Rekrutteringsfirma

Lønansvarlig søges til Anchersen A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Accountor Denmark A/S søger en selvstændig og proaktiv lønansvarlig til en nyoprettet stilling ved busselskabet Anchersen A/S. Du kommer til en ejerledet virksomhed, der hele tiden er i vækst og nu runder medarbejder nr. 500. Hvis du ønsker at få en central rolle i økonomifunktionen, hvor du med reference til regnskabschefen får det overordnede ansvar for lønadministrationen og mulighed for at styrke økonomiafdelingen, så er det dig, vi leder efter.

Stillingen

Som medarbejder hos Anchersen A/S bliver du en del af en afdeling med et højt serviceniveau og åbenhed overfor udvikling og vækst. Da stillingen er nyoprettet, vil du få mulighed for at byde ind og påvirke arbejdsopgavernes karakter.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Ansvarlig for vedligehold af Lessor lønsystem og Smart tid tidsregistreringssystem i henhold til lovgivning og overenskomster
  • KPI’er og ledelsesrapportering, samt udtræk af nøgletal
  • I samarbejde med den nuværende lønningsbogholder stå for lønbehandling og –administration for moderselskab og to datterselskaber med samlet ca. 500 medarbejdere.
  • Lønafstemninger
  • Tolkning af overenskomster
  • Besvarelse af spørgsmål fra medarbejderne


  • Afhængigt af din profil kan der blive tale om ledelsesansvar for den nuværende lønbogholder og andre arbejdsopgaver inden for bogholderi- og administrationsområdet.

    Den rette profil

    Vi søger en lønansvarlig, som har solid erfaring med lønadministration for både funktionærer og timelønsansatte, samt et dybdegående kendskab til Lessor Payroll til NAV eller et tilsvarende system. Du holder dig altid opdateret på relevant lovgivning, samtidig med at du formår at fortolke gældende overenskomster. Erfaring med NAV er en fordel og det forventes, at du er stærk i MS Office pakken, særligt Excel. Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

    Stillingen kræver, at du som person er omstillingsparat og trives godt med udvikling og forandring, som er et grundelement for forretningen. Samtidig arbejder du struktureret og er i stand til at tage ansvar for egne opgaver, da rollen kræver selvstændighed og proaktivitet. Udover at du er løsningsorienteret, har du gode samarbejdsevner og er meget serviceminded, således at du tager dig tid til medarbejderne, når de har behov for det.

    Anchersen A/S tilbyder

    Som lønansvarlig får du en spændende stilling med høj grad af frihed under ansvar, samt mulighed for at præge stillingen og din egen udvikling i organisationen. Det er en flad organisation med højt til loftet, hvor stemningen er præget af engagement og høj faglighed. Du vil blive en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med kollegaer, der vil tage imod dig med åbne arme.

    Stillingen er fuld tid med arbejdsplads på anlægget i Hvidovre. Løn efter kvalifikationer.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hvidovre
    • Lørdag den 30. november 2019

    Lignende jobs

    • Lønkonsulent til spændende virksomhed i Brøndby

      Fri kontakt
      Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
      • Regnskabsmedarbejder
      • Brøndby
      Få mere info
    • Regnskabskonsulent

      Fri kontakt
      Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
      • Regnskabsmedarbejder
      • København Ø
      Få mere info
    • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

      Fri kontakt
      Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
      • Regnskabsmedarbejder
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Financial controller til nordisk koncern

      Fri kontakt
      Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
      • Regnskabsmedarbejder
      • Skovlunde
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hvidovre

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hvidovre over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    20. september 2024 1
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1