Talstærk sagsbehandler til Økonomidivision i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Betyder gode kollegaer og et godt samarbejde meget for dig? Er du motiveret for at arbejde i én af statens største virksomheder? Og besidder du samtidig økonomiske kompetencer?
Så læs med her!

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse lidt ud over det sædvanlige, da vi er en af landets største offentlige indkøbsorganisationer med en samlet årlig Finanslovsramme på over 10 mia. kr.
I FMI er vi med til at passe på Danmark ved at støtte Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og politiet i deres opgaveløsning. Vores støtte består af indkøb, vedligehold og udfasning af materiel og IT, hvilket kan være alt fra kampfly og ammunition til servere og software.

Vi søger en talstærk sagsbehandler til Analyse- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision. I Analyse- og Omkostningssektionen er vi 10 meget engagerede medarbejdere og en chef, som sammen har ansvaret for omkostningsstyringen af FMI’s interne ydelser samt økonomiske analyser og udviklingsopgaver gældende for hele organisationen.

Om stillingen

Som sagsbehandler i sektionen, vil dine arbejdsopgaver bestå i budgettering, opfølgning og udvikling af omkostningsstyringen af FMI’s interne ydelser, som består af køretøjer, skibe, fly, IT, ammunition, drivmidler og øvrigt lagertræk.

Du vil endvidere bidrage til følgende opgaver:
• Forsvarsministeriets årlige budgetproces
• Satsberegning og intern afregning
• Anvendelse af SAP, SAP Analysis for Office og BI/BO til analyse og præsentation af data
• Støtte op omkring controlling og udviklingen af controlling inden for omkostningsstyring
• Arbejde specifikt med omkostninger forbundet med vedligeholdelse og lagerdrift
• Udvikling af FMI og koncernens omkostningsstyring
• Udvikling og tilpasning af forvaltningsgrundlag relateret til omkostningsstyring

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og hvor ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Omgangstonen er uformel og altid positiv og konstruktiv, hvilket er med til at skabe et rigtig godt arbejdsmiljø.

Vi har stort fokus på udvikling af vores medarbejdere, idet vi lægger vægt på kompetenceudvikling via de opgaver, man arbejder med samt supplerende uddannelser. Samtidig er vi en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde.

Om dig

Fagligt har du en uddannelse inden for økonomi og/eller samfundsvidenskab eller en kontoruddannelse i offentlig administration. Gode kompetencer inden for Excel og gode kommunikative egenskaber, mundtligt såvel som skriftligt, vil ligeledes veje tungt i ansættelsesprocessen. Endvidere lægges der vægt på dine personlige egenskaber, samt kemi og relation til dine kollegaer i sektionen.

Personligt skal du have lyst til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, og være klar på daglig sparring med dine kollegaer. Vi samarbejder og taler meget om opgaverne, hvorfor det at tilegne sig viden og samtidig dele viden bør være en naturlig del dig. Det er derfor et must, at du har lysten og energien til at være udadvendt, og at du kan lide at omgås andre mennesker.

Du skal være opmærksom på, at denne stilling kræver, at man tilegner sig stor forretningsforståelse og et detaljeret kendskab til Forsvarets registreringssystem SAP og Forsvarets. For at få succes i stillingen, er det derfor vigtig, at du er proaktiv og nysgerrig af natur. Vi ser også gerne, at du har kritisk sans og et godt humør, hvilket er kendetegnende for alle i sektionen.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for Analyse- og Omkostningssektionen Benjamin Seth Sørensen på tlf. 24 79 45 74.

Det er også muligt at kontakte fuldmægtig Sarah Brodthagen på tlf. 72 81 57 05 for at høre nærmere om kollegaer, opgaver, udvikling, m.m. og om, hvordan det er at arbejde i Analyse- og omkostningssektionen.

Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Jane Knudsen fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 54 30.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2022 og vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse indkøber, forsyner og vedligeholder materiel til de danske soldater – lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. Vi hører under Forsvarsministeriet. Vores årlige budget er ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget, og er fordelt på henholdsvis materiel, løn og drift. Pengene bliver anvendt til at yde den bedst mulige støtte til de udsendte styrker og operative enheder, så vi får mest muligt Forsvar for pengene. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse lidt ud over det sædvanlige. Vi er nemlig en af landets største offentlige indkøbere med et årligt budget på ca. 10 mia. kr.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Karup J
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Regnskabsansvarlig

    Vil du være en del af en almen boligforening og få ansvar for økonomien i en organisation, der arbejder for at skabe trygge og attraktive hjem for beboerne? For Ringkøbing-Skjern Boligforening sø..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Bliv controller hos Midtjyske Jernbaner og vær med...

    Hos Midtjyske Jernbaner går det stærkt i øjeblikket, og vi er godt i gang med forberedelserne til, at vi som de første togoperatører i Danmark sætter batteritog i drift i 2025.Vi søger nu en de..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Lemvig
    Få mere info
  • Regnskabsførere til Det fælles regnsskabskontor fo...

    Regnskabsfører til Det Fælles Regnskabskontor for menighedsråd i Skive og SallingprovstierVi søger regnskabsfører til vores nye fælles regnskabskontor i Skive. Det Fælles Regnskabskontor vil pr..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Spøttrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0