Rekrutteringsfirma

Senior Business Controller søges til Geodis, en større international virksomhed i Kastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Vores kunde er en succesfuld, international virksomhed – beliggende på Amager. Som led i udviklingen af organisationen søger vi en Senior Business Controller, som også skal arbejde for vor forretning i Norge.

Geodis mission er at være den bedste Freight Management serviceudbyder - det bedste for vores medarbejdere, kunder og leverandører. Formålet er at koordinere løsninger og yde support, så vi kan være de bedste på alle niveauer i virksomheden.

Finans og administration er en del af missionen, og bidrager til nøjagtige, pålidelige og relevante økonomiske oplysninger på det rigtige tidspunkt og til de rigtige modtager.
Derudover bidrager de med tilvejebringelse af forretningsbeslutning i finansiering samt at øge effektiviteten og virkningen af Finance -supportfunktionen.

Business Control er en underfunktion inden for økonomi og administration, og denne underfunktions ansvar er at oprette et kontrolsystem, der giver mulighed for at overvåge, måle og justere, hvor det er nødvendigt for organisationens ydeevne, hvad enten det er produktionskapacitet, salg eller generel effektivitet. Med andre ord er formålet med virksomhedskontrol at identificere ugunstige forretningsresultater, så passende foranstaltninger kan foretages.

Du tilbydes en spændende stilling med stor grad af frihed, ansvar og særdeleshed god mulighed for at udvikle dig fagligt, i et job med stor alsidighed i et uformel miljø. Du får en central placering i virksomheden, helt tæt på forretningen. Stillingen er nyoprettet og du vil derfor i høj grad være med til at præge dit job. Du refererer til den danske Head of Business & Financial Control. Derudover vil der være tæt sparring med den danske salgsdirektør. Koncernsproget er engelsk. Der vil være en smule rejseaktivitet primært til Norge. På længere sigt vil der være mulighed for hjemmearbejdsplads.

Du vil som Senior Business Controller få ansvar for at leverer nøjagtige, pålidelige og relevante økonomiske oplysninger.

Dine hovedopgaver vil bl.a. være:
  • Overvåg virksomhedens præstationer for ansvarligt land/forretningsområde
  • Sikre kvalitet i rapportering (mængder, bruttomargin, nettoomsætning, filer osv.)
  • Giv støtte til forretningsbeslutninger
  • Udfør planlægning, budgettering og prognose øvelse
  • Intern kontrol
  • Understøtte intern revision


Din profil

Du har en god forretningsforståelse, solid erfaring og gerne fra en international virksomhed. Derudover har du gode analytiske evner samt en faglig stolthed, og du løser dine opgaver med stor grundighed og høj kvalitet inden for de fastlagte deadlines. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø med gensidig fleksibilitet og respekt.

Som person er du en holdspiller, er proaktiv og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Ydermere er du en god kommunikator, du er opsøgende og bidrager til vidensdeling og sparring. Sidst men ikke mindst har du evnen og viljen til at skabe resultater gennem samarbejde med andre.

It-kompetencer

Du har gode it-kompetencer, er udviklingsorienteret og kan se muligheder i systemerne. Derudover arbejder du dagligt med Excel på et avanceret niveau.

Faglige kvalifikationer

Du har gerne 5-8 års erfaring fra en lignende stilling. Derudover har du en HD (R) eller tilsvarende.

Om virksomheden

GEODIS, en verdensomspændende leder inden for transport og logistik, støtter sine kunder i Danmark med tilpassede løsninger, der spænder over en lang række fragtforsendelsestjenester.
Den lidenskab, der driver vores teams, deres ekspertise og deres viden om dine markeder garanterer et konstant engagement.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 1500 København V
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0