Rekrutteringsfirma

controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Trives du i en stilling med selvstændigt ansvar for dine opgaver, og hvor du kan sparre med erfarne og engagerede kolleger? Og vil du arbejde med nogle af de største virksomheder i Danmark, så er det dig, vi leder efter! På vegne af vores kunde Newsec søger Randstad en controller til investeringsejendomme til deres kontor i Lyngby.

Newsec er Nordeuropas største ejendomsforvalter, og de oplever stor vækst hos både danske og internationale investeringskunder. De søger derfor en controller til deres regnskabsteam for investeringskunder. Som en del af Newsec bliver du en del af en stor økonomiafdeling med mange dygtige og engagerede kolleger. Alle med stor erfaring inden for regnskab, økonomisk opfølgning og analyse.

Som financial controller vil du få et selvstændigt ansvar for kunder og opgaver med tæt sparring til teamlederen og 13 erfarne og dygtige kolleger. Du kommer tæt på kunderne og vil have dialog med mange interessenter i forhold til kundernes ejendomsporteføljer og selskaber, herunder kontakt med kundens revisor. På Newsecs kunders vegne udarbejder de måneds- og kvartalsrapporter, budgetter, ad hoc analyser og årsrapporter.

Fleksibilitet og medarbejderfokus:



Hos Newsec er de i gang med en forretningsmæssig og kulturel udvikling. Deres kultur er baseret på menneskelige værdier, og de arbejder med begrebet "Passion for Colleagues and Clients", hvor de tror på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Hos Newsec drives de efter denne filosofi, og deres medarbejdere er deres vigtigste aktiv.
Der er stor fokus på medarbejdertrivsel, og det sikrer Newsec ved hjælp af deres fleksibilitetspolitik, der understøtter løsning af opgaven samt fremmer muligheden for gensidig fleksibilitet i hverdagen, som du selv er med til at planlægge og tilrettelægge.

Dine opgaver består blandt andet af:



•Måneds- og kvartalsrapportering for flere af deres kunder på dansk og engelsk
•Udarbejdelse af budgetter og estimater samt løbende budgetopfølgning
•Kontakt til revisor og assistance ved udarbejdelse af årsrapporter
•Controlling af ejendommene
•Være sparringspartner om regnskabsmæssige forhold hos nogle af kunderne
•Ad hoc opgaver for de større kunder

Fagligheden er i centrum:



I Newsec ved de, at indsigt, viden og erfaring er den mest værdifulde vej til løsninger, og de er derfor gode til at sætte sig ind i og imødekomme kundens behov og udfordringer. Kvalitet og faglighed vægtes højt, hvorfor det forventes, at du har den rette erfaring og selvstændighed.

•Det er en fordel, hvis du har en relevant regnskabsmæssig/økonomisk uddannelse, så som cand.merc.aud. eller HD
•Du kan være nyuddannet - alternativ have lang erfaring med administration af ejendomsselskaber
•Det er en fordel, hvis du har arbejdet med ejendomsregnskaber, gerne som revisor
•Du er erfaren eller avanceret bruger af Excel
•Kendskab til skat er en fordel, men det er ikke et krav
•Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Personligheden er også vigtig - derfor fokuserer vi på at:



•Du trives i et uformelt miljø med deadlines og en hverdag, som afveksler mellem tilbagevendende og ad hoc opgaver
•Du arbejder selvstændigt og er vant til at tage ansvar og komme med løsningsforslag
•Du besidder evnen til at kommunikere konstruktivt med både kunder og kolleger
•Du ønsker at bidrage til fællesskabet i teamet samt samarbejdet med resten af organisationen
•Du har flair for IT-systemer - kendskab til Unik Bolig er en fordel, men det er absolut ikke et krav

Newsecs værdigrundlag:



Newsec vægter deres kerneværdier ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den udviklende rejse, de er på.
Du bliver en del af en international og dynamisk virksomhed, hvor der værdsættes høj faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber.
Newsec har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og professionelt. Selvom deres hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, og de møder hinanden med et smil.
Løn tilbydes efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning samt en række attraktive personalegoder som for eksempel sundhedssikring, personaleforening, massageordning, kantine- og bruttolønsordninger samt "Newsecdage".

Vi glæder os til at høre fra dig:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Christine Møller på tlf.: 40 24 51 85.

Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning eller ring gerne for en uformel drøftelse af opgaver, indhold og forventninger. Ansøgninger behandles og samtaler afholdes løbende.

Om Randstad:



Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 1500 København V
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 11
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11
3. juni 2024 11
2. juni 2024 10