Vikarstilling: Faglig stærk kreditormedarbejder til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Faglig stærk kreditormedarbejder til barselsvikariat


Sætter du en ære i at overholde dine deadlines, og prioriterer du at følge dine opgaver til dørs? Er du glad for at være en del af den daglige drift men samtidig med øje for optimeringer? Så er du måske den barselsvikar, vi søger til vores dynamiske og ambitiøse Økonomiafdeling.

OM STILLINGEN
Som kreditormedarbejder bliver din vigtigste opgave at behandle indkomne fakturaer fra vores leverandører og kunder samt sørge for, at de opfylder vores betingelser og bliver korrekt registreret. Fakturaerne modtages hovedsageligt via E-faktura og mail og indlæses via automatiserede processer i Navision. Der vil også forekomme en del manuel behandling og kontrol af fakturaerne. I forbindelse med behandlingen af fakturaerne vil en væsentlig del af jobbet også bestå af kontakt med behandlere og kunder via telefon og mail. Og du vil få del i den optimering og effektivisering af arbejdsprocesserne, som for alvor er i gang.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Indlæsning og behandling af fakturaer
  • Besvare telefoniske henvendelser og mails fra kunder og behandlere
  • Validere indkommende fakturaer for pris og ydelse
  • Oprettelse af købsfakturaer på behandlinger
  • Indscanne bilag
  • Indlæse fakturaer
  • Afstemme kontoudtog fra behandlere
  • Deltagelse i effektivisering af arbejdsgange


Du bliver en del af vores økonomiafdeling på i alt 16 medarbejdere, der tilsammen håndterer økonomiopgaverne for koncernens fire selskaber. Herunder vil du blive tilknyttet vores Regningsteam bestående af 8 medarbejdere, som i fællesskab håndterer fakturaer fra vores behandlernetværk.

DIN PROFIL
Du har interesse for tal og måske også kendskab til Navision. Du kan begå dig på engelsk både i skrift og tale. Som person er du struktureret og går op i kvaliteten af det arbejde, som du leverer. Du er en hold-spiller og sætter teamets mål foran egne – det er derfor vigtigt, at du besidder gode samarbejdsevner. Du har en positiv tilgang til tingene, og du tænker i muligheder og løsninger frem for begrænsninger. Du trives i et arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt, og dine arbejdsopgaver løbende ændrer og udvikler sig. Du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at de bliver afsluttet inden for de fastsatte deadlines. Du er glad for telefonisk kundekontakt og formår altid at fremstå serviceminded og professionel.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en organisation i udvikling – og det går stærkt. Der er kort vej fra idé til handling, hvor alle har mulighed for at bidrage med gode idéer. Vi er en flad organisation med et uformelt miljø, og tonen er åben og direkte – men med respekt for hinanden. Selv om vi har travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.

Vi tilbyder et spændende barselsvikariat på 37 timer ugentligt i en periode på ca. 10-12 måneder. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter dine kompetencer. Du får en sundhedsforsikring, pensionsordning og mulighed for en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til de enkelte kunder og samarbejdspartnere. Dansk Sundhedssikring ser mangfoldighed som en ressource og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef, Martin Jensen på tlf. 2162 8689.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 350.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 180 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5