Trainee til Accounting (Økonomielev)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Glostrup

Ønsker du at kickstarte din karriere med et hands-on uddannelsesforløb inden for økonomi og regnskab? Så læs med herunder – vi leder nemlig efter en ny Trainee til vores Accounting afdeling da vores nuværende bliver færdiguddannet til sommer og tilbydes fastansættelse.

Velkommen til K.W. Bruun – en af Nordens største og mest succesfulde bilimportører
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 9 mia. kr., som bl.a. står bag importen af bilmærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Vi forventer desuden at overtage importen af Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Danmark pr. 1. maj.

Som en del af Automotive branchen står vi midt i en intens transformation, hvor både teknologien og forbrugernes ønsker udvikler sig med meget stor hastighed. I K.W. Bruun arbejder vi fokuseret med at digitalisere vores forretning med udgangspunkt i vores kunder og processer, så vi også fremadrettet vil være en foretrukken samarbejdspartner og levere den bedste performance i branchen. Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Vi ved, at en del af succesen handler om at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, som vil være et match til vores unikke DNA, kultur og værdier.

Ansvar, indflydelse og udvikling

”Jeg har selv været igennem et spændende udviklingsforløb gennem min tid som Trainee i Accounting hos K.W. Bruun. Din udvikling, træning og oplæring bliver prioriteret højt og der har igennem hele forløbet været en klar rød tråd, masser af spændende opgaver og altid nogen at spørge til råds og sparre med omkring opgaverne. Det har været virkelig spændende at komme allround og du skal som fremtidig Trainee forvente at komme rundt og assistere med alt i en Økonomifunktion lige fra kontering, bogføring, afstemning, debitor/kreditor, rejseafregning, budgettering, periodisering, finansiel controlling håndtering af moms, afgifter og skat, månedslukning, årsregnskab og revision. Du bliver en del af et godt og ambitiøst team hvor man i den grad får mulighed for at suge viden til sig fra erfarne kolleger og byde ind på lige fod med andre i teamet.”
- Matias Askjær, vores nuværende Trainee.

Du bliver en del af vores Accounting afdeling med i alt 22 dedikerede medarbejdere, og dine arbejdsdage kommer til at indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Som Trainee bliver du tilknyttet en buddy, som vil være din personlige sparringspartner under hele uddannelsen. Din buddy og dine øvrige kolleger sørger for at du kommer godt ombord både i teamet men også generelt i K.W. Bruun.

Vi forventer derudover at du:
  • Er løsningsorienteret, positiv og en god kollega.
  • Kan lide at arbejde med tal og Excel.
  • Er proaktiv, nysgerrig og har lyst til at blive udfordret og lære nyt.
  • Er ordensmenneske og har blik for struktur og detalje.
  • Har afsluttet en af følgende grunduddannelser før den 1. september 2022 som EUX, HHX, STX, HF eller HTX (suppleret med 5 ugers adgangsgivende grundforløb).


Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte din lokale uddannelsesinstitution. Har du gennemført en HG/HGS eller et HG/HGV, skal det fremgå af dit grundforløbsbevis, at du har adgang til kontoruddannelsen med specialet økonomi.

Vi tilbyder
Et spændende 2-årigt uddannelsesforløb, der ud over den praktiske hands-on uddannelse i K.W. Bruun spænder over ca. 10 ugers skolegang, inklusiv en afsluttende fagprøve.

Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling. Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Endelig får du naturligvis også mulighed for at gøre brug af vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt diverse andre medarbejdergoder.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Derudover er det vigtigt du vedlægger dine karakterer samt dokumentation for igangværende/afsluttet grunduddannelse.

Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team leder, Betina Holm-Hansen på mobil 26799161. Vær opmærksom på at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Lønkonsulent til spændende virksomhed i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Payroll Specialist

    Are you motivated by an accurate and timely payroll cycle? Do you have experience working with a payroll provider or with a handling payroll for other countries than Denmark - or are eager to learn..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 5
24. september 2024 4
23. september 2024 5
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 5
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4