Rekrutteringsfirma

Business controller søges til R82 i Gedved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Business controller søges til R82 i Gedved


Vi søger en skarp økonomisk profil med en faglig relevant baggrund til en markedsledende international virksomhed, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre. Har du en nysgerrig og analytisk tilgang til data, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor arbejdsglæde og trivsel er i fokus? Så hører vi gerne fra dig!


Om stillingen
Til at supportere vores økonomiske del af forretningen søger vi en ambitiøs og engageret kollega til at varetage relaterede business controllingopgaver. Med reference til økonomidirektøren bliver du en del af et fantastisk team på i alt syv medarbejdere, som tilsammen varetager alle økonomiopgaver, og som er enige om vigtigheden i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dine opgaver spænder bredt og vil bl.a. indbefatte at:

  • Agere bindeled mellem fabrikker og salgsselskaber
  • Fungere som samarbejdspartner til salg
  • Styre forecast og budgetprocesser
  • Samle månedsrapportering for forretningsenheden Børn & Unge segmentet
  • Videreudvikle Power BI
  • Videreudvikle og optimere forretningsprocesser
  • Udarbejde materiale til bestyrelsesmøder
  • Udarbejde ad hoc-analyser
  • Udføre løbende projektarbejde


Om dig
Vi forestiller os at du har en relevant baggrund som enten Cand.merc.aud., HD, Cand.oecon. eller lignende. Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, og du kan med fordel have erfaring fra en Business Development funktion, konsulentbranchen eller erfaring med Sales Business controlling. Vigtigst er det, at du er nysgerrig og oprigtigt interesseret i data- og analysearbejde og kan omsætte din teoretiske viden til praksis. Dine IT-kundskaber spænder fra superbruger i Excel og Powerpoint til kendskab til Navision og gerne Power BI og Thinkcell. Derudover er du velformuleret på engelsk i skrift og tale.

Som person er du en proaktiv og social anlagt teamplayer, og dit logiske mindset hjælper dig til at have øje for detaljen. Du tager ejerskab over dine opgaver og er en stærk kommunikator med en god forretningsforståelse som tør udfordre dine omgivelser positivt.

Virksomheden tilbyder
En stilling i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som inkluderer pension og sundhedsforsikring.

Om R82 A/S - en del af Etac-gruppen
R82 bidrager til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hjælpemidler af høj kvalitet designet til børn og teenagere med særlige behov. Bedre produkter betyder bedre livskvalitet for vores brugere over hele verden.

Med hovedsæde i Danmark og med salgskontorer og salgsrepræsentanter i 8 forskellige lande udvikler og producerer vi produkter, der er skræddersyet til individuelle behov. Gennem omfattende udvikling går R82 konstant frem - men uden at gå på kompromis med servicekvaliteten og nærheden til kunden. Med distributører i mere end 40 lande fordelt over det meste af verden sikrer R82 personlig support - selv efter at produktet er leveret.

Som en del af Etac-gruppen mener vi, at alle skal være i stand til at leve et frit og uafhængigt liv og forfølge deres drømme uanset fysiske omstændigheder.

Etac er en leverandør af produkter målrettet mod mobilitetshæmmede personer samt udstyr til hospitaler, plejehjem og hjemmebrug. Etac er verdens førende inden for udstyr til at hjælpe børn og unge såvel som luftassisteret udstyr til patienthåndtering gennem datterselskabet HoverTech International. Virksomheden har også globalt salg af manuelle kørestole, andre mobilitetsanordninger, hygiejneprodukter og trykkompenserende enheder. Etacs hovedkontor er beliggende i Sverige, og virksomheden har produktions- og R&D-enheder i Skandinavien, Polen og Nordamerika. I slutningen af 2021 var Etac 100% ejet af Nordstjernan.

For mere information besøg www.etac.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Horsens
  • Lørdag den 16. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1