Financial Business Controller (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder du for controlling, udarbejdelse af ledelsesrapportering og procesoptimering? Har du flair for IT og ERP-systemer? Er du analytisk stærk, detaljeorienteret, og struktureret? Og vil du være en del af et stærkt team, hvor vi har travlt, men samtidig formår at have det sjovt, i en moderne advokatvirksomhed? Så har du nu muligheden for at blive en del af Hortens økonomiafdeling, hvor vi til en nyoprettet stilling søger en Financial Business Controller til vores kontor i Hellerup.

INDGÅ I EN SERVICEMINDED ØKONOMIAFDELING
Din arbejdsdag vil være på vores flotte kontor i Tuborg havn, hvor du med reference til vores Senior Controller og Team Lead, bliver en del af Hortens økonomiafdeling, som er er en del af Hortens stabsfunktion. Vi har et klart mål om at yde branchens bedste service og sørge for, at Horten fortsat er en velfungerende og professionel virksomhed.

Hos os vil du opleve en uformel omgangstone og have gode udviklingsmuligheder.

I denne nyoprettede stilling vil du ligeledes få mulighed for at påvirke og udvikle stillingen, i samarbejde med afdelingens Senior Controller og Team Lead.

VARIERET HVERDAG MED SPÆNDENDE OPGAVER
Du vil få en varieret hverdag, med opgaver der spænder bredt i hele økonomifunktionen, med fokus på optimering af vores interne processer, sikrer korrekt brug af vores ERP-systemer og udarbejdelse af Ad hoc analyser. Derudover vil du i samarbejde med vores Senior Controller og Team Lead få ansvaret for vores lukkeproces, hvor vi kvalitetssikrer data, til brug for udarbejdelse af ledelsesrapportering.

Dine primære opgaver vil bestå af:
- Ansvarlig for lukkeproces, herunder kvalitetssikring af data og kontrol af balanceafstemninger
- Finansbogføring og afstemninger, i forbindelse med månedsluk
- Momsafstemning og indberetning, herunder listeangivelse
- Udarbejde dele af den kvartalsvise ledelsesberetning i samarbejde med vores Team Lead
- Udarbejde ad-hoc analyser
- Sikre optimal og korrekt brug af vores ERP-systemer og kontakt til vores leverandører af disse

Da vi er et team, der sætter en ære i altid at kunne hjælpe hinanden, uanset stilling og niveau, vil du desuden i perioder indgå i vores back-up-plan af den daglige drift i teamet, så vi altid sikrer daglig drift.

Herudover står vi overfor en digitaliseringsrejse, hvor du i samarbejde med vores Senior Controller og Team Lead, vil være med til at beskrive nye processer og implementere nyt system til brug for lukkeprocessen. Derudover skal vi over de kommende år videreudvikle vores Excel-baserede modeller og kvartalsrapportering.

OM DIG
Vi forestiller os at du trives i en omskiftelig hverdag, har en struktureret tilgang til dine opgaver og sætter en ære i at nå i mål til deadline. Du er af natur servicemindet og trives i en udadvendt rolle, med en bred kontaktflade til vores hus og leverandører af systemer. Derudover ser vi at du har gode kommunikative evner og er god til at skabe nye relationer.

Derudover er det vigtigt, at du:
- Har en relevant uddannelse indenfor økonomi f.eks. HD(R), eller Financial Controller
- Har minimum 2 års relevant erhvervserfaring, med udarbejdelse af ledelsesrapportering
- Du behersker Excel på højt niveau
- Har flair for IT og ERP-systemer
- Brænder for processer og optimering af disse

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost og ligger som hovedregel mandag-torsdag i tidsrummet 8.30-16.30 og fredag i tidsrummet 8.30-16.00. Der må i denne stilling forventes overtid i spidsbelastningsperioder.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og en række personalegoder, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemme ved behov, så længe det passer ind i planlægningen af opgaver og er aftalt med Team Lead.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Controller og Team Lead, Sarah Johannesen på tlf. 3334 4362 eller e-mail: [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3