Rekrutteringsfirma

payroll specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Beskrivelse


Randstad søger lige nu for vores kunde DUOS en lønspecialist til en alsidig og spændende stilling i en virksomhed, der leverer velfærdsydelser af højeste kvalitet til borgere, der har brug for hjælp i dagligdagen. For den rette kandidat vil der derfor være gode muligheder for at sætte sit eget præg på en virksomhed med hjertet på rette sted.

Dine primære arbejdsopgaver


Som lønspecialist får du en alsidig og spændende hverdag, hvor du får en bred kontaktflade internt i organisationen. Sammen med dine kolleger sørger du for korrekt månedlig lønkørsel, samtidig med at du har øje for optimering. Du bliver en del af løn- og HR-driftsteamet, som i dag består af fire medarbejdere. Da de er i en rivende udvikling mod digitalisering og automatisering af deres processer, vil du også blive en del af denne rejse og få mulighed for at arbejde med udviklingsprojekter og komme med egne forslag til optimering af processer.

- Lønkørsel fra A til Z for 3.500 timelønnede medarbejdere
- Udarbejdelse af løn til funktionærer
- Udviklings- og automatiseringsopgaver
- Sikring af overholdelse af gældende overenskomster og lokalaftaler
- Supplering på refusionsansøgninger
- Lønafstemning og regnskabsmæssige afstemninger
- Besvarelse af henvendelser fra medarbejdere

Faglige kvalifikationer


Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring inden for løn og refusion, men stadig har lysten til at lære og sætte dig ind i nye processer og forretningsområder. Om du har været konsulent eller arbejdet i en lønafdeling betyder ikke så meget, så længe din faglighed er i orden. Du har gode IT-færdigheder og har en faglig interesse i procesoptimering og automatisering. Herudover har du et godt kendskab til den regnskabsmæssige del af lønfunktionen, og så er det kun en fordel, hvis du har kendskab til Epos og Navision samt er øvet bruger af Excel.

Personlige kvalifikationer


Som person er du en engageret teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt og få tingene til at ske. Du befinder dig godt blandt kompetente kolleger og bidrager med godt humør. Du leverer en god service og er imødekommende af natur. Der er altid liv på kontoret, og du vil derfor skulle svare på mange lønrelevante spørgsmål i løbet af dagen.

DUOS tilbyder en udviklende stilling i et sundt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på de ansatte. Der er gode muligheder for at komme med på spændende projekter og være med til udvikle lønfunktionen.

Herudover tilbydes der:
- Løn efter kvalifikationer
- Pensionsordning og sundhedsforsikring
- God kantineordning
- 37-timers arbejdsuge med fleksible arbejdstider

Om virksomheden


DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Deres mål er at levere velfærdsydelser af højeste kvalitet, der giver værdi og effekt for borgeren.
Duos blev etableret i 1996 og er i dag en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører med mere end 3.500 medarbejdere.

Hvis du vil være en del af en virksomhed, som lever af at hjælpe andre og har hjertet på rette sted, så kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel.

Ansøgning og kontakt


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af DUOS. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Document Controller

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 7
12. august 2024 8
11. august 2024 9
10. august 2024 9
9. august 2024 9
8. august 2024 9