Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger en Business Controller for vores kunde Atlas Copco i Storkøbenhavn. Du vil i denne stilling få en alsidig arbejdsdag, hvor du får stor indflydelse på beslutningstagningen og mulighed for at præge udviklingen i en global virksomhed.

Jobbeskrivelse


I stillingen som Business Controller får du en central rolle, hvor du bliver en del af management-teamet med direkte reference til General Manager. Du vil i denne rolle gennem relevante forretnings- og økonomiske analyser støtte den generelle ledelse i at træffe effektive beslutninger. Du vil være med til at sikre udviklingen af interne processer og implementeringen af de globale processer.

Med din indsigt i forretningen vil du have stor indflydelse på opnåelsen af de strategiske mål og sikre, at virksomheden handler i tide, hvis der opstår forretningskritiske risici.

Ansvarsområder:

Forretningsudvikling
- Aktivt bidrage til at nå virksomhedens mission, herunder støtte den daglige ledelse
- Implementere effektive forretningsprocesser og værktøjer samt koordinering af planlægningsprocesser
- Sparre med ledelse og kolleger samt medarbejderudvikling
- Konsolidering og benchmarking

Opfølgning på forretningen og Governance
- Identificering af forretningsrisici og -muligheder
- Cost planning og controlling i forhold til indtjening
- Udvikling af værktøjer til at følge op på forretningsudviklingsprojekter
- Kontrol af produktion og indkøb i forhold til omkostningsoptimering
- Sikring af overholdelse af gældende lovgivning samt compliance og interne kontroller

Forretningsforståelse
- Forståelse for forretningen, nøglekunder og distributører
- Assistance til ledelsesteamet ved at målrette Business Controlling til stakeholders’ behov

Der ligger en bred portefølje af spændende og udviklende opgaver under dine ansvarsområder i en kombination af faste og projektorienterede opgaver. Der tilbydes derfor stor variation og muligheden for at arbejde på tværs af hele forretningen på både operationelt og strategisk niveau.

Din profil


Som person har du et analytisk og dynamisk mindset og er i stand til at drive forandringer samt tænke ud af boksen. Du er proaktiv, tager ejerskab og ansvar for dine opgaver og leder projekter til succesfuld afslutning. Du er i stand til at kommunikere med kollegaer på alle niveauer i både Danmark og udlandet. Herudover har du en god forretningsmæssig forståelse og kan identificere, hvad der skaber værdi.

Dine faglige kvalifikationer og kompetencer:
- Du har en økonomisk uddannelsesmæssig baggrund
- Du har erfaring i IFRS
- Du har gode kommunikative og analytiske evner
- Du har erhvervserfaring fra en international virksomhed
- Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale

Herudover har du gode erfaringer med at motivere, engagere og coache kolleger samt evnen til at skabe vedvarende resultater for forretningen.

Du tilbydes


Du vil indgå i et udviklende understøttende arbejdsmiljø inden for et ledelsesteam, hvor samarbejde, uddelegering og mangfoldighed anerkendes og fejres. I virksomheden er fleksibilitet, work-life balance og medarbejdernes udvikling i fokus. Herudover bliver du en del af en virksomhed, der følger med den teknologiske udvikling og har fokus på bæredygtighed og innovation både på den korte og lange bane.

Det er en global virksomhed, hvor du vil have mulighed for at drage fordel af et stort netværk. Den danske del af virksomheden oplever stor vækst, og du vil i denne rolle være med til at præge beslutninger samt den fortsatte udvikling i virksomheden. Du tilbydes derfor en selvstændig rolle, hvor du vil indgå i et samarbejde på tværs af landegrænser.

Om virksomheden


Atlas Copco er en global virksomhed med mere end 43.000 ansatte fordelt på 180 lande og kunder i det meste af verdenen. De udvikler innovative produkter og løsninger til industrien, og deres produkter og løsninger efterspørges af alle typer brancher.

De har en lang tradition for at drive deres forretning på en bæredygtig måde, hvilket betyder, at de gør alt, hvad de kan for at skabe varig værdi, samtidig med at de tager et aktivt ansvar for samfund og miljø.

Ansøgning og kontakt


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 1500 København V
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 8
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 11
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 11
4. juni 2024 11
3. juni 2024 11
2. juni 2024 10