Løntilskud - bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

PRAKTIK og LØNTILSKUDSSTILLING.

Regnskabsmedarbejder i Folkekirkeligt regi

Kirkeadministration er i konstant udvikling og søger derfor en serviceminded bogholder med styr på debet og kredit. Der er tale om en stilling der starter med en måneds ulønnet praktik. For den rigtige person vil der herefter blive mulighed for 4 til 6 måneders ansættelse med løntilskud, afhængigt af målgruppe. Offentlig løntilskud betyder at lønnen skal svare til dagpengesatsen. Der tillægges dog 18% pension til den overenskomstsmæssige løn, hvilket vil udgøre ca kr. 5.000 pr. måned. Det er forventningen at efter løntilskudsperiodens udløb vil der kunne tilbydes fortsat ansættelse på almindelige vilkår. Vi kan dog ikke love det 100%, og modsat vil tilbud om ansættelse på almindelige vilkår kunne ske tidligere, hvis muligheden opstår. Tilbud om ansættelse med praktik og løntilskud giver en bedre mulighed for ansøgere, der normalt sorteres fra på grund af et CV, der indikerer lidt længere oplæringstid/tilvænningstid end vi kan tilbyde, når der er et akut behov for en ny medarbejder.

Herunder beskrivelse af den stilling, du søger, og med beskrivelse af lønvilkår ved tilbud om ansættelse på almindelige vilkår efter løntilskudsperiodens udløb:

Stillingsindholdet er følgende:

Regningsbetaling, bogførings- og afstemningsopgaver. I arbejdet vil indgå rykning for og afklaring af bilag pr. mail og telefon. På sigt vil der blive tale om udarbejdelse af kvartalsrapporter og årsregnskaber. Herunder formulering af forklaringer til budgetafvigelser m.v. Udarbejdelse af budgetudkast, og besvarelse af henvendelser fra medlemssognene både pr. mail og telefon. Lejlighedsvis mødedeltagelse både i form af møder omkring afklaring af specifikke opgaver og fremlæggelser på menighedsrådsmøder. Opgaverne varetages for sogne, der er medlem af det folkekirkelige samarbejde Kirkeadministration.

Vi søger:

En struktureret, effektiv og lærenem person, der har et stort overblik og hverken lader sig gå på af at de indscannede bilag måske er ulæselige eller vender på hovedet, eller at excel-bankafstemningen viser at kun halvdelen af dankortbonerne er nået frem. Dankortboner fylder en del i vores hverdag, og vi lægger vægt på, at hver liter mælk er bogført på både det rigtige formål og den rigtige art.

Du skal kunne navigere i en hverdag med en blanding af ad hoc opgaver, drift og stramme deadlines.

Du skal evne at strukturere en hverdag der byder på stort ansvar for egne arbejdsopgaver og have hang til detaljer, uden at fortabe dig i dem.

Du skal have rutine i brug af Excel når der skal styr på detaljerne, og SharePoint, når der skal gemmes og deles.

Vi tilbyder:

Grundig oplæring og tæt samarbejde med Kirkeadministrations øvrige 21medarbejdere. En hyggelig atmosfære med modne medarbejdere, der nok træner lattermusklerne oftere end mavemusklerne:-)

Et lønniveau pr. 1.1.2022 på ca kr. 30.000 (incl. OK tillæg) + 18% arbejdsgiverbetalt pension. Ialt ca kr. 35.400. Herudover 1,5% ferietillæg, samt gruppelivsordning og betalt frokostpause.

Vilkår for ansættelsen:

Da ansættelsen er i Folkekirkeligt regi er det væsentligt, at der ikke er et modsætningsforhold til Folkekirken.

Dansk på modersmålsniveau er en forudsætning.

Ansættelsen sker i henhold til CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, kirkemusiker og sognemedhjælper samt det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dkStillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet kr. 262.132-347.325 (nutidskroner). Lønudspil svarer til kr. 323.000 (nutidskroner excl. OK tillæg). Aftale om indplacering af kirkefunktionæren inden for rammen af intervallønnen indgås i henhold til overenskomstens § 2 stk. 3 mellem Kirkeadministration og Danmarks Kordegneforening. Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

CV og kort motiveret ansøgning sendes til Administrationschef Solveig Spangsberg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev
  • Søndag den 12. december 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsassistent med flair for løn

    Fri kontakt
    Har du kendskab til lønopgaver og lyst til at blive ekspert på området? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har fokus på trivsel og medbestemmelse? På vegne af Textilia Group A/S søger Centrum Personale en regnskabsassistent med lyst til at fordybe sig i lønadministration på hovedkontoret i Smørum.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 2
8. august 2024 2