Rekrutteringsfirma

financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Trives du med udvikling og forandring kombineret med indflydelse og ansvar? Så læs videre her …

På vegne af vores kunde TP Aerospace søger Randstad en proaktiv, omstillingsparat og kompetent Financial Controller, der brænder for at understøtte virksomhedens udvikling inden for flybranchen.

TP Aerospace er en international virksomhed med rødder og HQ i Danmark, og i takt med at de ekspanderer, er de nu på udkig efter en financial controller, som kan løfte opgaver inden for accounting og controlling samt assistere på en lang række andre teknisk tunge opgaver.

Kompetencer


Med reference til deres Senior Global Accounting Manager bliver du en del af et dynamisk team, der opererer på tværs af flere lande. Du vil arbejde tæt sammen med Senior Global Accounting Manager, men også have dine egne ansvarsområder. I rollen som financial controller vil dine primære opgaver være:
- Controlling af ”korrekt” lukning af datterselskaber og gruppe
- Assistere på og udføre teknisk tunge månedsluk-opgaver såsom periodiseringer, kapitalisering, konsolidering m.m.
- Assistere på og udføre øvrige generelle månedsluk-opgaver
- Ansvar for drift af RPA-løsning
- Procesoptimering
- Øvrige ad hoc-opgaver og -projekter

Der vil desuden være mulighed for at assistere på områder såsom danske og internationale skatte- og momsudfordringer, Transfer Pricing samt IFRS og Local GAAP compliance-opgaver, hvis man har interesse for det.

Kvalifikationer


Du har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring, der gør dig i stand til at varetage de finansielle og regnskabsmæssige opgaver. Derudover kommer du til at arbejde med procesoptimering, så det er vigtigt, at du også finder det spændende, ligesom du har en personlig interesse for det mere tekniske. Du besidder følgende kvalifikationer:

- Du er uddannet cand.merc.aud. med 2-3 års erfaring eller har en HD med minimum 4 års relevant erhvervserfaring
- Du har erfaring fra et revisionshus
- Kendskab til konsolidering, international skat og moms samt IFRS er en fordel
- Du kan kommunikere på flydende engelsk mundtligt og skriftligt, hvorimod dansk ikke er et krav
- Du behersker Excel på højt niveau

Som person er du kendetegnet ved din can do-attitude, og kombinationen af den egenskab og din økonomiske ekspertise gør dig i stand til at tage ejerskab på opgaver og løse dem. Netop fordi virksomheden ekspanderer og er under stor udvikling, er det vigtigt, at du er forandringsparat og kan navigere i skiftende rammer.
Da du får at gøre med en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt og god til at skabe relationer. Du er selvstændig og løsningsorienteret og formår at gribe en bold og løbe med den på egen hånd, ligesom du er opsøgende på nye udfordringer og har lyst til at udvikle dig sammen med virksomheden.

Du tilbydes


Du tilbydes en stilling i en mellemstor virksomhed i vækst, hvor der er indflydelse og mulighed for at præge egne opgaver. Du bliver en del af TP Aerospaces’ ”Green Team” og kommer til at indgå i et multikulturelt miljø, hvor det sociale fællesskab fylder en stor del. Hos TP Aerospace ønsker de at understøtte de ansattes sundhed, og derfor tilbydes der bl.a. træningsrum, løbeklub, frokostordning m.m. Deres fokus på medarbejdersundhed og -trivsel giver stor plads til fleksibilitet, når det kommer til at tilrettelægge egen arbejdstid, og mange vælger at lægge en løbetur ind midt på dagen.

Yderligere information


TP Aerospace blev stiftet i 2008 og har i dag 11 kontorer på verdensplan – heriblandt Hvidovre, Bangkok, Las Vegas, Orlando, Singapore, Melbourne og Hamborg. På nuværende tidspunkt har de 280 ansatte fordelt på forskellige kontorer, varelagere og servicecentre rundt om i Europa, USA og Asien.
TP Aerospace er førende eftermarkedsleverandør af hjul, bremser og reservedele til fly, og de tilbyder et innovativt alternativ til traditionel komponentstyring og vedligeholdelse af fly. TP Aerospace har et skarpt nichefokus og garanterer kvalitet, enkelhed og værdi for alle deres kunder på verdensplan.
Randstad forestår rekrutteringen på vegne af TP Aerospace Solutions. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Anne-Mette Juncker Davidsen på tlf. 92 92 18 37. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

#Om Randstad
Randstad Danmark er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Til Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi til vores emnebank regnskabsmedarbejdere/bogholdere med en bred regnskabsmæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du struktureret, detaljeorienteret og har du lyst til at sætte dit præg i et anerkendt dansk designvirksomhed, hvor du kan anvende og udvikle dine regnskabskompetencer? Trives du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 11
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11
3. juni 2024 11
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 9