Økonomimedarbejder til forsknings- og projektområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du bidrage til at sikre økonomistyringen på VIAs forsknings- og projektområde? Er du selvkørende og arbejder struktureret, så er det måske dig vi søger som vores nye økonomimedarbejder.
Stillingen er placeret i økonomiteamet for Forskning & Udvikling samt projektøkonomi, der geografisk er placeret i Horsens. Økonomiteamet består af fem økonomipartnere samt to økonomimedarbejdere, der alle på selvstændig vis og på tværs udfører opgaverne vedrørende områdets økonomi for det samlede VIA.

Dine opgaver

  • Som økonomimedarbejder bliver dine opgaver at udarbejde materiale med særligt henblik på VIA’s store projektportefølje herunder lønberegninger, bogføringer, projektregnskaber samt andet relevant materiale til økonomipartnere til brug for økonomiske opfølgninger.
  • Du skal assistere økonomipartnere i diverse økonomiske opfølgninger, ledelsesrapportering m.v. ved at kontrollere og sikre et validt datagrundlag.
  • Økonomiopgaverne løses i tæt samarbejde med økonomiteamet, VIA's økonomiafdeling i Aarhus, projektledere og andre samarbejdspartnere i organisationen.


Dine kompetencer
  • Vi forventer, at du er uddannet inden for regnskab/økonomi.
  • Meget gerne bruger af Navision Stat.
  • Du har flair for og erfaring med at arbejde med regnskab, økonomisystemer, regneark m.v. samt har et højt kvalitetsfokus.
  • Som økonomimedarbejder har du et medansvar for, at VIA overholder gældende lovgivning, og det er derfor vigtigt, at du i din opgaveløsning er proaktiv, selvstændig og ansvarsbevidst.
  • Du formår at besvare overblikket i travle perioder ifm. regnskab og udarbejdelse af budget.


VIA ændrede i 2019 sin overordnede organisering. Samtidig ændrede Økonomiafdelingen sin interne organisering og denne omstilling er fortsat i gang. Du skal derfor kunne se muligheder og byde ind i forhold til optimering af arbejdsområdet og forretningsgange.

Vi tilbyder
  • Et vekslende og fagligt udfordrende job i et udviklende og til tider hektisk miljø.
  • Et arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, stærk kollegialt og fagligt fællesskab og tillidsbasseret ledelse.
  • En arbejdsplads som vægter samarbejde, kvalitet og professionalitet i den økonomisk-administrative opgaveløsning højt.

Du vil få hovedarbejdssted på VIA Campus Horsens, men da dine samarbejdspartnere er placeret i hele region Midtjylland forventer vi, at du har kørekort og bil. Økonomiafdelingens øvrige teams er placeret i Aarhus N, hvor der jævnligt vil være mødeaktivitet mm.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer (HK) .

Stillingen er 37 timer ugentligt, dog med mulighed for 30-32 timer, hvis ønsket.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. april 2020.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem, således at vi har din ansøgning i hænde senest den 23. februar 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomileder Lone Gammelgaard på tlf. 87551116 eller [email protected]

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Horsens
  • Mandag den 06. april 2020

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1