* Strukturerede lønkonsulenter søges til vores ADP-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev



Strukturerede lønkonsulenter søges til vores ADP-team

Er du stærk til processer, systemer og struktur? Har du øje for detaljen og er skarp til lønadministration? Vi søger lønkonsulenter til vores ADP team, der er en del af et ny nordisk set-up, hvor vi øger samarbejdet i Azets tværs af landegrænser.

En dag på jobbet

I ADP teamet arbejder vores dygtige lønkonsulenter med lønadministration og controlling for de mange internationale virksomheder, som har outsourcet til Azets igennem ADP.

Azets er i rivende udvikling, og vores vækst giver plads til flere dygtige lønspecialister til vores kontorer – kollegaer der deler vores ambition om at forblive Danmarks nok bedste lønafdeling.

Vi deler viden, sparrer med hinanden, hjælpes ad og griner sammen. Vores faglige stolthed er i top, og vi sætter en ære i at levere rigtig løn til tiden. Vi har en høj medarbejder- og kundetilfredshed – og begge dele er med til at sikre vores fortsatte vækst og succes.

Vi tilbyder en spændende karriere, hvor ikke to dage ligner hinanden. Vores dygtige kollegaer i Rumænien hjælper os med udvalgte opgaver, så din rolle som lønkonsulent indeholder både koordinering, kvalitetssikring, hands-on lønadministration og direkte kontakt til dine egne kunder.

Hvem er du?

Du har en baggrund inden for lønadministration, trives med struktur og overholdelse af deadlines. Du vægter kvalitet højt og sætter en ære i at levere en god service til dine kunder, uanset hvor stort kendskab til løn de har.

Du navigerer ubesværet rundt i vores it-systemer og behersker både engelsk og Excel. Du har en stor lyst til at rådgive dine kunder og skabe et tæt samarbejde med kollegaer, både i Danmark og på nordisk plan.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig at være helt med fremme, i spidsen af lønoutsourcing branchen, hvor procesoptimering og robot process automation sætter dagsordnen. Vi er stolte af at yde kompetent rådgivning og god service til vores kunder. Vi er hinandens bedste kollegaer, med masser af samarbejde, humor og godt humør i hverdagen.

Du er med til at udvikle en succesfuld forretning og din egen karriere parallelt. Vores værdier, Success for our people, Success for our clients, og Success for our business,
vil du opleve at vi efterlever i hverdagen, både over for kollegaer og kunder.

Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke og en lang række benefits.

Du kan læse mere om hele vores løn-univers her: https://www.azets.dk/karriere/lon/

Velkommen hos os

Vi glæder os til at modtage dit cv hurtigst muligt, da vi løbende kalder til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR på 70 27 31 30.

Azets Azets er et teknologidrevet konsulenthus med nordiske rødder. Vi tilbyder fleksible løsninger inden for regnskab, løn og HR til et bredt spektrum af virksomheder. Gennem data, teknologi og indsigt tilfører vi mere værdi til vores kunder.

Vi er en del af CogitalGroup. Med +6.500 medarbejdere supporterer vi virksomheder i mere end 60 lande, fra vores 190 kontorer i England, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Letland og Rumænien.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Lønkonsulent til spændende virksomhed i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2