dette kræves.

Som person er du struktureret og kvalitetsbevidst, og du trives med selvstændigt arbejde. Du sidder dog ikke altid dybt begravet i Excel og SAP, men er udadvendt og prioriterer videndeling og samarbejde højt. Det betyder, at du er opsøgende i dit samarbejde og evner at kommunikere konstruktivt med kolleger og andre samarbejdspartnere på tværs af fagområder. Samtidig er det vigtigt, at du tør udfordre og stille spørgsmål, så vi sikrer den bedst mulige kvalitet i den økonomiske styring.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 13. april 2020. Vi forventer at holde samtaler 21. april 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Maja Kirk-Laursen på telefon 51 67 78 48. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4