Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 39861
Time Type: Full Time

Er du en dygtig og serviceminded financial controller, og vil du have en omskiftelig hverdag, hvor du dagligt er i kontakt med kolleger fra hele verden?

Du bliver en vigtig del af afdelingen Group Accounting på 23 dedikerede personer baseret i Danmark, Portugal og Belgien, samt tæt samarbejde med shared service center (SSC). Varetager vi bogføringen og controlling for dsv-koncernens centralt udbudte ydelser som it, markedsføring og forsikring. Ydelser, som vores datterselskaber løbende aftager internt.

Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed

Vi er den største transport- og logistikvirksomhed i Danmark og den 3. største transport- og logistikvirksomhed i verden. Du bliver en del af en international og handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til udvikling. Senest med opkøbt en del af Agility GIL(en del af Agility) i august 2021

Du får et spændende job på dsv’s nye hovedkontor i Hedehusene med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder, både professionelt og personligt. Læs mere på www.dk.dsv.com.

Du udfører controller- og bogholderiopgaver på koncernniveau

Du kommer til at varetager nogle bogholderiopgaver - men primært controlleropgaver - både for koncernens Group-aktiviteter og forsikringsaktiviteter. Det gør du i tæt dialog med vores finance manager og de ansatte i dsv Holdings interne forsikringsselskab og shared service center(SSC) i Polen. Dine opgaver inkluderer:

  • Regnskabsføring og controlling på koncernfunktioner – primært forsikringsaktiviteten
  • Kvalitetssikring af månedsrapportering herunder rapportskrivning og KPI’er
  • Fakturering og bogføring af præmier og omkostninger – sker i samarbejde med SSC
  • Controlling og bogføring (en del hos SSC) af skader og skadeshensættelser, samt afstemning af præmier, tilgodehavender, skadeshensættelser og risikoreserver -
  • Deltagelse i kvartalsrapportering til Finanstilsynet samt årsafslutning
  • Indrapportering til Danmarks statistik


Er du en dygtig controller med værkstøjskassen i orden?

Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring med regnskab og controlling på helhedsniveau og har en solid forståelse for hele resultatopgørelsen og balancen. Du har muligvis erfaring fra forsikringsbranchen, men det er ikke et krav, da vi i højere grad lægger vægt på, at du har en stærk regnskabsforståelse og dine evner indenfor analysering af data og optimering af processer. Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner, er udadvendt og serviceminded
  • Arbejder hands-on og struktureret med dine faste ansvarsområder og har masser af gåpåmod
  • Har gode engelskkundskaber, da du kommunikerer med kunder og kolleger i ind- og udland. Derudover er en del af teamet i Hedehusene engelsktalende
  • Har flair for IT – SAP og MS Excel er vores mest anvendte systemer

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Thorsen på 2243 1597. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1