Regnskabsspecialist til koncernøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Nu har du chancen for at følge dit hjerte og blive en del af en af verdens førende humanitære organisationer. Vi søger en specialist, der er ekspert i at udarbejde regnskaber, og som kan levere finansielle data af høj kvalitet. Brænder du for at være i en global organisation med et meningsfuldt formål, og kan du bidrage med erfaring med revision, hører vi gerne fra dig.

En regnskabsafdeling med globalt afsæt

Du bliver en del af en af verdens største private organisationer. Vores næsten 9000 medarbejdere i 40 forskellige lande sikrer flygtninge og fordrevnes rettigheder. Vi er blandt de højst rangerede organisationer i verden – kendt for at levere professionelle ydelser med langsigtede resultater.

I teamet for Financial Reporting & Compliance får du 11 dedikerede kolleger, der alle arbejder for at levere finansiel afrapportering på et højt professionelt niveau. Din afdeling er en del af en finansafdeling med 45 kolleger, der i tæt samarbejde med den globale organisation har det overordnede ansvar for alle finansielle opgaver.

Dine vigtigste opgaver

Din vigtigste opgave vil være at levere regnskaber af høj kvalitet – både løbende til ledelsen og i forbindelse med aflæggelse af vores årsrapport. Du bliver involveret i både intern og ekstern revision og vedligeholdelse af vores finansielle politikker. Du vil også blive involveret i samarbejdet med vores eksterne revisorer om revisionen af vores årsregnskab.

Dansk Flygtningehjælp gik d. 1. januar 2019 live med et nyt cloudbaseret ERP-system (Microsoft Dynamics 365) og implementeringen af dette system vil have et stærkt fokus i hele organisationen i hele 2020. Du vil medvirke til at sikre en planmæssig implementering sammen med resten af teamet i finansafdelingen.

Revisionsprofil med globalt mindset

For at få succes i rollen, skal du have mindst fem års erfaring fra en finansafdeling i en større virksomhed, offentlig institution eller organisation. Det er desuden en forudsætning, at du har:

  • En længerevarende uddannelse indenfor økonomi eller revision (for eksempel HD(R) eller Cand. Merc. Aud.)
  • Veldokumenteret erfaring med revision og regnskab
  • Gode sprogkundskaber på både dansk og engelsk
  • Gerne erfaring med implementering af ERP-systemer
  • Lyst og evne til at være med til at præge udviklingen af rettidig rapportering

Som person har du stor grad af analytisk tæft, diplomatisk sans og erfaring med at arbejde på tværs af organisationen og med mange forskellige interessenter, hvor du hurtigt vil få etableret et tæt og tillidsfuldt forhold til dine interessenter på alle niveauer. Desuden har du:

  • Udpræget sans for kvalitet og stor evne til at løse dine opgaver til tiden.
  • Evnen til at tale forretningens sprog og kommunikere den finansielle terminologi på en letforståelige måde.
  • En teamplayer, der motiveres af at være i et mangfoldigt og internationalt miljø med en god tone og et stærkt sammenhold
  • Evnen til at se sammen hæng på tværs af organisationen

Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp skal herudover besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

Hvad vi tilbyder

Du får fast ansættelse i vores kontor i Borgergade, København K, tæt på metro og offentlig transport. Din løn bliver fastsat i overensstemmelse med vores overenskomst med AC og du vil ansættes som specialkonsulent. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt. Ansøg via vores webside og inkludér et CV og en ansøgning. Vi modtager ikke ansøgninger via mail. Ansøgningsfristen er 15. januar 2020, og vi afholder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Financial Reporting and Compliance, Bo Skifting på [email protected]. Hvis du har spørgsmål omkring ansøgningsprocessen online kan du kontakte vores job support drc.ngo/jobsupport.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 15. januar 2020

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Dygtig regnskabsassistent/Accountant til vores øko...

    Er du detaljeorienteret, struktureret og har en passion for at optimere og udvikle økonomifunktioner? Så er det måske dig, vi leder efter! I [xxxxx] forvalter vi ejendomme som om de er vo..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Senior Investment Controller in Accounting

    Job ID: 26070 Would you like to work in an area together with dedicated colleagues in a challenging work field where your contribution is really counts? Do you thrive in a fast-paced environme..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0