Rekrutteringsfirma

Engageret og selvstændig løn- og bogholderiassistent søges til international landbrugsvirksomhed i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Engageret og selvstændig løn- og bogholderiassistent søges til international landbrugsvirksomhed i Holstebro


Vil du med på en spændende vækstrejse med en af Europas førende planteforædlingsvirksomheder? Er du en fleksibel lønbogholder med flair for IT, og brænder du for varierende opgaver inden for både økonomi og personaleadministration? Så hører vi meget gerne fra dig.


DSV Frø Denmark A/S er en del at en international koncern, hvor vi skaber nye sorter af korn, raps, græs- og kløverfrø. Med hovedsæde i Holstebro beskæftiger vi os med produktion, salg og eksport til det meste af verden, samt vores egne nærmarkeder. Vi har igennem de senere år oplevet en større vækst i både produktion og salg. Med ambitionen om at fortsætte denne vækstrejse, har vi et kontinuerligt behov for konstant at udvikle og optimere vores interne processer og rapporteringer bl.a. til vores tyske moderselskab.

Til vores økonomi- og administrationsafdeling søger vi en skarp og dedikeret medarbejder, som evner og motiveres af at spille en central rolle i en løn- og økonomifunktion med ansvar for løn og daglige bogholderiopgaver og med direkte reference til virksomhedens CFO.

Om jobbet:

Afdelingen består i dag af tre dygtige medarbejdere, og du kommer til at blive den centrale person i forhold til alt omkring løn, overenskomster og personaleadministration. Dagligdagen vil også byde på andre typer bogholderiopgaver af forskellige karakter, og derfor er det vigtigt, at du som person trives med både rutineprægede og alsidige opgaver.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Lønkørsel, 14 dags- og månedsløn
  • Indberetninger, statistik, sygedagpenge mv.
  • Personaleadministration, herunder ansættelseskontrakter, overenskomster, ferie mv.
  • Vedligeholdelse af Lessorløn og TimeMap samt være go-to-person for disse systemer.

Andre opgaver i bogholderiet:

  • Bogholderi (moms i DK + EU salg/køb)
  • Registrering af indbetalinger
  • Registrering og kontering af omk./købsfaktura
  • Kreditor og debitorstyring


Om dig:

Som person er du proaktiv og trives med en alsidig hverdag, hvor du samtidig har god struktur og overblik over dine opgaver og ansvarsområder. Du arbejder selvstændigt og evner at være objektiv og nysgerrig omkring arbejdsprocesser og fremdrift, selv på de opgaver, der er standard.

Du sætter en ære i at levere de bedste resultater og trives bedst med altid at være på forkant med viden og information omkring dit primære ansvarsområde inden for løn og personaleadministration. Du trives med at have en bred kontaktflade rundt om i organisationen og formår at skabe god dialog, forståelse og gennemsigtighed inden for dit ansvarsområde.

  • Erfaring fra lignende stilling, hvor fokus har været på lønadministration
  • Gerne erfaring med brugen af Lessorløn og Timemap - men ikke et krav
  • God IT-forståelse – og naturlig nysgerrig på nye systemer og processer

Som kollega er du altid parat til at hjælpe med stort og småt, og du bidrager med positiv energi og overskud til det gode arbejdsmiljø. I afdelingen prioriterer vi daglig sparring på tværs af arbejdsopgaverne, og sammen sætter vi nye standarder og tiltag for udvikling. Som person er du udadvendt og formår, også i pressede situationer, at være imødekommende og serviceminded, samtidig med, at du er fokuseret og overholder dine deadlines.

Du tilbydes:

Muligheden for at blive en del af en international, tysk koncern, hvor vi i det danske datterselskab er ca. 60 medarbejdere på vores lokation i Holstebro.

En stilling med gode muligheder for at udvikle sig fagligt inden for dit fagområde. Vi er en lille organisation med korte beslutningsveje og en flad organisationsstruktur med ”åbne døre”, så du får hurtigt muligheden for at sætte dit eget præg. Vi har høje frihedsgrader i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

JKS Career varetager rekrutteringsprocessen for DSV Frø Danmark A/S, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning og cv via ”Søg Stillingen” nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi forventer at kunne tilbyde opstart senest 1/3-2022.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke cv og ansøgninger på mail.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent v. JKS Career, Anne-Marie Hviid Ekstrøm på 30851294.

Om DSV Frø Danmark

DSV Frø Danmark A/S er et datterselskab af Deutsche Saatveredelung AG, der har hovedsæde i Lippstadt, Tyskland. Deutsche Saatveredelung er en af Europas førende planteforædlingsvirksomheder, som skaber nye sorter af korn, raps, græs- & kløverfrø samt efterafgrøder. Virksomheden har 700 ansatte i koncernen med datterselskaber i Holland, Frankrig, England, Polen, Ukraine, Canada og Argentina, heraf ca. 60 medarbejdere i Danmark, som primært er beskæftiget med produktion, salg og eksport af græs- og kløverfrø til det meste af verden. DSV Frø Danmark har hovedsæde i Holstebro samt frørenserier og lagre i Holstebro og i Sørbymagle ved Slagelse.

Du kan læse mere om virksomheden på www.dsv-froe.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holstebro
  • Fredag den 11. februar 2022

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • [xxxxx] Ringkøbing søger analytisk og systematisk ...

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar?Så har du nu m..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabskyndig til controlling og rapportering

    Kunne du tænke dig et job med spændende og meningsfyldte opgaver og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der arbejdes ud fra princippet om stor frihed under ansvar. Så har du nu muli..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1