Bogholder (30 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vi søger en Bogholder, som vil gøre en forskel

Oxfam IBIS er en medlemsdrevet civilsamfundsorganisation, som i mere end 50 år har bekæmpet ulighed og uretfærdighed. Vi har de senere år fået mere og mere gennemslagskraft. Vores kampagner for f.eks. skattelyfri kommuner har betydet, at hver tredje borger i Danmark nu bor i en kommune, der har besluttet at være skattelyfri, og vores årlige ulighedsrapport er hvert år med til at sætte fokus på og skabe samfundsmæssig debat om ulighed. Vi samler ind, når katastroferne rammer verdens mest udsatte og arbejder hver dag på at finde nye måder at udvide den globale solidaritet på.

Danwatch er et dagsordensættende mediehus beliggende i Nørregade med 19 medarbejdere der arbejder med undersøgende journalistik i ind og udland med det fokus at påpege uligheder og uretfærdigheder og derigennem holde virksomheder og stater ansvarlige.

Vi ved, at vi kan skabe en bedre verden, hvis vi kan engagere flere, som vil være sammen om at stoppe ulighed. Derfor søger vi en bogholder, som vil gøre en forskel.

Jobbet og afdelingen
Stillingen vil være på 30 timer om ugen. Heraf vil 15 timer / 2 dage om ugen være hos Danwatch. Begge organisationer bor i centrum af København.
Hos Oxfam IBIS vil du være en del af bogholderiet der pt består af 2 kollegaer. Bogholderiet er en del af Operations afdelingen der i alt består af 10 personer. Hos Danwatch vil du være en del af et lille team på 3 kollegaer inkl. økonomichefen.
Hos Danwatch skal du lave lønnen til ca. 17 medarbejdere i Danløn. Hos Oxfam IBIS skal du hjælpe med at fremskaffe relevant løninformation til lønkørslen i samarbejde med HR. Selve lønkørslen sker hos et eksternt bureau.
Danwatch skal i gang med at udvikle deres tidsregistrering som skal bidrage til beregningsgrundlaget for timeindtægter og fakturering. Hos Oxfam IBIS er der et velfungerende tidsregistreringssystem som skal vedligeholdes.
For begge organisationer gælder det at vi har brug for ekstra ressourcer for at holde vores økonomiafdelinger ajour.
Udover den grundlæggende bogholderifunktion vil der være beslægtede administrative opgaver.

Vi forventer, at:
  • Du skal kunne dit bogholderi i detaljen krydret med en god forståelse for, hvorfor tallene ser ud, som de gør
  • du er uddannet bogholder eller tilsvarende og har solid erfaring med bogholderi.
  • du kan tilstrækkeligt engelsk til at begå dig i en organisation med mange internationale kontakter
  • du ikke er bleg for at deltage i forefaldende administrative opgaver i en mindre organisation
  • du er positiv, trives med udfordringer og har et øje for detaljen
  • du har erfaring med løn
  • du har lyst til at arbejde med og udvikle timeregistreringssystemer
  • Du brænder for at bekæmpe ulighed – både den sociale, politiske, økonomiske, klima-og kønsmæssige ulighed
  • Du er flydende i både dansk og engelsk

Vi stiller ikke noget krav om, at du skal kunne et bestemt økonomisystem. Oxfam IBIS bruger Business Central og Danwatch bruger i øjeblikket Quickbooks.

Vi tilbyder dig:
  • Et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel for verdens mest udsatte
  • Et job, du kan være med til at forme
  • En masse engagerede kollegaer i København og i resten af verden
  • Et uformelt, hyggeligt og kollegialt arbejdsmiljø

Du vil blive ansat hos Oxfam IBIS og referere til chefen for Operations, og indgå i et stærkt afdelingsfællesskab samtidig med, at du også får tætte relationer til kolleger i organisationernes øvrige afdelinger.

Ansøgning:
Send din ansøgning til Oxfam IBIS via nedenstående link inden 19. september 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38 da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. november. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kun ansøgninger modtaget via rekrutteringssystemet vil blive taget i betragtning.

Yderligere oplysninger om stillingen:
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine hos Oxfam IBIS på tlf 3135 4137, [email protected], eller Britt hos Danwatch på tlf 5056 6640, [email protected]

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet, handikap eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Om Oxfam IBIS og Oxfam International
Oxfam IBIS er en uafhængig og medlemsbaseret udviklingsorganisation. Gennem uddannelse, støtte til civilsamfundet og i samarbejde med vores partnere bekæmper vi ulighed og fattigdom i det globale syd. Sammen med 20 andre organisationer udgør vi Oxfam International-konføderationen, der er en af verdens største og mest indflydelsesrige udviklingsorganisationer. I Danmark er vi en tydelig og markant spiller i den offentlige debat om bl.a. skattely, den stigende ulighed og retten til uddannelse.

Oxfam er forpligtet til at forhindre enhver form for uønsket adfærd på arbejdspladsen , herunder seksuel chikane, udnyttelse og misbrug, manglende integritet og økonomisk forseelse, og fremme af børns, unges og voksnes velfærd . Oxfam forventer, at alle medarbejdere og frivillige deler dette engagement gennem vores adfærdskodeks.

Vi prioriterer det højt at sikre, at kun de, der deler og demonstrerer vores værdier, ansættes til at arbejde for os. Bemærk: Alle tilbud om ansættelse kræver tilfredsstillende referencer og kan være underlagt screeningskontrol, som kan omfatter strafferegistre og kontrol af finansiering af terrorisme.

Læs mere om Oxfam IBIS på https://oxfamibis.dk/ og se den overordnede strategi, vi arbejder efter her: https://oxfamibis.dk/sites/default/files/media/pdf_global/strategies/dk_strategic_plan_2018-22_final_web_3.pdf


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. juni 2024 308
27. juni 2024 315
26. juni 2024 328
25. juni 2024 337
24. juni 2024 333
23. juni 2024 341
22. juni 2024 344
21. juni 2024 346
20. juni 2024 358
19. juni 2024 363
18. juni 2024 362
17. juni 2024 359
16. juni 2024 361
15. juni 2024 371
14. juni 2024 370
13. juni 2024 362
12. juni 2024 359
11. juni 2024 357
10. juni 2024 347
9. juni 2024 339
8. juni 2024 338
7. juni 2024 334
6. juni 2024 330
5. juni 2024 330
4. juni 2024 324
3. juni 2024 316
2. juni 2024 319
1. juni 2024 324
31. maj 2024 334
30. maj 2024 333
29. maj 2024 338