Junior Business Controller (studiejob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Glostrup

Har du lyst til at lære og er du opsøgende, analytisk stærk og forretningsorienteret?
Og har du lyst til at være med på en ambitiøs udviklingsrejse, hvor dit arbejde bidrager direkte til de store beslutninger der træffes i direktionen? Så velkommen til Business Controlling i K.W. Bruun Koncernen!

Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr., som bl.a. står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

”Du får et indgående kendskab til vores strategiske grundlag og bevæggrunden for de beslutninger der træffes på højeste niveau. Udover sparring og et velfungerende samarbejde med dygtige kolleger, får du trænet dine analytiske kompetencer i praksis samtidig med at vi ruster dig til efterfølgende at kunne indtræde i et Business Controller job. Vi glæder os til at få dig med på holdet!”
- Din kommende leder, Business Finance Manager, Martin Jørgensen

Ansvar, indflydelse og udvikling
Du bliver en del af et stærkt og dedikeret Business Controlling team på 4 personer, og vi er placeret på hovedkontoret i Glostrup i vores nyrenoverede og lækre åbne kontormiljø. Vi arbejder tæt sammen og sparrer med hinanden og forretningsområderne på daglig basis, så vi sikrer at vi leverer værdifulde og skarpe analyser til forretningen.

Du kommer til at udvikle dine kompetencer og bidrage med de opgaver vi løfter i teamet indenfor:
  • Controlling og månedsluk – herunder budgetopfølgning for stabsfunktioner, analyse af bruttoavancer på bil- og eftermarkeds salg, analyse af lagerstatus, udregning af fælles KPI’er mv.
  • Regnskabsrapportering til ledelsen.
  • Kommercielle analyser.
  • Forecasting i samarbejde med ledelsen.
  • Procesforbedringer i forretningen og finans.
  • Diverse ad hoc-opgaver i teamet.


Er du vores nye kollega?
Du er udpræget teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver og dine kolleger. Derudover er du drevet af en nysgerrighed efter at forstå analyser og de tal du bliver præsenteret for – og du er ikke bange for at stille spørgsmål og selv opsøge svar rundt om i forretningen. Endelig har du en udpræget ivrighed efter at lære, modtage feedback og udvikle dig i jobbet.
Der kan være flere veje til jobbet, men vi lægger vægt på følgende;
  • Du er i gang med en relevant økonomisk og forretningsorienteret kandidatuddannelse som fx cand.merc.aud el.lign.
  • Du er skarp analytisk, talstærk og har sans for detalje og struktur.
  • Du lærer hurtigt og har nemt ved at tilpasse dig og hjælpe med at løfte de opgaver og prioriteter der fylder i teamet når du er på arbejde.
  • Du arbejder selvstændigt, eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.
  • Du er resultatorienteret, tager ejerskab over dine opgaver og er god til at opsøge andre i teamet for input og sparring.


Derfor skal du vælge os
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor følgende;
  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer. Derudover har vi fredagsbar og en vinklub.
  • Med jobbet følger fleksible muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv med travle perioder på studiet, eksamensperioder mv. samt attraktive udviklings- og karrieremuligheder i K.W. Bruun under og efter endt uddannelse, hvis du gør det godt. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Finance Manager, Martin Jørgensen på tlf. 26230333. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3