Bogholder - Favrskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Bogholder til kundeorienteret IT & service virksomhed, fuldtid eller deltid

Duka, Søften

Vil du have en fast stilling, i en virksomhed der har fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kunden er i højeste fokus?

Stillingen giver dig mulighed for at benytte dine veletablerede kompetencer inden for bogholderi og regnskab. Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du kan forvente en hverdag med både forudsigelighed og nye udfordringer, hvor du arbejder tæt sammen med vores CFO og økonomiteamet. Du får lejlighed til at præge og påvirke vores økonomi- og abonnementsprocesser, hvor en god kundeoplevelse er i højsædet. Duka er kendetegnet ved en flad organisationskultur, med korte beslutningsveje og uformel omgangstone, vi spiller hinanden gode og har ja hatten på over for hinanden og for nye ideer. Vores hovedforretning er fremragende service og intuitiv IT på abonnement, hvorfor vores økonomiske aktiviteter i høj grad udspringer af denne grundmodel.

Du får med din erfaring og høje faglighed, en afgørende betydning for hele virksomheden og dit arbejde med bogholderi og især debitorbogholderi vil være kritisk for virksomhedens drift og kundernes oplevelse af Duka.

"Vores nye bogholder skal først og fremmest være selvstændig og veletableret i funktionen. En profil der har oparbejdet erfaring og gode rutiner, samt er bredt funderet i regnskabs- og bogføringsdisciplinerne, har et rigtig godt afsæt for at få succes med stillingen. Teamet og jeg ser frem til at give vores nye kollega en god introduktion til teamet og opgaven, og som nærmeste referencepunkt, ser jeg selv frem til at indgå i et tæt samarbejde og sparringsforløb med vores nye bogholder, både i kontekst af introduktion til opgaven og til Duka, samt i det videre samarbejde" - CFO Mads Svanhede

Hvem er du

Du bliver medansvarlig for den daglige bogføring med en hovedvægt på debitoropgaverne. Du indgår derfor naturligt både som service- og sparringspartner for vores øvrige teams, bestående af intern R&D udviklingsafdeling, prisvindende kundeserviceteam samt en innovativ og iderig salg- og marketing afdeling.

Opgaver og fokusområder der understøtter og sikrer en god kundeoplevelse, fremmer organisationens arbejdsgange samt salgsfremmende aktiviteter har naturligvis det højeste fokus. Vi ser at følgende opgaver vil udgøre en stor del af stillingen:

  • Debitorbogføring-debitorrykning, kreditorbogføring, lønbogføring og lønproces
  • Finansbogføring
  • Afstemningsopgaver
  • Behandling af indgående kundeopgaver, såsom ajourføring af betalinger vedr. abonnementsydelser eller spørgsmål af økonomisk karakter.
  • Supporterende dialog med salgs- og kundeserviceteamet

Herudover må forventes et antal praktiske og administrative opgaver, efter behov

Brug din viden og interesse for økonomi og administration

Da vi er et mindre økonomi- og administrationsteam, håber vi, at du vil være med til at sætte dit præg på vores team og dele ud af dine erfaringer. Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse og solid erfaring inden for bogholderi, økonomi og evt. controlling.

Du foretrækker, som en naturlig ting, at arbejde systematisk, præcist og med sans for opfølgning og kontrol. Du formår at kommunikere komplekse forhold på en ikke-kompleks måde, særligt når du hjælper og supportere de øvrige teams i virksomheden.

Vi regner med at dit danske sprog og skrift er på højt niveau, herudover forventer vi at du:

  • Har mindst 3 års erfaring som bogholder, regnskabsassistent eller fra tilsvarende funktion, og har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.
  • Har en relevant uddannelse indenfor økonomi
  • Både kan arbejde med ensartede opgaver såvel som afvekslende og fastholde produktivitet og kvalitet i din indsats
  • Har væsentlig erfaring med anvendelse af ERP- og økonomisystemer, gerne E-conomic
  • Kan gennemskue komplekse systemer og sager ved at fordybe dig og arbejde koncentreret med dem
  • Har erfaring med Microsoft Office værktøjerne, især Excel
  • At du kan kommunikerer med vores partnere i Norge

Det vil være fordelagtigt, hvis du har kendskab til e-conomic samt Microsoft Dynamics CRM, samt at du har erfaring med bogføring af og håndtering af lønkørsel - med disse er ikke krav.

Hvad kan Duka tilbyde dig Du bliver en del af et positivt og målrettet team, hvor kundeservice, HR, økonomi og administration arbejder under samme paraply og vi altid har øjne for fremtidens teknologier, løsninger og muligheder. Samtidigt bliver du en del af en spændende dansk virksomhed, som har fuld fart på og som gør en forskel for vores kunder, hver dag. Vi har 4,5 stjerner på Trustpilot, en høj NPS score og har 2 år i træk vundet forbrugerrådet "Tænk" - bedst i test, og det forpligter og siger noget om standarden hos os!

Det praktiske!

Vi tilbyder en 37 timers fuldtidsstilling, men vi vil også gerne imødese ønsker om deltid ned til mindst 25 timer/uge. Du får en fast månedsløn og efter endt prøveperiode tilbyder vi en række personalegoder eks. pensionsordning, sundhedsforsikringsordning og en større pulje af øvrige goder. Bliver du indkaldt til jobsamtale skal du være forberedt på at udfylde et spørgeskema, der giver os et billede af din personprofil. Hertil bliver du evt. bedt om at forberede en case, forud for samtalen, der demonstrerer dine kompetencer i stillingen.

Interesseret?

Indsend din ansøgning online her på siden! Bemærk: Ansøgninger pr. email vil blive slettet af hensyn til GDPR, men vi besvarer gerne dine spørgsmål, hvor du er velkommen til at kontakte vores CFO Mads Svanhede på tlf. 23707133

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rigtige kandidater.

Få et glimt af, hvordan vi arbejder hos Duka, her:

https://www.youtube.com/watch?v=QFHr9QCbNi0

& lær mere om os her https://www.duka.dk

og her https://www.linkedin.com/company/dukapc-aps

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos Duka synes vi, at teknologi er fantastisk og gør hverdagen lettere, men nogle gange driller det bare. Det skal vores kunder heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde vores kunder kørende. Som virksomhed er vores mission at gøre det nemt for vores kunder, så de kan bruge deres tid på det, de har lyst til. Understøttet af pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger gør vi livet nemt for vores kunder. Duka - Tech It Easy

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hinnerup
  • Lørdag den 14. marts 2020

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1