Rekrutteringsfirma

regnskabsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger en energisk og løsningsorienteret regnskabsassistent for vores kunde Team Olivia. Du bliver del af en virksomhed i vækst, der bevæger sig inden for flere forskellige områder inden for velfærdsydelser.

I denne stilling vil du blive en del af økonomiafdelingen, hvor du hurtigt vil få stort ansvar og blive koblet på sjove og udfordrende projekter. Du vil have en bred kontaktflade både internt i Team Olivia, men også eksternt til kommuner og andre samarbejdspartnere.

Om stillingen


Som regnskabsassistent hos Team Olivia er du med til at sikre fremdrift i en virksomhed i udvikling, hvor du vil være med til optimere og opbygge en moderne regnskabsfunktion. Du vil fungere som bindeled mellem forskellige afdelinger, hvor du blandt andet får ansvaret for udarbejdelsen af kommuneregnskaber (rapportering af timer og økonomi til kommunerne), refusioner og fakturering, og du vil også være med til at udvikle og optimere processen herfor. De sager, du vil arbejde med, skal oftest fortolkes og vurderes enkeltvis og på baggrund af de data, der er til rådighed. Du vil derfor opleve en stor alsidighed og en form for "detektivopgaver" i din dagligdag.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:


-Fakturering og dertilhørende dokumentation
-Ansvarlig for refusioner og processen herfor
-Udarbejdelse af kommuneregnskaber samt kontakt til kommunerne
-Diverse backup-opgaver internt i lønafdelingen

Det er en rolle med mange udviklingsmuligheder, hvor du løbende skal byde ind på opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du er udadvendt og opsøgende. Du får gode muligheder for sparring og deltagelse i projekter. Det er en selvstændig rolle, som kræver både engagement og en interesse i at udvikle sig.

Din profil:


Du har 5-10+ års erfaring fra en regnskabsstilling, du har et bredt kendskab til løn og regnskab, og du er en øvet Excel-bruger. Du har yderligere en relevant økonomisk uddannelse såsom en merkonom eller HD(R).

Du er desuden serviceminded, du opsøger gerne nye opgaver, og du trives i en virksomhed, der er præget af et højt tempo. Du er udadvendt og positiv, og du bidrager gerne til den uformelle og sociale kultur i Team Olivia.

Du er en person, som kan lide at tingene går stærkt, og som gerne vil bidrage til den positive energi, der er i Team Olivia. Du byder ind og vil være en del af teamet, hvor der er fokus på fællesskab og holdånd.

Du tilbydes


En plads i et ambitiøst team, hvor arbejde og faglig sparring går hånd i hånd. Afdelingen har fokus på det faglige såvel som det sociale, og der hersker en uformel tone, hvor medarbejderne kommer hinanden ved.

Du vil få en alsidig hverdag med en stor berøringsflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du tilbydes løn i henhold til dine kvalifikationer samt god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kontakt


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. +45 25 97 44 29.

Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Har du erfaring med lønadministration og regnskab? Har du lyst til en afvekslende hverdag på et mindre kontor? Søger du balance mellem arbejds- og hjemmeliv og ønsker at arbejde på deltid?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Brænder du for at sidde med alle facetterne af bogføring og regnskab inkl. løn? Kan du lide at sparre med kolleger i et fagligt stærkt team? Vil du gerne have et fagligt udfordrende job på deltid (30-32 timer)? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. juli 2024 9
26. juli 2024 9
25. juli 2024 10
24. juli 2024 11
23. juli 2024 10
22. juli 2024 10
21. juli 2024 10
20. juli 2024 9
19. juli 2024 10
18. juli 2024 10
17. juli 2024 10
16. juli 2024 10
15. juli 2024 10
14. juli 2024 10
13. juli 2024 10
12. juli 2024 10
11. juli 2024 10
10. juli 2024 10
9. juli 2024 11
8. juli 2024 11
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7