Budgetcontroller med flair for analyse og rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du god til budgetter og økonomistyring, tværorganisatorisk samarbejde, og kan du forstå samt formidle økonomiske analyser om økonomidata? Så har vi brug for dig i vores budgetenhed hos Økonomi på Københavns Professionshøjskole, hvor vi søger en budgetcontroller.

Vi er i en spændende udvikling, hvor Økonomiafdelingen udvikler sig til en mere rådgivende sparringspartner som både kan udarbejde budgetter og analysere på data og trends. Det gør det muligt både at understøtte strategiske beslutninger, skabe overblik og facilitere budgetlægning og budgetopfølgning.

Om jobbet
Dine hovedopgaver vil være:

  • udarbejdelse af indtægts- og omkostningsbudgetter for institutter og uddannelser
  • månedlige opfølgninger på budgetter og regnskabstal med institutchefer og uddannelsesledere, samt sparring og dialog i denne forbindelse.
  • udarbejdelse og formidling af analyser med fagligt og økonomisk data
  • udarbejdelse af business cases og direktionsindstillinger.

En normal arbejdsdag ville f.eks. indbefatte både faglig dialog med kollegaer, udarbejdelse af beregninger/udarbejdelse af indstilling og et møde eller to med en institutchefer/uddannelsesleder/vicedirektør.

Nogle af de sidste analyser har været rentabilitetsanalyser for alle vores spændende uddannelser, optimering af ressourceanvendelse på tværs af institutionen, forbrugsanalyser for at identificere uddannelsernes råderum i budgettet. Vi er ligeledes igang med at udarbejde analyser på tværs af sektoren for at få indsigt i den viden, som andre besidder.

Om dig
For at jobbet er det rette for dig, er det vigtigt, at du trives med budgetlægning og budgetopfølgning, analysearbejde, kvalitetssikring, indsamling, refleksion, formidling og implementering, samt at koordinere data på tværs af enheder.

Du kan have erfaring fra en styrelse, et departement, en større privat virksomhed eller en institution. Er du nyuddannet, men har 'drive' og gåpåmod, hører vi dog også gerne fra dig.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan udarbejde budgetter og følge op på dem.
  • er god til skriftlig formidling. Du kan levere et klart og velformuleret budskab til modtagere, chefer, direktion og bestyrelse.
  • har en længere videregående uddannelse, f.eks. cand.scient.pol., cand.merc., cand.polit.
  • er ansvarsbevidst og følger dine opgaver til dørs. Det er en fordel, at du kan kommunikere med hele organisationen, som består af mange forskellige fagligheder.
  • værdsætter samarbejde internt i Økonomiafdelingen og på tværs af fagligheder.
  • er initiativrig og har drive. Du analyserer selv på data og sørger for, at der bliver indhentet de informationer, der er behov for.

Din arbejdsplads
Du vil blive ansat i Økonomiafdelingen, der består af 35 medarbejdere, som sammen skaber et stærkt fundament for en sammenhængende styring og økonomistyring, effektivt indkøb og et retvisende regnskab og som fungerer som strategisk sparringspartner for både ledelsen og uddannelserne.

Du vil referere til budgetchefen, og du vil blive en del af en budgetenhed med 10 dedikerede kollegaer, som er en blanding af chefkonsulenter, specialkonsulenter og fuldmægtige, der både arbejder med egne ansvarsområder og indgår i teams på tværs af enheden.

Vi kommer fælles i mål med opgaver i afdelingen gennem et tæt samarbejde med kollegaer. Derudover har vi en bred kontaktflade på tværs af organisationen, da vi skal kunne samle trådene i institutionen og sætte dem ind i en organisatorisk og strategisk kontekst.

Normalt er vi ude i organisationen ca. 25 pct. af tiden, dog arbejder vi alle hjemmefra pt. grundet COVID-19. Hjemmearbejde mange uger i træk kan være udfordrende, hvorfor vi bl.a. prioriterer sociale initiativer, løbende 1:1-samtaler, såvel som at samles flere gange om ugen online med kamera for at opretholde det kollegiale samarbejde.

Uanset om vi fortsat arbejder hjemmefra, når du starter, er det vigtigt for os at understøtte, at du får en god opstart. Afhængig af din faglige profil og dine styrker, tilrettelægger vi et introforløb med fokus på at introducere dig til KP, dine nye opgaver, et godt netværk og at understøtte en god dialog/forventningsafstemning med din leder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse fra den 1. juni 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive indplaceret som enten fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Arbejdsstedet er Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte budgetchef Mads Eghøj Vanggaard på tlf. 5163 2464 eller mail: [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 18. april 2020.

Der afholdes samtaler i uge 16 og 17.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Document Controller

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 71
6. september 2024 73
5. september 2024 75
4. september 2024 75
3. september 2024 76
2. september 2024 76
1. september 2024 73
31. august 2024 75
30. august 2024 78
29. august 2024 77
28. august 2024 78
27. august 2024 82
26. august 2024 80
25. august 2024 88
24. august 2024 87
23. august 2024 89
22. august 2024 88
21. august 2024 94
20. august 2024 96
19. august 2024 92
18. august 2024 93
17. august 2024 94
16. august 2024 94
15. august 2024 89
14. august 2024 88
13. august 2024 86
12. august 2024 87
11. august 2024 85
10. august 2024 86
9. august 2024 86
8. august 2024 89

Værd at vide når du søger job som regnskabsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer