Rekrutteringsfirma

Business Controller til Koncernøkonomistyring hos Andel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Business Controller til koncernøkonomistyring til energikoncern midt i en forandringsproces

Kan du sikre en sammenhængende økonomisk indsigt? Kan du tænke i finansielle fremskrivninger og formidle dette? Så har vi måske jobbet til dig?

Andel Koncernen er i en flerårig forandringsproces, hvor drift, økonomistyring og processer er under omstilling. Koncernen skal bl.a. have en ny struktur, udvikle en ny økonomimodel, udbygge funktioner og foretage ensretning af processer og forretningsgange. En central komponent i dette arbejde er analyser på de forskellige forretningsenheder i koncernen. For mere information om koncernen, se www.andel.dk

Til Koncernøkonomistyring søger vi derfor en Business Controller, der skal referere til lederen af koncernøkonomistyring. Du bliver end el af et team på 12 medarbejdere og er en del af en større funktion på ca. 35 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi er placeret på koncernens hovedkontor i Svinninge, 10 minutters kørsel fra Holbæk. Koncernøkonomistyring arbejder tæt sammen med forretningen på fire forskellige lokationer der udover Svinninge tæller Haslev, Ballerup og Virum, og derfor vil du jævnligt arbejde ud fra en af de andre lokationer.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver at sikre en sammenhængende økonomisk indsigt, gennemsigtighed og at støtte med stærk databaseret financiel rådgivning.
Du bliver en del af et nyetableret set-up og du vil få et tæt samarbejde med Finance Business Partners i de forskellige forretningsteams. Der er etableret seks forretningsteams i koncernøkonomistyring, som er Netvirksomheder, Entrepriseforretning, Energimarked, Udelys, IT og Øvrige stabsfunktioner.

Som Business Controller vil du blive tilknyttet et forretningsteam og skal på tværs af økonomi (Finance Business Partners og Financial Controllers) arbejde ud mod forretningen med bl.a.:

  • Budgetter
  • Finansielle langtidsfremskrivninger
  • Ledelsesrapportering
  • KPI
  • Integrationsaktiviteter
  • Business cases
  • Deep dive analyser
  • Ad hoc-opgaver

Du kommer med erfaring som Business Analyst eller Business Controller, eller anden relevant erfaring, hvor dette kan være dit næste skridt.
Det er vigtigt at du trives i et miljø hvor forandringer er på dagsordenen, og hvor du er med til at facilitere den forandring ved at kommunikere tydeligt. Med din stærke faglighed og sans for forretningen har du skabt og kommunikeret datadrevne analyser og beslutninger. Du er mere udvikler end vedligeholder og kan bidrage med fagligt input og samtidig selv være med til at implementere ideer og visioner i praksis.

Du er en teamplayer, der har en positiv indstilling til dit arbejde og dine kollegaer. Som person har du en stærk faglighed og et forretningsorienteret mindset, der kan bidrage til virksomhedens udvikling. Det er en stor fordel at kende til finanssystemer, SAP samt BI-værktøjer.

Du vil blive en del af et fagligt miljø, hvor vi sparrer med hinanden og trækker på hinandens spidskompetencer.
Der er store forventninger til dig, og det kan du også forvente af os, vi vil sparre og supportere dig i din udvikling. Du får frihed til at sætte dit eget aftryk på den fremdrift, og det fremsyn der præger Andel lige nu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, forsikringer og andre personalegoder, desuden har vi i Andel implementeret hjemmearbejdspladser som et fast element. Det er en arbejdsplads i transition og udvikling, og du vil hurtigt opdage at, trods store tanker og visioner, er helt nede på jorden.

Andel er er et andelsselskab der skaber velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund. Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside www.andel.dk. Dit ansættelsessted er på koncernens hovedkontor i Svinninge tæt på Holbæk, en væsentlig del af dit arbejde vil dog naturligt ske på vores lokation i Virum, Haslev eller Ballerup.

Sabroe Selection varetager rekrutteringen i samarbejde med Andel. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Sabroe Søndergaard på mobil 2752 1153.

---------------------------------------------------------

Vi har alle en andel i energien
Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 168
1. juli 2024 162
30. juni 2024 161
29. juni 2024 164
28. juni 2024 169
27. juni 2024 172
26. juni 2024 182
25. juni 2024 187
24. juni 2024 186
23. juni 2024 191
22. juni 2024 193
21. juni 2024 188
20. juni 2024 200
19. juni 2024 201
18. juni 2024 200
17. juni 2024 200
16. juni 2024 199
15. juni 2024 203
14. juni 2024 200
13. juni 2024 203
12. juni 2024 202
11. juni 2024 201
10. juni 2024 194
9. juni 2024 191
8. juni 2024 191
7. juni 2024 191
6. juni 2024 194
5. juni 2024 195
4. juni 2024 185
3. juni 2024 183
2. juni 2024 186