Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Som Business Controller i K.W. Bruun Koncernen får du ansvaret for controlling af dit eget forretningsområde og bliver en vigtig økonomisk sparringspartner for direktøren og lederne i forretningsområdet. Du får et indgående indblik i alle aspekter af virksomheden K.W. Bruun Import A/S og en stor kontaktflade i organisationen. Med dine analytiske og økonomiske kompetencer bidrager du til, at virksomheden kan træffe de rigtige strategiske beslutninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Økonomisk sparringspartner for direktør og ledere
  • Procesforbedringer i forretningen og finans
  • Løbende controlling og månedsluk
  • Regnskabsrapportering til ledelsen
  • Udarbejdelse af analyser relevante for forretningen
  • Forecasting i samarbejde med ledelsen


K.W. Bruun Koncernen er en velkonsolideret, familiefondsejet koncern, som er en af Danmarks største bilimportører og årligt importerer og sælger ca. 80.000 biler af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Det er samtidig en meget dynamisk og succesfuld virksomhed i kraftig vækst, som er kendetegnet ved succes, ambitioner og en stærk kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Du vil indgå i vores Business Controlling afdeling, som består af 4 controllere og en Business Finance Manager, som du vil referere til.

Din profil
Vi søger en Business Controller, som har stærk regnskabs- og kommerciel forståelse samt analytisk kapacitet til at sparre med ledelsen, og som drives af at skabe resultater i samarbejde med forretningen.

Det er et krav, at du har en relevant økonomisk uddannelse på minimum bachelorniveau, fx HD(R) eller cand.merc.aud., samt minimum 2 års erhvervserfaring med regnskab eller controlling, evt. fra revisionsbranchen. Har du desuden kendskab til bilbranchen, er dette et plus, men ikke et krav. Endelig er det vigtigt, at du behersker Excel på højt niveau og generelt har gode it-færdigheder.

Som person er du analytisk og arbejder systematisk og struktureret. Du er omhyggelig med detaljen, samtidig med at du motiveres af at arbejde i et travlt og dynamisk miljø. Det er desuden vigtigt, at du er relationsskabende og kan begå dig på alle niveauer af en organisation, samt at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof.

Vi tilbyder
K.W. Bruun Import A/S tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde med spændende og alsidige opgaver, og hvor du får stor indflydelse på forretningen. Du kommer til at arbejde i et åbent og moderne kontormiljø på vores hovedkontor i Glostrup, og du bliver del af en kultur, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling.

Foruden personlig og faglig udvikling tilbydes du en lønpakke, som bl.a. indeholder pensionsordning, sundhedssikring, populær kantineordning og andre personalegoder.

Interesseret?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2