Regnskabschef til Københavns Professionshøjskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du en stærk ledelsesprofil, dyb forståelse for principperne i statslig regnskabspraksis og lyst til at stå i spidsen for regnskabsaflæggelse i en stor uddannelsesorganisation? Så har vi jobbet til dig.

På Københavns Professionshøjskole (KP) har vi en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste problemer.

Som vores nye regnskabschef bliver du blandt andet ansvarlig for implementeringen af en ny registreringsramme og integrationen af de to tidligere regnskabsenheder fra henholdsvis UCC og Metropol. UCC og Metropol fusionerede tilbage i marts 2018 og blev til Københavns Professionshøjskole.

Organisering
Økonomiafdelingen er forankret i vores Ressourceområde, som understøtter vores uddannelser med at levere Fremragende undervisning. På vores hjemmeside finder du et samlet organisationsdiagram, hvor du kan få et overblik over, hvordan Ressourceområdet og resten af KP er organiseret.

Vi har i Økonomiafdelingen planlagt en organisationsændring i efteråret, hvor vi opretter en ny, selvstændig regnskabsenhed for bedre at kunne understøtte resten af organisationen. Vores nuværende regnskabs- og indkøbschef har hidtil varetaget begge funktioner, men da afdelingen, områdets kompleksitet og antallet af opgaver er steget, ønsker vi at styrke regnskabsområdet ved ansættelse af en regnskabschef. Den nuværende chef vil fortsætte i stillingen som indkøbschef og blive din ledelseskollega.

Du kommer til at indgå i et velfungerende ledelsesteam, der ud over dig selv består af cheferne for Indkøb og rejser og Budget - alle tre refererer til økonomichefen. Samarbejdet i ledergruppen er kendetegnet ved, at der er en god stemning, åbenhed og tillid. Vi er optaget af et sundt ledelsesmiljø, lederudvikling og videndeling.

I ledergruppen lægger vi strategien for vores områder og vores tværgående opgaver på KP. Vi spiller hinanden gode ved at evaluere vores egen ledelse, og vi giver hinanden sparring på alt fra dilemmaer i personaleledelse til strategi.

Økonomiafdelingen har i alt 35 medarbejdere. Du bliver daglig leder for ca. 13 engagerede medarbejdere, heraf 4 AC-uddannede regnskabscontrollere og 9 regnskabsmedarbejdere.

Om jobbet
Du kommer til at spille en central rolle med at skabe en fælles kultur og få fastslagt nye arbejdsgange for de regnskabsmæssige processer, samt at skabe et godt samarbejde internt i økonomiafdelingen mellem de tre enheder. Vores ambition er, at vi får en tæt kobling mellem regnskabet og budgetlægningen.

Du får derfor den overordnede opgave at lede disse processer i egen afdeling, så de nye arbejdsgange bliver implementeret hos dine medarbejdere og i det tværgående samarbejde, således at KP er sikret korrekt compliance på regnskabsområdet. KP er pilotinstitution på den nye registreringsramme for uddannelsesinstitutionerne i Danmark og har derfor et tæt samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet, hvilket bliver en væsentlig opgave for dig at vedligeholde og udvikle.

Du får således ansvar for at:

  • sikre korrekt regnskabsføring på KP
  • forsætte arbejdet med at skabe høj trivsel i afdelingen i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam
  • udvikle og dokumentere de regnskabsmæssige arbejdsgange på KP
  • sikre stabil og sikker drift
  • fortsat udvikle og vedligeholde vores registreringsramme
  • sikre et godt samarbejde med vores revisor og ministerium
  • sætte retning og sikre relevans og kvalitet i regnskabsenhedens aktiviteter
  • sikre et velfungerende tværgående samarbejde med de øvrige enheder på KP.

Vi forventer, at du inden for det første år er lykkes med at:

  • få vores regnskabsinstruks opdateret med fælles arbejdsgange
  • udarbejde et målbillede for regnskabsafdelingen
  • give medarbejderne øget ansvar ved uddelegering af kompetence
  • understøtte den gode stemning i afdelingen.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant videregående uddannelse som eksempelvis cand. merc.aud eller anden økonomisk uddannelse
  • har relevant erfaring fra f.eks. centraladministrationen, en uddannelsesinstitution eller revisionsbranchen
  • erfaring med personaleledelse eller har et stort ledelsestalent
  • har indgående kendskab til statens regler og regnskabsaflæggelse
  • kender til det at lede forandringsprojekter og stå i spidsen for optimering af arbejdsgange
  • evner at udvikle gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen.

Derudover har du en betydelig kapacitet på det regnskabsmæssige område samt et stærkt engagement og god forståelse for budgetlægning og økonomistyring. Du formår at sætte faglig retning, men samtidigt vægter du dialog og involvering højt i din ledelsesstil. Du ønsker at blive en del af en social velfungerende afdeling, hvor vi i perioder har travlt, men også prioriterer en hyggelig stund.

Ledelsesgrundlag
På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejder. Som vores nye regnskabschef er det derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgaven i denne ramme:

1. Vi leder med fokus på opgaven.

2. Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver.

3. Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger.

4. Vi er i tæt dialog med vores omverden.

5. Vi begår hellere fejl fremfor at sidde passivt tilbage.

6. Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening.

Vi kan tilbyde:

  • en spændende og udfordrende arbejdsplads i en stor organisation, hvor du vil få indflydelse på udvikling af KP’s regnskabsaflæggelse og styring
  • et uhøjtidelig arbejdsmiljø, inspirerende samarbejder og gode muligheder for faglig sparring
  • et job i en stor organisation, der omsætter for ca. 1,6 mia. kr. årligt og har 2000 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chef for Regnskab, og stillingen er til besættelse den 1. december 2019.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller anden relevant overenskomst samt aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Såfremt du ansættes på AC-overenskomst bliver du indplaceret i lønramme 36.

Arbejdspladsen er primært på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København. Der kan i mindre omfang være aktiviteter på vores øvrige adresser.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk og om vores strategi.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Mercuri Urval ved konsulent Mie Heinfelt på telefon 2179 6509. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 22. oktober 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 24. og fredag d. 25. oktober og en evt. anden samtalerunde afholdes primo uge 44.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København N
  • Tirsdag den 22. oktober 2019

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Senior Investment Controller in Accounting

    Job ID: 26070 Would you like to work in an area together with dedicated colleagues in a challenging work field where your contribution is really counts? Do you thrive in a fast-paced environme..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0