Studentermedhjælper til Business Controlling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk virksomhed, midt i en vækstrejse? Trives du i en afdeling som er tæt på topledelsen, og hvor dit bidrag har stor betydning for virksomheden?
Som Studentermedhjælper i Business Controlling, i Finance afdelingen, i Coor bliver du en vigtig del af teamet, og du får hands-on-erfaring og stor mulighed for selv at sætte præg på opgaveløsningen.

Velkommen til en afdeling med høj faglighed, ”yes we can”-attitude og service i verdensklasse!

Coor hjælper virksomheder og offentlige institutioner med at fungerer godt og effektivt. Det gør vi gennem vores Facility Management-services, som vi leverer til kunder i hele Norden. Vi har markedets bedste og bredeste tilbud af serviceydelser, som fx rengøring, kantinedrift, ejendomsservice mv, som skaber innovation og effektivisering hos vores kunder.

På vores hovedkontor i Herlev eller regionskontor i Horsens, du kan arbejde fra det ene eller det andet kontor afhængig af din bopæl, bliver du budt velkommen af dine nye kollegaer i Business Controlling-teamet i Finance. Afdelingen består af 5 Business Controllere, som har direkte reference til CFO. I teamet har vi et stærkt sammenhold og arbejder tæt sammen.

”Medarbejderne i Business Controlling-afdelingen fungerer som et kritisk bindeled mellem forretningen og den finansielle styring af virksomheden. Det er derfor afgørende for os, at vi har de rigtige mennesker ombord” siger Klaus Ravn, CFO.

Din nye hverdag hos os

”Du vil få et sjovt og lærerigt studiejob. Dine kommende kollegaer i afdelingen står klar til at tage godt i mod dig, og de glæder sig til at tilbyde dig deres sparring. I jobbet vil du udvikle dig både fagligt og personlig samt erhverve dig attraktive kompetencer til din kommende karriere.” siger Rasmus Bech, Business Controller og tidligere studentermedarbejder.

Som vores nye Studentermedhjælper får du stor mulighed for, at præge din hverdag.

Vi har en række konkrete opgaver, vi skal have løst, men vi ser gerne, at du udfordrer vores nuværende modeller og rutiner og er med til, at finde nye løsninger. De faste opgaver omfatter bl.a. at:

  • støtte forretningen med dataudtræk, overblik og rapporter, der hjælper til at drive forretningen effektivt. Herunder fx oversigt over timeforbrug, sygefravær og materialeforbrug
  • forberede materiale til månedsafslutning
  • vedligeholde og videreudvikle modeller og værktøjer
  • hjælpe med at sikre opfølgning på projekter, samt udarbejdelse af profitabilitetsanalyser

Du kommer til at arbejde ca. 15 timer om ugen – det planlægger vi selvfølgelig sammen, så det passer ind i dine studier. Derudover er vi åbne for hjemmearbejde, når det giver mening for både dig og os.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse topmotiverede kollegaer og et godt fællesskab. Udover det tilbydes du:

  • ansættelse i en af Nordens førende Facility Management-virksomheder, som er blev udnævnt til Børsen Gazelle både i 202 og 2021
  • overenskomstansættelse på Funktionæroverenskomsten for handel, transport og service (DI og HK privat)
  • en god pensionsordning og en firmabetalt sundhedsforsikring
  • en personaleforening, som tilbyder billetter til attraktive priser samt Logbuy rabatordning (elektronik, tøj, restauranter mv.)

I Coor bliver du også en del af en virksomhed med

  • et team af fagligt dygtige kollegaer, som står klar til, at tage godt i mod dig
  • plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • en flad organisationsstruktur og frihed under ansvar
  • høj grad af diversitet
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. Hos os er der mange karrieremuligheder, og jobbet kan evt., på sigt, være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor

Den ideelle studentermedhjælper

Vi søger en Studentermedhjælper, som er glad for Excel, er pligtopfyldende, og har lyst til at sætte sig ind i forretningen og dens behov. Du er naturligvis også serviceminded, da service er det vi lever af i Coor.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor vi reagerer hurtigt på ændringer i omverdenen. Du kan lide at arbejde med tal og data, og du må gerne være nysgerrig og synes det er sjovt, at forstå data og sammenhænge lidt dybere.

Det er en fordel, hvis du er økonomistuderende i slutningen af bachelor eller starten af kandidatuddannelsen (fx CBS, Stud. Polit., eller lignende). Så jobbet er studierelevant for dig, og hvis det er muligt, vil vi kunne fortsætte samarbejdet efter endt studie.

Af hensyn til vores kunder er det et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET.

Er du klar til at kickstarte din karriere hos os i Coor?

Bemærk: Det er ikke muligt at søge stillingen via e-mail, da alle ansøgninger skal uploades via stillingsannoncen. Ansøgninger som modtages på mail, vil blive slettet grundet GDPR og korrekt håndtering af personfølsomme data.

Vil du vide mere om Coor som arbejdsplads?

Service er vores kerneydelse og vores forbedringskultur gør, at vi altid stræber efter at gøre det, vi gjorde godt i går, lidt bedre i morgen. For at kunne det, er det alfa og omega, at du trives, og at sikkerheden på arbejdspladsen er i orden. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor arbejder vi med ”Passion for People”. Du kan læse mere om det her: .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2