Koncertarrangør søger skarp regnskabsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø



All Things Live Denmark er en af Nordens største og ældste koncertarrangører og er gennem mere end 30 år en af de førende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 500 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

JKS CAREER søger en ny regnskabsmedarbejder til All Things Live Denmark, der ligger centralt i København. Du bliver en del af et kreativt og internationalt miljø med et højt energiniveau og fokus på udvikling og optimering. Du bliver en del af et team på to.

Du får dine egne arbejdsområder, som blandt andet vil være:

• Assistance i forbindelse med udarbejdelse af månedsregnskaber, årsregnskaber og klargøring til revisionen
• Daglige bogholderiopgaver herunder kontering af bilag og bogføring i Navision
• Debitorstyring samt bogføring af indbetalinger
• Kreditorbetalinger via netbank samt bogføring heraf
• Finansbogføring
• Afstemning af banker
• Håndtering af eurocard- og rejseafregninger
• Periodiseringer og hensættelser

Du refererer til den regnskabsansvarlige, og I hjælpes ad om opgaverne ved spidsbelastninger, ferie og andet fravær.

Stillingen er på fuldtid.

Hvem er du?
Du har helst minimum 3 års relevant allround regnskabserfaring. Vi ser gerne, at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse. Kendskab til Navision og flair for IT – især erfaring med Excel er en fordel. Du skal kunne befinde dig godt på en kreativ og international arbejdsplads, hvor vi i højt tempo jonglerer med flere forskellige opgaver på en gang.

Som person er du proaktiv, initiativrig og ansvarsbevidst. Du arbejder struktureret og selvstændigt. Du er omhyggelig og har fokus på detaljerne, samtidig med at du er skarp og lærenem. Du er forandringsparat i din tilgang til nye systemer og rutiner.
Du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i pressede situationer. Vi har nemlig en herlig travl hverdag, hvor fleksibilitet påskønnes, så vi samlet kan nå i mål og overholde deadlines. Der er selvfølgelig samtidig plads til at have det sjovt og rig mulighed for at komme med til fede koncerter og shows.

Sådan søger du stillingen
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for All Things Live Denmark, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eva Nestler på tlf. +45 3085 1311.

Om All Things Live
All Things Live er Nordens største koncertarrangør med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland.


All Things Live dækker det fulde spektrum af oplevelser og artister fra lokale norske acts over svenske musical produktioner og danske standup shows til finsk festival og koncerter med internationale artister som The Rolling Stones, Taylor Swift og Eminem. All Things Live repræsenterer 140 lokale artister, promoverer omkring 3000 lokale og internationale events med mere end 1 million solgte billetter på årsbasis og fortsætter med at øge det nuværende portefølje med 15 partnerskaber med store virksomhedskunder.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock, over opera til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter og shows med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Take That, Kraftwerk, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Den Gale Pose, MORTEN og Katy Perry. All Things Live Denmark har produceret en lang række koncerter med Prince herunder den totalt udsolgte tour “Piano & Microphone” i Australien og Canada og Prince’s sidste koncert nogensinde i Atlanta, USA.

All Things Live Denmark er i dag europæisk tour promoter for Diana Krall og James Taylor og repræsenterer nogen af Danmarks største komikere som Simon Talbot, Ruben Søltoft, Adam & Noah og mange flere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 06. marts 2020

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Dygtig regnskabsassistent/Accountant til vores øko...

    Er du detaljeorienteret, struktureret og har en passion for at optimere og udvikle økonomifunktioner? Så er det måske dig, vi leder efter! I [xxxxx] forvalter vi ejendomme som om de er vo..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Senior Investment Controller in Accounting

    Job ID: 26070 Would you like to work in an area together with dedicated colleagues in a challenging work field where your contribution is really counts? Do you thrive in a fast-paced environme..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 8