Rekrutteringsfirma

Office Manager til Voxmeter A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Proaktiv og fleksibel Office Manager med forretningsforståelse – mulighed for nedsat tid til Voxmeter A/S

Nøgleord:
- Erfaring fra bogholderi
- Administrative opgaver
- Office support på alle niveauer

Voxmeter A/S har mange års erfaring med udvikling af analyseværktøjer og beskæftiger omkring 24 fastansatte medarbejdere, samt 150 interviewere/researchere. Siden opstarten har der været fokus på udvikling af produkter af høj kvalitet, bl.a. CEM og CRM-systemet Catglobe. Voxmeter har hovedkontor i København, samt afdelinger i Herning og Vietnam/Saigon. Voxmeter er specialister i Customer Experience Management (CEM), analyser og interview. Siden 1997 har Voxmeter været specialister i analyser, interview og it-automatisering af markeds- og kundedialogløsninger bygget op om CRM og CEM.

Voxmeter er beriget af et spændende, alsidigt og sjovt arbejdsmiljø, hvor hovedfokus altid har været effektivitet og kvalitet. Parametre som har sikret Voxmeters succes og en førende position i branchen.

Voxmeter er beliggende centralt i København K, og er en virksomhed med stor entreprenørånd kombineret med mange års faglig ballast og en stærk kundeportefølje.

Jobbet:
Du får en meget central position i virksomheden med ansvar for en bred pallette af administrative opgaver. Ca halvdelen af opgaverne er en del af bogholderifunktionen. Her bliver du ansvarlig for bogholderiet fra A-Z, dvs. arbejdsopgaverne vil bl.a. være:
- Kreditor/debitor–styring inkl. rykkerprocedure af debitorer
- Bogholderi – bogføring, afstemninger etc.
- Finansbogholderi
- Månedsrapporter
- Klargøring af regnskab til revisor.
- Diverse ad hoc opgaver

Den anden halvdel vil være dedikeret til diverse opgaver for ledelsen f.eks.:
- Udarbejdelse af analyser og statistikker etc.
- Ansvarlig for diverse småindkøb af forbrugsartikler, rengøring, frokost mm.
- Andre administrative opgaver; f.eks. lead generering, forecast, salgs controlling mm.

Du får et job med en stor kontaktflade, både internt og eksternt.

Som en del af en mindre organisation er det vigtigt, at du har lyst til et job, der er meget bredt og som du selv kan være med til at definere. Du får reference til selskabets direktører.

Virksomheden anvender Economics som ERP-system og dine IT-kundskaber er over middel og du har gode færdigheder i Word, Excel og PowerPoint. Du taler/skriver flydende dansk og behersker engelsk i skrift og tale.

Kandidaten:
Du trives i en lille organisation, hvor rollerne ikke er stringente og hvor alle arbejder sammen på kryds og tværs. Du er systematisk, detaljeorienteret og præcis, men har samtidigt et godt overblik. Du har arbejdet med tal/bogholderi i en eller anden form, og du har i den grad flair for økonomi. Dine standarder er meget høje og det du ikke kan det kan du lære! Du bliver en del af et professionelt team, hvor barren er høj og som har været med til at sætte standarderne i analysebranchen i mange år. Jobbet kan tilpasses i forhold til timer fra ca. 30 timer til fuldtid.

Din profil:
- Du er en smilende og glad person, som kan arbejde selvstændigt, men også ser nødvendigheden i et godt teamwork.
- En erfaren bruger af økonomisystemer og Office pakken,
- Effektiv og struktureret med dit arbejde og brænder for dit fag og har en nysgerrighed, der gør dig i stand til at sætte dig ind i nye arbejdsområder/viden.
- I stand til at kunne prioritere de arbejdsopgaver, der løbende kommer ind og kan trives med, at det ikke altid går som planlagt.
- Du er engageret og kan tage ejerskab for dine opgaver. Du er bevidst om, at fleksibilitet er gensidig og påkrævet i en lille organisation

Du får:
- En spændende og udviklende arbejdsdag med stor indflydelse
- Fri omgangstone og gode kollegaer
- Stor fleksibilitet og frihed under ansvar

Virksomheden tilbyder:
Voxmeter er en moderne virksomhed med en flad organisationsstruktur, der giver den enkelte mulighed for indflydelse og frihed under ansvar. Vi lægger vægt på fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, godt arbejdsmiljø og en engageret og åbenhjertig omgangstone.

Søg stillingen:
Sabroe Selection varetager rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe hos Sabroe Selection på tlf. 7023 8360. Stillingen søges via vores hjemmeside www.sabroe-selection.dk, ”Registrer cv”, hvor du skal indtaste dine stamdata, samt vedlægge din ansøgning og cv i pdf-format. Ansøgningerne behandles i den rækkefølge de modtages. Mærk ansøgningen: Job nr. 2546.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Senior Investment Controller in Accounting

    Job ID: 26070 Would you like to work in an area together with dedicated colleagues in a challenging work field where your contribution is really counts? Do you thrive in a fast-paced environme..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0