Rekrutteringsfirma

Bogholder / Administrativ medarbejder - Skanderborg (ID 97140)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Trives du med brede og afvekslende opgaver?

Kan du lide at yde god service?

Motiveres du af at få styr på detaljerne?

Til at medvirke til at sikre afviklingen af bogholderiopgaver og en række administrative opgaver søges en positiv, serviceorienteret og struktureret kollega. Stillingen er berammet til fuld tid - men lettere nedsat tid kan også komme på tale - refererer til administrationschefen og indgår i en økonomi- og administrationsgruppe på i alt 5 medarbejdere.

Fed virksomhed
Vores kunde er en professionel og dynamisk virksomhed, som udvikler, producerer og sælger maskinbearbejdede metalemner til betydende danske og internationale kunder. Virksomheden er kendt for sit gode arbejdsmiljø og sin kompromisløse tilgang til kvalitet og kundeservice. Sammenhold, fest og seriøsitet kendetegner kulturen, der er baseret på tillid og ordentlighed. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere.

Mange forskellige opgaver
Dagligdagen rummer på den ene side almindelige bogholderiopgaver og på den anden side en række administrative opgaver, som handler om at sikre, at hele virksomheden bliver serviceret. Pasning af receptionen/telefonen er en daglig opgave, hvor det handler om at være virksomhedens smilende ansigt og stemme, sørge for gæster, forplejning og lignende.

Servicering af virksomhedens egne medarbejdere står også højt på opgavelisten. Det kan handle om korrekturlæsning og sekretæropgaver, bestilling/styring af arbejdstøj, bestilling af kontorartikler samt lignende opgaver, som du sikkert allerede kender til.

Du vil desuden komme til at arbejde med en række HR-relaterede opgaver i forbindelse med ansættelser og fratrædelser samt sørge for alt det relevante i forhold til fødselsdage og jubilæer. Herunder hører endvidere styring af MUS-systemet samt opdatering af personalehåndbogen.

Endelig vil der være en række projektafledte opgaver, så vi kan love, at dagligdagen aldrig bliver kedelig, og at du vil få en bred kontaktflade i hele virksomheden.

Kan du se dig selv i denne spændende stilling?
Vi tænker, at du har erfaring fra lignende stilling, og at du er struktureret og har en god hukommelse. Du har flair for tal, er god til retskrivning og arbejder ubesværet med alle gængse IT-systemer, herunder NAV. Du kender vigtigheden af at være proaktiv og kommunikerende, har let til smil og trives i et miljø med travlhed og god humor. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Søg straks
Søg stillingen ved at trykke på knappen her på siden. Kontakt gerne konsulent Bo Schöler på [email protected] eller telefon +45 40 64 33 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1