Rekrutteringsfirma

Payroll Specialist / Accountant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vi søger en Payroll Specialist/Accountant til Rosendahl Design Group´s hovedkontor i Hørsholm, som sammen med et team på 7 engagerede kolleger vil være med til at sikre processer, sparring for ledere og løn for alle virksomhedens medarbejdere i 4 lande.Om stillingen
I denne rolle får du en spændende og varieret hverdag med en god kombination af daglige opgaver og udviklende projekter som du gerne selv tager initiativet til. Du får en bred kontaktflade blandt engagerede kolleger, hvor der sættes en ære i at servicere organisationen. Det sociale samvær i afdelingen vægtes højt, og der er fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.Som overskriften signalerer så er jobbet todelt og som Payroll Specialist er du ansvarlig for at sikre en rettidig og fejlfri månedlig lønningsproces for hele organisationen. Du vil være ansvarlig for lønningslisten i Hørsholm og støtte og godkende lønningsprocesser i Sverige, Norge og Tyskland, som er outsourcet til forskellige udbydere.Herunder vil du bl.a. blive medansvarlig for at sikre, at masterdata, rapportering samt lønadministrationen hele tiden opdateres i takt med de forandringer, der sker i organisationen.Herudover vil dine opgaver være:
  • Opdatering og vedligeholdelse af medarbejderdata i lønsystem
  • Håndtering af diverse bilag ifm. udlæg eller ekstra løntræk (via Acubiz)
  • Ansøgning om refusion ved sygdom og orlov mv.
  • Samt diverse administrative opgaver ifm. lønregulering, ændring beskatningsværdier vedr. biler for medarbejdere, behjælpelig i budgettering af lønomkostninger, udarbejdelse af lønstatistikker, indrapportering af medarbejderændringer til diverse interesseorganisationer, analyser af personaleomkostninger på månedlig basis, m.m.Som Accountant skal du forestå debitoropfølgning, bogføring af debitor, kreditor og finansbilag samt udligne indbetalinger fra kunder via AMC-modul implementeret i AX.Diverse opgaver hér vil bl.a. indeholde
  • At være det daglige bindeled mellem bil-leasing selskab og virksomhedens sælgere ved bestilling af bil, beskatningsværdier mv.
  • At være delvist ansvarlig for InvoiceFlow (Godkendelsessystem for leverandørfakturaer).
  • At være ansvarlig for E-boks for koncernens 5 selskaber i Danmark.
  • At være ansvarlig for konsignationskunder, herunder normal debitorbehandling samt lagerstyring.
  • Positiv personlighed med stærk faglig kompetence
    Du er en erfaren og proaktiv medarbejder, som kan se sig selv i et dynamisk og uformelt miljø, hvor man arbejder selvstændigt, struktureret og detaljeret med opgaverne. Det er vigtigt, at du er i stand til at prioritere og planlægge dit arbejde og derudover sætter en ære i at levere høj kvalitet.Du har erfaring med afvikling af løn for både funktionærer og timelønnede. Du er stærk på alt omkring udtræk af statistikker og rapporter fra relevante systemer og ikke mindst på hele regnskabsdelen. Du navigerer ubesværet rundt i flere systemer og anvender dagligt Excel. Du har flair for tal og forstår vigtigheden af overholdelse af deadlines og retvisende resultater.
  • +3-5 års relevant erfaring fra en lignende position i en større privat virksomhed og gerne med selskaber i udlandet
  • Relevant kontor- eller regnskabsmæssig uddannelse (eksempelvist merkonom i regnskab)
  • Stærkt systemkendskab, Visma Løn er en fordel
  • For at få succes i stillingen skal du være proaktiv, serviceminded og imødekommende, og du kan kommunikere med kolleger på tværs af organisationen på alle niveauer. Du er er nysgerrig og initiativrig, og vil gerne handle og optimere processer.Du taler og skriver engelsk, og kan gøre dig forståelig i skandinaviske sammenhænge.Spændende mulighed!
    Rosendahl Design Group tilbyder en spændende stilling med et stort ansvar, hvor du får lov til at arbejde med store danske design brands sammen med stærkt engagerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i højt tempo, i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med hovedkontor i Hørsholm.Interesseret?
    Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Niels Lorenzen på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser. Vi gør opmærksom på at interviews først gennemføres i august måned.Om Rosendahl:
    Rosendahl Design Group er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design.Virksomhedens mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder.Rosendahl Design Group er stolt af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere virksomhedens vigtigste ressource. Medarbejdertrivsel vægtes højt, og det er afgørende for Rosendahl Design Group at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor alle er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for det daglige arbejde er virksomhedens fire værdier:Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening at styre efter.Se mere på Rosendahl Design Group.Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
    Arbejdssted:Hørsholm
    Reference:2106.310
    Virksomhed: Rosendahl Design GroupKontakt:


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

    Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hørsholm

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hørsholm

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hørsholm over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    4. oktober 2024 1
    22. september 2024 1
    21. september 2024 1
    20. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1
    10. september 2024 2
    9. september 2024 2
    8. september 2024 2
    7. september 2024 2
    6. september 2024 2
    5. september 2024 2
    4. september 2024 2