Rekrutteringsfirma

REGNSKABSANSVARLIG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

REGNSKABSANSVARLIG

Kreativ og dynamisk person der trives i en stilling med mange forskellige opgaver og med gode muligheder for selv at byde ind med nytænkning og gode ideer

Stillingsbeskrivelse:
Ønsker du en udfordrende og alsidig stilling, du i høj grad selv kan være med til at præge, så er muligheden her. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en dynamisk økonomichef, der er relativ ny i stillingen. Du vil derfor få god mulighed for at være med til at udvikle afdelingen og præge de arbejdsopgaver, du kommer til at arbejde med.

Du vil få stor frihed til selv at planlægge din tid, og måden du løser dine arbejdsopgaver på.

Paletten af regnskabsopgaver, som du kommer til at arbejde med er meget bred og indeholder alt lige fra debitor- og kreditorstyring, finansbogholderi, afstemning af finans- og bankkonti, håndtering af kreditkort/rejseafregninger m.v.

Du kommer også til at sidde med ansvaret for moms, lønninger og diverse indberetninger til offentlige myndigheder m.v. Des flere opgaver du kan overtage fra økonomichefen, des flere vil du få.

Da du arbejder med hele paletten af regnskabsopgaver, forventes det, at du ikke for fin til noget. Du er selvmotiverende og proaktiv i det daglige arbejde samtidig med, at du får en aktiv rolle i den løbende effektivisering og automatisering af forretningsgangene indenfor regnskab.

Stillingen er meget udadvendt og med en bred kontaktflade både eksternt til diverse interessenter og internt, hvor du vil få en tæt og åben dialog med dine øvrige kollegaer på tværs af organisationen.

På sigt vil du i højere grad selv komme til at stå for udarbejdelse af månedsrapportering og færdiggørelse af årsregnskabet.

Stillingen indeholder derfor gode udviklingsmuligheder for den udviklingsorienterede medarbejder, som løbende gerne vil udvikle sine færdigheder indenfor økonomi og regnskab.

Du tilbydes:
En udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed med et godt socialt miljø og plads til humor.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Egenskaber:
Du er en fleksibel og engageret person, der arbejder selvstændigt og vedholdende med opgaverne, men samtidig trives fint med at være den, der varetager de daglige regnskabsopgaver.

Du er omhyggelig med de ting, du beskæftiger dig med, ligesom du interesserer dig for regnskab og har flair for tal. Dette bevirker, at du er parat til at udføre, og i stand til at overskue de forskellige elementer, som indgår i et regnskab.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været beskæftiget med et bredt spekter af regnskabsmæssige opgaver herunder også gerne lønninger.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund på merkonomniveau.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Det forventes, at du er god til IT og gerne Navision.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Helsinge

Lignende jobs

  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineerin...

    Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineering This position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in complex pharma projects. Preferably, you have a tec..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Senior Project Controller with experience in contr...

    Senior Project Controller with experience in controlling complex EPCMV projectsThe ideal candidate for this position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Erfaren Regnskabsmedarbejder søges til Fremsyn Gro...

    BeskrivelseEr du driftsstærk og selvstændig? Har du solid erfaring med bogholderiet fra A til Z? Motiveres du af grøn omstilling inden for energi, hvor du kan være med til at ensrette organisat..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Helsinge over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0