Rekrutteringsfirma

REGNSKABSANSVARLIG BOGHOLDER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Regnskab, bogføring og økonomisk sparringspartner


Med reference til direktøren bliver det dit ansvar at forestå det daglige regnskab og bogholderi, herunder lønadministration og –udbetaling til både funktionærer og timelønnede. Du bliver som bagstopper på økonomien direktørens højre hånd og har du kendskab til opfølgning på entrepriser og projekter og måske endda også AB18/AB92 er det et klar plus. Du foretager afstemning, fakturering, momsbetaling, kreditorbogholderi, debitorstyring og -opfølgning samt udarbejder månedsregnskab og forbereder årsafslutning. Som økonomisk sparringspartner for direktøren udarbejder du sammen med ham budgetter og forestår budgetopfølgning og afholder rapportering til bestyrelsen. Du forestår ligeledes selvstændigt kontakt til revisor, bank og myndigheder. Herudover varetager du ferieplanlægning og andre dagligdags opgaver på kontoret; telefon, modtagelse af kunder og gæster m.v. samt kommunikation og markedsføring på de sociale medier.

Erfaren bogholder med sund fornuft


Du har en regnskabsmæssig baggrund og relevant erfaring med ovennævnte opgaver, gerne fra en håndværksvirksomhed. Du har flair for IT-systemer, kender Navision C5 eller lignende økonomisystem og arbejder ubesværet i Excel og Word. Som person er du struktureret, selvstændig og ansvarsbevidst. Du har overblik, er fleksibel og har et godt humør.

Stærk lokal virksomhed med kundefokus


Du tilbydes en udfordrende stilling i dynamisk og kundeorienteret virksomhed med sunde værdier og hvor du får et bredt ansvar og stor indflydelse på de daglige arbejdsrutiner.

Plus El A/S er en vestjysk installationsvirksomhed der tilbyder totalleverancer inden for integrerede tekniske løsninger; el, sikring, tele og automation til servicekunder og entrepriser. Virksomheden er beliggende i Holstebro og beskæftiger 20 medarbejdere. Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • [xxxxx] Ringkøbing søger analytisk og systematisk ...

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar?Så har du nu m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1