Regnskabskonsulent med erfaring søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Kandidater skal søge skriftligt direkte hos arbejdsgiver via mail: [email protected]

De formidles dog stadig på ordren m.h.p. opfølgning hos arbejdsgiver ANSÆTTELSE SNAREST MULIGT.

Hos Addere Administration oplever vi fortsat stigende efterspørgsel efter vores ydelser og tilgangen af nye kunder og opgaver fortsætter. Vi er derfor på udkig efter en erfaren og kompetent regnskabskonsulent, som vil være med på holdet og indgå i vores velfungerende team.

Vi lægger til grund, at du: er erfaren med og trives i rollen som regnskabskonsulent, hvor du har selvstændigt ansvar for dine kunder og opgaver er regnskabsuddannet har en solid erfaring med bogholderi, lønadministration, klargøring af balance til revision, indberetning til myndigheder, lettere rapportering mv. du har en digital tilgang til bogholderi, herunder f.eks. E-conomic, budget 123, Digiflow eller tilsvarende scanningsløsninger kommunikerer i skrift og tale på dansk og engelsk har solid erfaring med diverse bogføringssystemer, lønsystemer samt MS Office pakken er fleksibel – både i forhold til kundernes behov og i forhold til varierende arbejdstider kan lide en afvekslende og foranderlig hverdag med mange bolde i luften er yderst bevidst om at levere den bedste kvalitet og service overfor kunderne

Vi tilbyder til gengæld: et alsidigt og udfordrende job med direkte kundekontakt og ansvar i en professionel organisation et tæt og godt samarbejde/sparring med dine 6 kollegaer i afdelingen og med dine kollegaer i revisionsafdelingen gode faglige udviklingsmuligheder fleksibel arbejdstid en konkurrencedygtig løn, som matcher dine kompetencer og vores forventninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr mail på [email protected]. telefon: 56640500 Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Brian Hildskov Hansen på [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Køge
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Bogholder / Kontorassistent Deltid

    Motiveres du af at arbejde med tal? Trives du med, at der er store forventninger til din arbejdsindsats? Brænder du for at arbejde med en bred palet af opgaver inden for regnskab og andre forfalden..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Asnæs
    Få mere info
  • Forretningscontroller til Nat-Tech Økonomi, Roskil...

    Trives du i en rådgiverrolle, hvor du vil være en central figur i økonomistyring af forskningsprojekter og institutøkonomi?Har du en skarp økonomisk forståelse, stærke relationelle kompetencer .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forretningscontroller til Nat-Tech Økonomi, Roskil...

    Trives du i en rådgiverrolle, hvor du vil være en central figur i økonomistyring af forskningsprojekter og institutøkonomi?Har du en skarp økonomisk forståelse, stærke relationelle kompetencer .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lønkonsulent til HR og Arbejdsmiljø

    HR og Arbejdsmiljø i Sorø Kommune søger pr. 1. december 2024 en erfaren lønkonsulent.OpgaverneSom lønkonsulent løser du lønsagsbehandling og kontrolfunktion i samarbejde med ledere og medar..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1