Forretningsudvikler med stærk talforståelse til personbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du hjælpe med at udvikle beregningsmotoren for fem millioner skatteydere? Kan du lide svære og komplekse opgaver, og er du nysgerrig på de beregninger, der ligger bag forskuds- og årsopgørelsen? Så har du nu muligheden for at blive en del vores Team Beregninger, hvor vi med højt humør sammen finder løsningerne. Skat er ikke enkelt – det er derfor, vi er her.

Spændende opgaver
Skattestyrelsens opgave er at sikre, at borgerne betaler korrekte skatter og afgifter til tiden – hverken mere eller mindre. Vi har brug for din hjælp til arbejdet med skatteberegningerne på forskuds- og årsopgørelsen samt de lovforslag, der har indflydelse på skatteberegningerne og vedligeholdelse af vores datagrundlag på beregningerne.

Vores Team Beregninger har ansvaret for at understøtte forskuds- og årsopgørelsesprocessen på flere fronter – med alt fra beregning af den korrekte slutskat, dataudsøgninger samt afstemning af beregningsgrundlaget til opgør og fordeling af personskatten.
Som forretningsudvikler på beregningssiden skal du blandt andet:

  • Implementere ny lovgivning i skatteberegningsmotoren.
  • Skabe optimale forretningsprocesser, som sikrer høj datakvalitet og effektivitet.
  • Kortlægge processer og udarbejde procesdokumentation, som løbende vedligeholdes.
  • Beskrive forretningens krav til it-systemer og deltage i test af løsningerne.
  • Deltage i interne og tværgående forretningsudviklingsprojekter.
  • Give bidrag til lovforberedende arbejde, så lovgivningen så vidt muligt kan administreres digitalt.
  • Besvare henvendelser om komplekse skatteberegninger, fx ved spørgsmål til ministeren.


Din profil
Vi forestiller os, at du først og fremmest har en nysgerrighed for at (lære at) forstå og lave skatteberegninger, samt at du evner at dykke ned i grundlaget og forstå den kontekst, som beregningen relaterer sig til.

Som beregner har du har muligvis og gerne en skattemæssig forståelse og kan have et kendskab til forskuds- og årsopgørelsen eventuelt fra gennemgangen af din egen forskuds- og årsopgørelse, eller fordi du har arbejdet med skatteretlige problemstillinger. Fagligt har du måske fået dine kvalifikationer og kompetencer gennem sagsbehandling, hvor du har arbejdet med personbeskatning.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan spænde bredt, og vi går mere op i indholdet af dine kvalifikationer og dine erfaringer end titlen på din uddannelse. Hvis vi skal komme med nogle eksempler på uddannelser, så tænker vi i relation til beregningsdelen på fx professionsbachelor i skat, skatterevisor eller uddannet elev i Skattestyrelsen til en videregående uddannelse som fx cand.merc.(jur.), cand.merc.aud., cand.merc.fir. eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Stillingen kan eventuelt tilpasses til nyuddannede med lyst til at lære og masser af gå-på-mod.

Du bliver motiveret af at finde løsninger på svære og komplekse opgaver. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at bevare overblikket og roen, når det går stærkt. Ligesom du har forståelse for, at opgaver kan være af tilbagevendende karakter, fx at vi løbende tester, om beregninger foretages korrekt, ligesom vi ofte afstemmer data. Samtidig har du let ved at arbejde med it og omsætte systemmæssige krav til et sprog, der kan forstås af ikke-it-kyndige i organisationen. Du kan have erfaring med varetagelse af procesejerskab eller udarbejdelse og brug af procesdokumentation/arbejdsgangsbeskrivelser eller kravspecifikationer.

Du er struktureret, har analytisk sans, har en pragmatisk tilgang til arbejdet og skaber hurtigt overblik over komplicerede opgaver og sammenhænge. Du er endvidere god til at kommunikere mundtligt og skriftligt, og så kan du regne. Frem for alt er du engageret, fleksibel, selvstændig og kan få noget fra hånden – men også en ægte holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør.

Dit nye arbejdssted
Du bliver en del af kontoret PP - Forskuds- og årsopgørelse i afdelingen Personprocesser i Skattestyrelsen. Vi er 16 engagerede medarbejdere og en kontorchef. Kontoret er organiseret i teams, og du vil blive tilknyttet Team Beregninger, som er på seks personer. Du kan se frem til at blive en del af et fagligt og personligt udviklende miljø, hvor omgangstonen er uformel og imødekommende. Vi er meget forskellige, men det, vi har til fælles, er passionen for at nørde ned i detaljerne og sammen finde løsningerne. Vi arbejder løbende på at udvikle os som et hold, samtidig med at du får et selvstændigt ansvar og kan bidrage til løse vores samfundsvigtige opgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest 9. marts 2022. Vi forventer at holde 1.samtaler i uge 11 2022 og 2.samtaler i uge 12 2022. Vi forventer at benytte en personprofilanalyse og en logisk test i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Dige Toft på telefon 72 37 35 60.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet reference og straffeattest.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  • Onsdag den 09. marts 2022

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Dygtig regnskabsassistent/Accountant til vores øko...

    Er du detaljeorienteret, struktureret og har en passion for at optimere og udvikle økonomifunktioner? Så er det måske dig, vi leder efter! I [xxxxx] forvalter vi ejendomme som om de er vo..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Senior Investment Controller in Accounting

    Job ID: 26070 Would you like to work in an area together with dedicated colleagues in a challenging work field where your contribution is really counts? Do you thrive in a fast-paced environme..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 6