Rekrutteringsfirma

Lead Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lynge

Lead Controller



Valcon Medical



Attraktiv og unik mulighed for en opbyggende rolle i scale-up virksomhed


Som Lead Controller bliver du en central nøgleperson i Valcon Medicals udvikling, idet du som første ansatte i økonomi får ansvar for økonomiområdet. Det betyder, at din stilling indeholder meget opbygning, procesanalyse og eksekvering, men også det strategiske perspektiv, idet alt det – du igangsætter – skal kunne håndtere og understøtte Valcon Medicals vækstplan og sikre, at tiltagene er skalérbare.

Stillingen er meget forretningsorienteret og du får især mulighed for at sætte dine talenter for opbygning af produktionsanalyse og forretningsanalyse i spil. Og med din analytiske approach medvirker du aktivt til at understøtte den økonomiske kurs for produktionen.

Din rolle – der omfatter hands-on – indeholder flg. ansvarsområder:

  • Produktionsøkonomi, herunder løbende analyser til produktionen, som stiller skarpt på det væsentlige.
  • Udvælgelse og implementering af økonomisystem (pt. Economics) incl. produktionsplanlægnings-værktøj.
  • Økonomistyring i form af budgettering/forecasting.
  • Likviditetsstyring og tilhørende forecast.
  • Månedsluk og dertil hørende ledelsesrapportering.
  • Kontakt til revisor, hvortil regnskabsudarbejdelse/bogføring/løn er outsourced.
  • Identifikation, planlægning og drift af finansielle og forretningsmæssige processer, der involverer økonomi (order-to-invoice/cash, indkøb, salg, supply chain osv.)
  • Business Cases / diverse analyser m.h.p beslutningsgrundlag til understøttelse af virksomhedens økonomiske udvikling.

Her og nu er fokus i høj grad det at beskrive og etablere processer, således at der dannes basis for produktionsanalyser m.h.p. at kunne følge udviklingen i produktionsøkonomien på tæt hold. Du driver området på eget initiativ, men også i tæt samarbejde med produktionschefen. Herunder den overordnede opgave i sammen at optimere produktionsøkonomien løbende samt valg af produktionsplanlægningsværktøj, der spiller sammen med økonomisystemet. Desuden arbejder du tæt sammen med virksomhedens stifter/COO.

Stærk erfaring indenfor produktionsøkonomi


Ideelt set har du en relevant økonomisk uddannelse på akademisk niveau eksempelvis cand.merc.aud. cand.oecon., HD i regnskab & økonomistyring eller lign. Vigtigt er det, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du er vant til at arbejde med produktionsøkonomien i et analytisk perspektiv og være en solid sparringspartner for produktionschefen. Med dig har du dit IT-mind-set og du er selvfølgelig velbevandret i MS Office-pakken og især en haj til Excel, ligesom du begår dig flydende både på dansk og engelsk.

Qua at Valcon Medical er i opstartsfasen, skal du som eneste medarbejder indenfor økonomi kunne favne bredt, dvs. at du også tager hånd og har erfaring med månedsluk og ledelsesrapportering. Du vil skulle bygge op fra bunden og skabe et solidt fundament for Valcon Medicals fremtidige udvikling. Så du får her en stilling, du ikke lige møder hver dag på din vej.

Ord som analytisk, struktureret og detaljebevidst beskriver dig, ligesom du er forretningsorienteret og en god kommunikator, der evner at skabe gode relationer til alle. Du skal kunne trives i et start-up miljø, hvor der løbende bygges op indenfor alle facetter af virksomheden.

Er du klar til at prøve dig selv af i et start-up miljø – så søg stillingen nu!


Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Tobias Møller Simonsen eller Partner Anita Blinkenborg på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet i skemaet. Vi kalder løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Om Valcon Medical


Valcon Medical er en ung virksomhed (2018), der fungerer som den første kontraktproducent i Europa af medicinsk cannabisolie produceret ud fra dansk dyrket cannabis. Virksomheden har en GMP fremstillertilladelse under den danske lovgivning for medicinsk cannabis fra Lægemiddelstyrelsen. Medicinsk cannabis skal fremstilles og kontrolleres i hht. Fuld EU GMP. Målet er at positionere sig som ledende fremstiller af medicinsk cannabisolie af højeste kvalitet i Europa. Valcon Medical holder med sine nuværende 19 medarbejdere til i Lynge.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Lynge
Reference: 2104.289a
Virksomhed: Valcon Medical


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lynge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Lynge

Lignende jobs

  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Financial Controller

    A truly global company servicing the energy industry with market leading technologies[xxxxx] is a global technology company that develops and provides efficient, hi-tech solutions for the ene..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordsjælland

    Brænder du for at optimere processer og arbejdsgange, samtidig med at du tager del i den daglige drift? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og besidder en høj faglig stolthed? Og vil du være .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Struktureret Regnskabsmedarbejder søges til LX Fle...

    BeskrivelseEr du en struktureret og selvkørende Regnskabsmedarbejder med en bred værktøjskasse? LX Flexleasing søger en dedikeret Regnskabsmedarbejder, der ønsker at blive en del af et åbent og..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vedbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Lynge

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Lynge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Lynge over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0