Financial controller med interesse for IT og processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Hvis du har flair for procesoptimering, er nysgerrig af natur og har en baggrund inden for økonomi, så får du her en unik mulighed for at være med til at sætte retningen inden for Finance & Analytics i en af Danmarks største virksomheder. Her vil du spille en nøglerolle i udviklingen og implementering af vores nye ERP-system SAP S/4 Hana.

Velkommen til DLG

Du bliver en del af Group Finance, hvor ca. 60 medarbejdere glæder sig til at tage godt imod dig. Her kan du se frem til at træde ind i et godt fagligt miljø, der rummer både erfarne og nye kollegaer. Derudover vil du få en bred berøringsflade både internt men også eksternt, da du vil være en af Group Finance’s repræsentanter i vores ERP-projekt, der skal være med til at sikre en ny retning i DLG.

Optimere vores processer og skabe mere transparens for vores beslutningstagere

I denne nyoprettede stilling får du til opgave at dykke ned i vores processer inden for Finance & Analytics og se på, hvordan vi kan forbedre vores arbejdsgange og implementere dem i vores nye ERP-system. Samtidig bliver du en del af et projektmiljø, hvor du får berøring med øvrige end2end flows i koncernen.

Med ERP-projektet ønsker vi at forandre og standardisere måden hvorpå vi arbejder, samtidig med at vi har forretningens behov for øje.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • standardisere og optimere vores processer indenfor Finance & Analytics, så de passer til vores nye ERP-platform
  • udarbejde fit-gap analyser samt teste de valgte løsninger
  • give input til opbygning af fremtidens analyseredskaber
  • være med til at udvikle udvalgte KPI’er, product costing mv.
  • udarbejde beslutningsoplæg samt præsentationer til relevante interessenter
  • deltage i ad hoc-opgaver

Du har en solid regnskabsforståelse og er ferm til procesoptimering
Der er flere indgangsvinkler til jobbet, men dine vigtigste egenskaber er din gode regnskabsforståelse og din evne til at gennemskue og optimere forretningsprocesser. Du stræber efter at skabe sammenhæng mellem de økonomiske processer og systemer. Derudover er du kendt for din lyst og nysgerrighed til at dykke ned i komplekse problemstillinger, og du er kritisk og analytisk i dine vurderinger.

Det er også vigtigt, at dine kommunikationsevner er helt i top, og at du er guidende og udfordrende i din interaktion med dine kolleger, ligesom du gerne deler din viden med dem – for sparring og vidensdeling er et vigtigt element i vores organisations DNA. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med financial controlling - måske har du været controller i en finansafdeling i en større virksomhed
  • er revisor der har lyst til nye udfordringer
  • er kontoruddannet med økonomi som speciale og har en relevant efteruddannelse (fx HD), eller også er du bachelor eller kandidat i økonomi
  • har interesse for IT og erfaring med ERP-systemer (kendskab til SAP vil være en fordel)
  • er velbevandret i Office-pakken, specielt Excel og PowerPoint
  • har gode dansk- og engelske kundskaber både i skrift og tale

Kom godt fra start, og få masser af udvikling

ERP-projektet er stort, og vi har stort fokus på onboarding af og for alle i projektet. Du vil derfor blive introduceret til SAP S/4 Hana, som bliver vores nye ERP-platform, og få en grundig oplæring i de forskellige SAP-processer.

Derudover er vi klar til at lære dig alt, der er at vide om Finance & Analytics, hvis du ikke allerede har erfaring med området. Sidst, men ikke mindst kan du se frem til at blive en del af en organisation, der er præget af en fri tone. I DLG har vi fleksible arbejdstider, og vi gør meget for at tilbyde vores medarbejdere muligheden for at skabe en god balance mellem arbejde og fritid.

Vi tilbyder
DLG tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensions- og barselsordning, god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte finansdirektør Niklas Tellervo på telefon 2892 7611.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Fredericia
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Officepark består af et team af bogholdere, revisorer og rådgivere, som hjælper en bred vifte af kunder med opgaver indenfor bl.a. bogføring og regnskab. De er kendt for at levere høj kvalitet og g..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 6
30. juni 2024 8
29. juni 2024 9
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 9
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 11
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10