Rekrutteringsfirma

Business Controller søges til Urbaser i Gadstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gadstrup

Er du kvalitetsbevidst, analytisk og har den økonomiske værktøjskasse i orden? Og vil du gerne være en del af en virksomhed, hvor kulturen og et godt grin er nøglen til de gode resultater? Så er du vores nye controller.

Som økonomichefens højre hånd bliver du en del af et forretningsorienteret økonomi & IT team, som er med til at udvikle forretningen hen imod at blive kundens foretrukne miljøpartner og vores vision om: Et samfund uden affald.
Urbaser er bygget på passion, professionalisme og ekspertise. Vi er et af de førende renovationsselskaber i Danmark og er en del af det industrielle spanske selskab Urbaser.
På verdensplan betjener vi mere end 50 millioner mennesker fordelt over +27 lande gennem et stort netværk af mere end 44.000 ansatte.

Om stillingen
Du er målrettet og passioneret for at levere et godt stykke arbejde og kan sikre rettidig og præcis rapportering samt dybdegående analyser af vores forretning og finansielle KPI’er.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Udarbejde budget og prognoser samt måneds- og årsregnskaber, herunder koncernrapportering og årsagsforklaring. Koncernsproget er engelsk, hvorfor et godt niveau skriftligt og sprogligt er vigtigt.
  • Løbende afvigelsesrapportering på regnskab kontra budget, herunder kommunikation med driftschefer og øvrige budgetansvarlige
  • Fokus på retvisende KPI tal, og opfølgning sammen med driftledere
  • Kontrol af omsætning ifht. budget
  • Diverse analyser - optimering af forretningen op imod strategi og virksomhedsmål
  • Videreudvikling og forankring af PowerBI
  • Diverse bogføring og afstemninger i samarbejde med bogholderiteamet

Om dig
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund indenfor regnskab, f.eks HD eller lignende, og gerne med erfaring fra lignende stilling med rapportering til udenlandsk moderselskab i international koncern.
Som person er du hands-on, agerer proaktivt og forretningsunderstøttende og har næse for forretning. Du forstår at udnytte tal til muligheder, arbejder struktureret og med detaljerne i orden og er typen der tager ansvar og sikrer, at tingene bliver gjort - også når det kræver fleksibilitet.

Du har et godt niveau i engelsk og har rigtig gode it-kundskaber i Excel og gerne i Navision. Og så forventer vi, at du af natur er imødekommende og serviceminded og formår at omsætte tal til forretningsmæssig værdi for alle kollegerne i driften.
Du er dedikeret og engageret i at gøre en forskel, vedholdende, arbejder selvstændigt og så har du et godt humør og sætter pris på et godt grin.
Vi arbejder pt. med Navision og Power BI og forventer efter en årrække at skulle implementere SAP, da dette system anvendes hos vores moderselskab.

Vi tilbyder
En stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Der er plads til udvikling og store armbevægelser.
Løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Om Urbaser A/S

Urbaser i Danmark er en del af det internationale selskab Urbaser, med base i Spanien. For os i Danmark giver det os gode muligheder for at udvide vores serviceudbud og udvikle selskabet til at vi tager et endnu større ansvar for værdikæden indenfor affald i Danmark og derved sætte vores unikke aftryk for at sikre et bedre miljø for fremtiden.

Vores kompetencer bygger på mange års erfaring med indsamling og håndtering af affald fra private husstande. Herhjemme har virksomheden udviklet sig til - ud over at være en af de mest innovative aktører på markedet - også at være markedsledende.
Vi har hovedkontor i Gadstrup ved Roskilde og driftafdelinger i hele landet. Vi har pt. kontrakter om indsamling af dagrenovation i 25 kommuner i hele landet og beskæftiger omkring 500 dygtige og dedikerede medarbejdere.

Derudover indsamler vi genanvendelige materialer, storskrald, haveaffald, og farligt affald, og vi forestår levering, håndtering og vedligehold af borgernes affaldsbeholdere i flere kommuner. Vi foretager også specielle indsamlingsopgaver som tømning af kuber og nedgravede løsninger, og indsamling af dagrenovation med mobilsug.
Virksomheden er certificeret efter ISO 9001, ISO 14001 og ISO45001.

Læs mere om os på www.urbaser.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gadstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Gadstrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Slagelse

    Er du passioneret omkring økonomi og sætter pris på at skabe struktur og stabilitet i arbejdsprocesserne? Er du en detaljeorienteret og organiseret bogholder, der trives i en rolle, hvor du er med .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Group Controller

    We are searching for a Group Controller This position is based at our Head office in Roskilde and you will join our Business Finance department. Business Finance is supporting our business in fi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forretningscontroller til Nat-Tech Økonomi, Roskil...

    Trives du i en rådgiverrolle, hvor du vil være en central figur i økonomistyring af forskningsprojekter og institutøkonomi?Har du en skarp økonomisk forståelse, stærke relationelle kompetencer .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forretningscontroller til Nat-Tech Økonomi, Roskil...

    Trives du i en rådgiverrolle, hvor du vil være en central figur i økonomistyring af forskningsprojekter og institutøkonomi?Har du en skarp økonomisk forståelse, stærke relationelle kompetencer .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Gadstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Gadstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Gadstrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1