CONTROLLER TIL MARKEDSLEDENDE MØBELVIRKSOMHED

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du lyst til at arbejde med controlling af både handels- og produktionsenheder i en international markedsledende møbelvirksomhed? Brænder du for at levere, og er du drevet af at nå dine mål og se resultatet af dit arbejde – og klar til tage det næste, eller første, skridt i din karriere? Så er du måske den nye medarbejder i Actona Companys controllerafdeling.

Vi søger en person med stærk forretningsforståelse, som sætter barren højt og arbejder tålmodigt, vedholdende og effektivt frem mod målene. Du kan holde flere bolde i luften og kan omstille dig, når hverdagen ikke forløber som planlagt. Du indgår naturligt i et kompetent og professionelt team, hvor du vægter samarbejde, kommunikation og sparring med kollegaer og leder rigtig højt.

Kort fortalt

Controllerafdelingen er en åben og uformel afdeling med 3 medarbejdere, som arbejder målrettet på at sikre Actonas fremtidige succes. Du skal være med til at præge, definere og forbedre controlling funktionen og de udførte kontroller.

Arbejdsopgaverne er delt mellem moderselskabet Actona Company og controlling af udenlandske datterselskaber. For moderselskabet bliver de primære opgaver deltagelse i budgettering, årsafslutning, månedsafslutning, analyser og opfølgning på udførte kontroller. For datterselskaberne især controlling af virksomhedernes drift og resultater. Du vil løbende være med til at udvikle og opretholde en høj kvalitet i opgaverne og rapporteringen til ledelsen.

Nøgleopgaverne er bl.a.:

  • Controlling af datterselskaber
  • Deltage i udarbejdelse af budgetter og estimater
  • Deltage i årsafslutning, månedsafslutning og rapportering
  • Analyse og opfølgning på afvigelser og nøgleområder
  • Deltage i sikring af det interne kontrolmiljø
  • Ad-hoc opgaver

Du arbejder fra kontoret i Tvis og skal forvente 30 rejsedage årligt til udenlandske datterselskaber.

Din profil

Den rette kandidat har gerne et par års erfaring som controller i en international virksomhed, og ved hvad et controller-job indebærer. Du har en relevant teoretisk uddannelse HD-R, Cand. Merc, Cand. Oecon eller lignende. Du er Excel superbruger, derudover er kendskab til NAV, Cognos BI eller et andet BI-værktøj en fordel. Du er talstærk med regnskabsforståelse og forstår sammenhængen i økonomistyringen.

Du er ambitiøs med et højt drive og gennemslagskraft, og tager selvstændigt ansvar for både egen- og opgavernes udvikling. Du kan lide at skabe relationer på alle niveauer og kulturer – men også at arbejde selvstændigt med sparring. Du er klar til jævnligt at tage på forretningsrejse til Asien og Østeuropa. Da der arbejdes internationalt og med rapportering på engelsk, er det vigtigt at kunne kommunikere flydende på engelsk både mundtligt og skriftligt.

Som person er du kendetegnet ved:

  • Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen
  • Du er analytisk, målrettet og forretningsorienteret
  • Du arbejder effektivt og tager ansvar for opgaver og mål
  • Du er nysgerrig, proaktiv og opsøger ny viden – med en positiv tilgang og indstilling
  • Du kan lide at kommunikere og er god til det - på alle niveauer
  • Du er vedholdende, udfordrer med henblik på at optimere og kan selv lide at blive udfordret

Ansøgningsfrist og opstart

Ansøgningsfrist 10. januar 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende tager kandidater ind til samtaler. Opstart er hurtigst muligt – vi venter dog gerne på den rette kandidat til jobbet.

En international arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende job i en international, ambitiøs og vækstorienteret virksomhed med en stærk og positiv vinderkultur – med gode muligheder for at vokse og udvikle sig. Holdånd, drive og engagement er kerneværdierne i det samarbejde du vil opleve med dine kompetente kollegaer. Vi tilbyder en lønpakke som matcher dine kvalifikationer, kantineordning, sundhedsforsikringer, pensionsordning, personalekøb, diverse rabatordninger mv. Geografisk er vi centralt placeret sydøst for Holstebro, i Tvis, kun fire kilometer fra den nye motorvej ved Holstebro.

Mere info

Du kan læse om hvordan det er at være ansat i Actona Company A/S på:

http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Samt om vores databeskyttelseserklæring i forbindelse med behandlingen af din ansøgning

http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S

Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end DKK 1,9 milliard og beskæftiger på verdensplan over 1400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina. Alle selskaber med dansk direktør.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag møbler til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på http://actonacompany.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • [xxxxx] Ringkøbing søger analytisk og systematisk ...

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar?Så har du nu m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1