Rekrutteringsfirma

Lønansvarlig med regnskabsbaggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gedved

Lønansvarlig med regnskabsbaggrund


Vil du gerne være en del af en markedsledende international virksomhed i vækst, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre? Har du styr på lønberegninger, og sætter du en ære i at levere kvalitet? Så hører vi gerne fra dig!


Om jobbet

Med reference til regnskabs- og HR-chefen vil du indgå i et faglig dygtigt team på i alt 7 medarbejdere, som samarbejder og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder. Dine arbejdsopgaver er alsidige og spænder fra lønadministration til mere all-round økonomiopgaver og vil primært indbefatte følgende:

  • Udarbejde og sikre lønudbetalinger til ca. 170 medarbejdere (timelønnede samt funktionærer)
  • Understøtte samt udvikle vores lønprocesser og dermed være med til at sikre, at virksomheden til enhver tid har effektive systemer og processer til afvikling af gage-og lønkørsler
  • Kontaktperson for ledere og medarbejdere omkring lønspørgsmål
  • Udarbejde diverse løn- og sygdomsstatistikker
  • Afstemme og indberette opgørelser til relevante organisationer, herunder SKAT, DI, Feriekonto, pension, sundhedssikring mv.
  • Vedligeholdelse af masterdata
  • Bogføring af rejseafregninger, udbetaling af udlæg samt afstemning af kreditkortkonti
  • Lønafstemning mellem finans og SKAT
  • Månedlige afstemninger af lønrelaterede finanskonti
  • HR-relaterede personaleopgaver
  • Diverse økonomi ad hoc-opgaver

Hvem er du?

Du brænder for lønadministration og har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og erfaring inden for lønområdet samt med all-round økonomiopgaver.

Du har en opdateret viden om overenskomstforhold, funktionærloven, ferieloven samt øvrige lovgivningsmæssige forhold med relation til gage- og lønadministration og et vist indblik i GDPR.

Derudover har du en indgående forståelse for økonomistyring og er en kompetent IT-bruger i Office-pakken, herunder superbruger i Excel. Har du erfaring med Navision og Lessor, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du kvalitetsbevidst og tager ejerskab over dine opgaver. Du har en positiv indstilling til dine omgivelser, og du motiveres af både at løse rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter.

Du arbejder selvstændigt og systematisk, og du trives med at være bindeled til de forskellige afdelinger internt i virksomheden.

Virksomheden tilbyder

En alsidig stilling i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. Du tilbydes en lønpakke, som indbefatter pension og sundhedsforsikring.

Vi glæder os til at høre fra dig

Om R82 A/S

R82 contributes in fulfilling the increasing demand for high quality aids and appliances designed for children and teenagers with special needs. Better products mean better quality of life for our users throughout the world.
Based in Denmark with Sales Companies and Sales Representatives in 9 different countries, we develop and produce products tailored to individual needs Through comprehensive development R82 is constantly moving forward - but without compromising quality of service and closeness to the customer. With distributors in more than 40 countries spread over most of the globe, R82 ensure personal support – even after the product has been delivered.

As part of the Etac Group, we believe that everyone should be able to live a free and independent life and pursue their dreams regardless of any physical circumstances.

Read more about R82 here: www.R82.org


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gedved.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Gedved
  • Fredag den 27. november 2020

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Gedved

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Gedved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Gedved over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0