Business Controller til Koncernøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du agere økonomisk sparringspartner?
Vi er på udkig efter en kollega, der med afsæt i økonomistyring og analyser kan optimere beslutningsgrundlaget i ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi søger dig, der kan:

  • varetage budgetlægning og økonomistyring på dine ansvarsområder

  • lave ledelses- og bestyrelsesrapportering for ATP Koncernen

  • deltage i processen med at udarbejde ATP Koncernens årsrapport fra preclose til årsafslutning i samarbejde med forretningen

  • udarbejde analyser, præsentationer og beslutningsoplæg.


Du er sparringspartneren, der har en ambition om at lave proaktiv controlling, udarbejde relevant rapportering, følge op på forretningsmæssige udfordringer og lave ad hoc-analyser.

Du holder overblikket over de økonomiske elementer og beslutninger, der påvirker dit forretningsområde og evner desuden at opbygge et tæt og tillidsfuldt samarbejde med de forretningsområder og beslutningstagere, du arbejder sammen med.

Har du blik for tal og detaljer?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau og 5-10 års erfaring som revisor, Finance - eller Business Controller fra en større organisation, muligvis inden for pension og investering. Du har regnskabsforståelse og en høj faglighed inden for økonomi.

Som person er du den, der analyserer dig frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Du er detaljeorienteret, nysgerrig, god til at etablere relationer og sætter spørgsmålstegn ved det, vi gør. Du kommunikerer faktabaseret og er dygtig til at formidle økonomiske budskaber.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
Du bliver en del af en koncernøkonomifunktion, der består af ca. 70 dygtige kolleger. Det er os, der har ansvaret for udviklingen af økonomiområdet i ATP og med kunden i fokus optræder som en strategisk partner for forretningen.

I vores team, Business Partner for Pensions og Investeringsforretningen, har vi bl.a. det overordnede ansvar for ATP´s årsrapport, som vi udarbejder i samarbejde med forretningen og andre koncernfunktioner. Vi står for budgetlægning og opfølgning på de samlede investerings- og administrationsomkostninger for vores forretningspartnere, ATP og datterselskaber.

Vi har en vigtig rolle i udarbejdelsen af kvartalsmeddelelser, halvårsrapport og årsrapport for Koncernen, økonomiopfølgning til ledelsen og rapportering til ATP’s bestyrelse samt ad hoc økonomiopgaver for de forretningsområder, som vi er business partnere for.

I teamet er vi fem medarbejdere, der kommer med forskellige baggrunde fx fra revisionsbranchen og større koncerner. Vi er uddannet polit, oecon, og cand.merc.aud’ere, og vores samarbejde i teamet er præget af stor respekt for hinandens forskellige færdigheder og indsigt i forretningen. Du vil blive en del af et foretagsomt og engageret miljø med rigtig gode muligheder for faglig sparring, og du vil få masser af ansvar i takt med din udvikling.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet aftales med din leder. Du kan læse mere om ATP og vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 7. november. Vi indkalder løbende til samtaler og håber, at du kan starte senest 3. januar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kristine Lund Pedersen på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hillerød
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksværk

    Fri kontakt
    Er du erfaren i økonomistyring og regnskabsaflæggelse og har du styr på dine budgetter? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af økonomiopgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordsjælland

    Brænder du for at optimere processer og arbejdsgange, samtidig med at du tager del i den daglige drift? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og besidder en høj faglig stolthed? Og vil du være .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i Virum

    Student Assistant - Associate Project ControllerHave you recently graduated and want to work with hardcore Project Controls or maybe you are searching for great student job that can go hand in .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Birkerød

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Regnskabsmedarbejder
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1