Financial Controller, Global IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 24879

Dette er din chance for at arbejde med financial controlling i et internationalt perspektiv og med stor kompleksitet. Vores organisation vokser og udvikler sig konstant, så hvis du trives med et dynamisk arbejdsmiljø, er dette stedet for dig.

dsv Panalpina

I dag er dsv Panalpina en af Danmarks største virksomheder med mere end 60.000 ansatte og med kontorer og faciliteter i mere end 90 lande. Med erhvervelsen af schweiziske Panalpina i august 2019 er koncernen i dag verdens fjerdestørste globale speditionsselskab.

Din rolle

Som Financial Controller, vil du få mulighed for at byde ind med stærke regnskabsmæssige/controlling kompetencer og lysten til at effektivisere. Du vil indgå i et team på i alt 9 personer (inkl. dig selv); 5 Business Controllere, 2 Financial Controllere (inkl. den ledige stilling), 1 studentermedhjælper og en Controlling Manager, der er ansvarlig for teamet.

Du vil både skulle supportere den globale IT afdeling i dsv Panalpina, som er en stor og vigtig del af dsv Panalpina i dag (+1500 ansatte), samt Group Finance, som led i den finansielle afrapportering (månedsluk mv.)

Your main task will be to work closely with the Global IT management team and CIO.Dine primære opgaver vil være koncentreret omkring følgende:

  • Vigtig spiller omkring månedsluk på udvalgte områder for dsv Panalpina A/S som kræver stor disciplin og gode controlling egenskaber.
  • Asset Management inklusiv eksempelvis alle underliggende processer i SAP ERP og rapporteringen.
  • Project Management inklusiv eksempelvis sparring og instruktion med projektledere, review og finansiel håndtering af projektportefølje og projekt rapportering.
  • Vores interne allokering af Group omkostninger, som på månedsbasis udfaktureres til alle dsv Panalpina datterselskaber. Opgaven består i at indhente input, bearbejde og analysere data og rapportering af disse informationer herunder efterfølgende opfølgning.
  • Yde finansiel feedback på specifikke områder overfor Global IT, hvor du vil have det fulde ansvar.

With an ever-developing Global IT organization, you will face great complexity as you communicate with colleagues from all over the globe.Med en løbende udvikling af den globale IT-organisation, vil du erfare stor kompleksitet, når du kommunikerer med kollegaer fra hele verden. We expect you to have an analytical mind -set with a strategic ability and a deep understanding of numbers, expenses and budgets.Vi forventer, at du har en bred forståelse for tal, omkostninger og budgetter. In addition, you are a hard working team player with the ability to work independently.Derudover er du en hårdtarbejdende holdspiller, med evnen til at arbejde selvstændigt. You thrive in a dynamic environment, where you find motivation in both recurring tasks as well as projects with tight deadlines.Du trives i et dynamisk miljø, hvor du finder motivation i både tilbagevendende opgaver samt ad hoc opgaver med stramme deadlines.

You bring to the position more than 7 years of experience from working in finance/financial controlling, and more than three years working as a business controll er .Du kommer med erfaring i at arbejde med controlling og regnskab. Handling controlling for Group IT at Group level means handling great complexity.Controlling for Global IT på koncernniveau indeholder stor kompleksitet. As such, you need to be structured to handle the large volumes while remaining open to change and prepared to find new solutions along the way.Derfor skal du være struktureret og kunne håndtere de store volumener, og samtidigt være åben for at ændre og være parat til at finde nye løsninger undervejs. And with your excellent communication skills, you are able to communicate across the Group, cultures, countries and time zones.Og med dine gode kommunikationsevner, er du i stand til at kommunikere på tværs af koncernen, kulturer, lande og tidszoner. Ideally, we would like you to have:Ideelt set vil vi gerne have:

  • Solid business controlling experienceRelevant økonomiuddannelse som cand.merc. eller HD
  • Nogle års erfaring som Financial Controller
  • Proaktiv af natur og have lysten til at effektivisere og tænke nyt
  • Engelskkundskaber på højt niveau, da engelsk er koncernsproget i dsv Panalpina.
  • Have IT flair og gode Excel kundskaber og kender du til SAP ERP er det et stort plus.
  • Generelt kendskab til IT infrastruktur er et plus
  • Erfaring fra en lignende position er også et plus

Øg dine kompetencer hos os.

Du kan se frem til en stilling, der byder på faglige udfordringer og personlig udvikling gennem skiftende problemstillinger og opgaver. Der er mulighed for faglig fordybelse og du kan sætte dit præg på procesoptimering. Du får kompetente kolleger, du kan lære af, og som kan udfordre dig, så du hele tiden bliver bedre.

A re you ready to come onboard?Er du klar til at komme om bord?

We will be happy to answer any questions you may have regarding the position and about your options in dsv.Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål, du måtte have til stillingen og omkring dine muligheder i dsv Panalpina. You are welcome to contact IT Controlling Manager Bjørn Nielsen on +45 20 11 25 44 or Senior Finance Manager Mads Skovgaard on +45 27 80 49 42 . Du er velkommen til at kontakte IT Controlling Manager Bjørn Nielsen +45 20 11 25 44.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 60.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1