Projektcontroller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Projekt Controller

VKCONSULTING søger for ALTRAD Services A/S en projektcontroller til Esbjerg.

Vi søger en projektcontroller til Finans projektteamet, der kan fungere som bindeled mellem økonomiafdelingen, projektlederne og kunden.

Jobbet:

ALTRAD Services A/S er en hurtigt voksende virksomhed, hvor det forventes, at du som ny kollega, skal være med til at optimere, forbedre og effektivisere de økonomiske arbejdsgange i de forskellige projekter.
Hos ALTRAD Services A/S vil du indgå i et projektcontroller team, der samarbejder tværfagligt med projektlederne og de enkelte kunder. Du får ansvaret for at drive og sikre de økonomiske aspekter på projekterne, herunder alle omkostninger vedr. materiel, forbrug, bemanding, indkøb etc. Din rolle har afgørende betydning for projektestimering og cost controlling, og der er særlig stor fokus på at kunne navigere i, og understøtte IT-processerne så optimalt som muligt.

Dine ansvarsområder vil konkret være:

  • Cost controlling og faktureringsafstemning
  • Sikre optimalt workflow og registrering af data på projekterne
  • Udarbejdelse og opfølgning ift. rapporteringer
  • Indsamling og rapportering af projektestimater
  • Opfølgning på forecast
  • Løbende foretager optimering af økonomiprocesser
  • Understøtte implementering af nye ERP-delsystem

Det forventes, at du deltager i møder med projektledelsen vedr. status på den økonomiske fremdrift og der vil løbende være sparring på tværs af organisationen med projektledere, projektejere og business controlling, der er placeret i Middelfart.

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse som eks. Cand.merc., HD i regnskab eller erfaring fra lignende stilling, gerne fra en projektorienteret organisation. Vi forventer, at du har en solid regnskabsmæssigt og analytisk forståelse, og er stærk til IT. Det er en fordel hvis du har arbejdet med BC eller andre ERP-systemer samt Excel. Der arbejdes blandt andet også i MSOffice og SharePoint. Det er afgørende, at du trives med at samarbejde, kan lide et hektisk miljø og elsker at eksekvere og bidrage med kvalitet og resultater. Du er af natur nysgerrig og ambitiøs, med en engageret og positiv tilgang.

Din person:

Da du fungerer som bindeled flere steder i organisationen, er det vigtigt at du trives med at have en udadvendt kommunikatorrolle, der formår at formidle på en tydelig og inddragende facon. Du arbejder ansvarsbevidst til fingerspidserne og kan navigere på tværs af projekter og afdelinger. Det er vigtigt at du ikke mister overblikket og er løsningsorienteret, også selv om prioriteringer og deadlines ændres med kort varsel. Som person er du detaljeorienteret og forstå at planlægge og prioritere dine opgaver, ligesom du naturligt tager ejerskab og er klar på en kontinuerlig forandringsrejse.

Vi tilbyder:

Hos ALTRAD Services A/S bliver du en del af et stærkt team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det de laver. Samtidig indgår du i en spændende og international virksomhed indenfor Offshore branchen, der lige nu har stort opmærksomhed i forhold til produktion og genopbygningen af Tyra-feltet i Nordsøen.

Virksomheden:

ALTRAD Services A/S er et datterselskab af det franske ALTRAD, der leverer en række industrielle tjenester og løsninger til bl.a. forskellig infrastruktur, olie & gas, skibsindustri, med flere. ALTRAD har på verdensplan over 42.000 medarbejder og ca. 600 er ansat i Danmark.

Som førende indenfor sit felt besidder ALTRAD Services stor faglig viden og kunnen, som matcher tidens forventninger indenfor kvalitet, effektivitet, produktivitet, samt den voksende miljøbevidsthed der hersker i samfundet. De
t danske selskab beskæftiger sig primært med stilladser både onshore og offshore.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Send CV og en kort ansøgning via linket. Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når det rigtige match er fundet. Har du evt. spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Susanne Mørch Svendsen på tlf. 70201512 alle hverdage mellem kl. 8.00-15.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herning
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Group Controller til familieejet koncern

    Kendetegner samarbejde, engagement og struktur din måde at tilgå dit arbejde på? Og vil du bringe dine kompetencer inden for økonomiområdet i spil i en anerkendt og international virksomhed med mer..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabs-, HR- og administrationschef til til inn...

    Vil du have en central rolle i krydsfeltet mellem økonomi, administration, HR og ledelse? Og skal det være i en innovativ virksomhed med en stærk position som foretrukken partner i industrien? Så s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Er du en erfaren bogholder med kompetencer inden for løn?Vil du være en del af en landsdækkende virksomhed, hvor medarbejderne utvivlsomt er en central del af vejen til succes?På vegne af I..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3