Administrativ stærk bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Herskind Savværk søger

administrativ stærk bogholder

Har du erfaring som bogholder og lønansvarlig og lyst til at prøve kræfter med andre administrative arbejdsopgaver? Er du god til at samarbejde, og har du brug for nye udfordringer? Så er det dig, vi mangler som bogholder hos Herskind Savværk.

Om jobbet

Du vil som bogholder arbejde inden for kredit/debit samt adm., løn og IT. Har du lyst til at prøve kræfter med HR-opgaver, så vil vi gerne have videreudviklet vores personalehåndbog, program for oplæring samt ansættelseskontrakter. Du har mod på at implementere et nyt ERP-system, som skal forenkle arbejdsgangene samt opfylde de nye krav i den nye regnskabslov.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring inden for lignende job
  • Er god til at kommunikere på tværs af virksomheden
  • Er imødekommende og samarbejdsorienteret
  • Har en bred erfaring inden for implementering af nye IT-systemer, fx Business Central

Herskind Savværk tilbyder

Vi er en mindre men fasttømret virksomhed med vægt på frihed under ansvar og fleksibilitet. Vi prioriterer samarbejde og kommunikation højt. Vi er 4 medarbejdere i administrationen, som refererer til direktøren, så der er altid mulighed for kollegial og faglig sparring.

Der er en uformel tone med højt til loftet og en kort vej fra tanke til handling. Den fremtidige strategi er at gennemføre en vækstrejse samtidigt med, at der frigives ressourcer til den daglige drift og kundevendte opgaver. Derfor ligges der vægt på, at du evner at præge udviklingen inden for de administrative systemer, der skal understøtte denne rejse.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, gode forhold og løn efter kvalifikationer. Dertil pension og sundhedssikring. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du være en del af holdet?

Så send en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig til Simon Jakobsen: [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen. Inden en evt. 2. samtale bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test.

Ansøgningsfristen er 11. december. Der afholdes 1. samtale 15. december og 2. samtale 21. december.

Har du spørgsmål, så kontakt Rekrutteringskonsulent Peter Sohn, INDKOM på tlf. 2344 2456 eller Direktør Herskind Savværk, Simon Jakobsen på tlf. 86954003

Om Herskind Savværk

Herskind Savværk blev grundlagt i begyndelsen af 1930erne og blev i 1955 overtaget af familien Jakobsen. Virksomheden beskæftiger p.t. 34 medarbejdere. Herskind Savværk har specialiseret sig i at kunne levere kundespecifikke løsninger inden for europæisk hårdttræ, hvor der er tale om speciale indenfor eg, bøg, ask, ahorn og douglas

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dab28cca)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Galten
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Er du ISICs nye Controller? Vil du være med på holdet og blive en del af en international produktionsvirksomhed i vækst? ISIC A/S er i en meget positiv udvikling, og vi søger en dygtig Contr..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus V

    Would you like a workplace with a sea view by the harbor? And do you want an exciting global career at the forefront of world trade? Then the job as Payroll Specialist at Mærsk might be for you!.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Lystrup

    Do you thrive in an ambitious, fast-paced job and want to be part of a great professional team where there are plenty of opportunities for both challenges and development? Then you might be our new..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus N

    <p>Do you have excellent cooperation skills and experience with providing advice to different stakeholders? Are you passionate about project finances, and do you want to work on making sustai..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Galten over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1