Svensktalende Regnskabsmedarbejder til debitorbogholderiet hos K.W. Bruun

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Velkommen til K.W. Bruun – en af nordens største og mest succesfulde bilimportører
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 9 mia. kr., som bl.a. står bag importen af bilmærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Vi forventer desuden at overtage importen af Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Danmark pr. 1. maj.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Ansvar, indflydelse og udvikling
”Du bliver en del af en velfungerende og dynamisk afdeling hvor vi arbejder tæt sammen om at løse opgaverne. Under onboarding bliver du klædt godt på til at varetage opgaverne, og der er gode muligheder for sparring og support fra erfarne kolleger, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø hvor vi hjælper hinanden. Vi har travlt og vi har mange opgaver og derfor vil du også hurtigt opleve at få ansvar for dine egne områder og opgaver, så der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i jobbet.”
- Din kommende leder, Regnskabschef, Flemming Vedel Hansen

Vi søger en fagligt dygtig Regnskabsmedarbejder til vores Accounting afdeling, som i dag består af 22 medarbejdere. Du bliver ansvarlig for vores svenske debitorbogholderi, herunder bogføring og udligning af indbetalinger, udsendelse af rykkere, kontakt til debitorer samt besvarelse af kundehenvendelser fra både interne og eksterne kunder og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere på svensk i både skrift og tale. Du kommer til at arbejde fra vores lækre, moderne og nyrenoverede storrumskontor på hovedkontoret i Glostrup, og dine øvrige primære arbejdsopgaver vil være:
  • Inkassohåndtering, tilbagebetalinger/udbetaling, afstemninger og kontrol af åbne poster.
  • Fakturering, bogføring, kontrol og afstemning samt håndtering af kreditforsikringsordning.
  • Opgaver i forbindelse med månedsluk, revision og årsregnskab.
  • Udarbejdelse og opdatering af forretningsgangsbeskrivelser og optimering af processer.
  • Ad hoc-opgaver og projektarbejde på tværs af organisationen.


Er du vores nye kollega?
Hvis du vil med på vores rejse, lægger vi vægt på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med forretningen, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet. Derudover forventer vi at:
  • Du kommer med relevant uddannelse indenfor regnskab og har god erfaring indenfor debitorområdet.
  • Du er vant til at arbejde i Excel og har god tal forståelse.
  • Du har gode IT-færdigheder, godt kendskab til ERP-systemer og har nemt ved at lære nye systemer at kende.
  • Du er proaktiv, byder ind med gode idéer til smartere måder at arbejde på.
  • Du arbejder struktureret og kvalitetsorienteret og misser ikke en deadline.


Vi tilbyder
Hvis du bliver ansat i K.W. Bruun, er det rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Hos os lægger vi vægt på følgende:
  • Et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder jævnligt diverse sociale arrangementer. Vi har bl.a. torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner.
  • Pensions- og sundhedssikring hos PFA, attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.
  • Med jobbet følger fleksible muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv og privatliv.


Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef, Flemming Vedel Hansen på mobil 21421009 eller via mail til [email protected]. Vær opmærksom på at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1