Rekrutteringsfirma

KREDITORBOGHOLDER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

- med reference til CFO

VIRKSOMHEDEN

Muehlhan A/S er et datterselskab af Muehlhan AG i Hamborg. Selskabet blev etableret for over 100 år siden, har Worldwide ca. 4.000 medarbejdere og er børsnoteret i Frankfurt.

Muehlhan A/S er specialist i overfladebehandling indenfor vind-, marine-, industri- og offshore/onshore sektorerne. Virksomhedens faglige viden og kunnen, modsvarer tidens krav indenfor kvalitet, effektivitet, produktivitet, samt vort samfunds stadigt stigende krav til at værne om miljøet. Muehlhan A/S er en strategisk vigtig partner i den danske del af Nordsøen og vedligeholder og overfladebehandler bl.a. produktionsplatforme.

Muehlhan A/S er kendt for at udføre kvalitetsarbejde, indenfor de af kunden specificerede tidsfrister, til en absolut konkurrencedygtig pris.

Selskabet er økonomisk velfunderet og har i kraft af ovenstående, en stabilt voksende omsætning, samt en stor og stadig voksende kundekreds.

TIl datterselskabet Muehlhan Wind Service (MWS) ledes der nu efter en kompetent Kreditorbogholder - opgaverne er anført nedenfor. MWS er en førende entreprenør og leverandør af specialiserede og "bedst i klassen" vindmølleteknikere samt installations- og serviceløsninger.

Ekspertisen ligger inden for; Mekanisk arbejde, maling og overfladebehandling, klingearbejde, elektrisk og højspændingsarbejde samt HSE / QA rådgivning.

Standarderne er de højeste i branchen, og Project Management-afdeling følger PRINCE-2-principper - for at sikre kvalitet og leverancer. MWS er en løsningsorienteret og innovativ virksomhed, der ønsker at blive involveret i F & U-projekter, implementere ny teknologi og ændre aktuelle forretningsmodeller - for at øge effektiviteten og levere mere værdi til kunderne.

Via Muehlhan Group er de i stand til at arbejde på verdensplan - med landsspecifik viden og lokalt indhold.

ORGANISATION

Kreditorbogholderen (KB) indgår i økonomifuntionen og vil referere til CFO.

STILIINGEN

Efter en grundig introduktion i Muehlhans forretningsprocesser, økonomifunktionen og virksomheden generelt, får den nye KB som hovedopgave at styre kreditorene.

Kandidaten vil komme til at arbejde sammen med CFO og skal skulle kunne sparre på højt niveau omkring virksomhedens opgaver i dagligdagen.

Stillingen er desuden selvstændigt og man planlægger i store træk selv sin arbejdsdag.

Med den ønskede vækst, som Muelhlan har sat sig for at nå både omsætnings- og resultatmæssigt inden for de næste par år, samt de krav, der stilles til en virksomhed af denne størrelse med hensyn til økonomisk styring og rapportering, vil opgaverne være:

  • registrere, bogføre og betale fakturaer for primært MWS (vi forventer at implementere Business Central (Navision) Document Capture inden længe)
  • kreditorstyre i bred forstand
  • følge op på, at regninger bliver godkendt rettidigt
  • afstemme kreditorkontoudtog samt forskellige udlægskonti
  • korrespondere med øvrige selskaber i gruppen, leverandører og partnere
  • medvirke til klargørelse af dokumentation til brug for revisionen.
  • diverse kontoropgaver, såsom åbning af post, bestilling af kontorartikler m.m.

KANDIDATEN

Erfaring med betalinger, bogføring, løbende afstemninger af kreditorer samt momsreglerne. Rutineret bruger af IT-systemer og har en god systemforståelse. Har man tidligere brugt BusinessCentral og/eller Document Capture vil det være en fordel – ellers sørges der den nødvendige oplæring. Det skal falde naturligt at spotte, hvor processer kan optimeres, så dine kollegers og egne opgaver kan løses mere effektivt.

Man skal formå at mødes med kolleger og omverden med et udpræget servicegen. Man får en stor kontaktflade i virksomheden, så det er centralt, at man evner at tale med kolleger på alle niveauer og kan kommunikere på engelsk med udenlandske leverandører.

Vi leder dersuden efter en profil, der er rutineret i at håndtere store mængder af transaktioner og kan lide at få noget fra hånden.

SPROG

Koncernsprog er engelsk hvorfor dette beherskes i både skrift og tale på et rimeligt niveau.

IT

MS-Office beherskes på ekspertniveau – min. Brugerniveau, samt en fordel med kendskab Navision og ex, BusinessCentral og/eller Document Capture

UDDANNELSE

En relevant videregående uddannelse på Merkonom niveau.

DOMICIL

Kandidaten forventes at have bopæl i passende afstand fra i Middelfart (max. 1 time)

TILTRÆDELSE

Snarest, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette kandidat

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Med udsigt til Lillebælt, sidder vi 10 personer på kontoret i Middelfart og varetager den finansielle del af Muehlhan A/S og Muehlhan Wind Service A/S. Der tilbydes kantineordning, sociale arrangementer og et uformaelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden på tværs af afdelinger og selskaber.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Middelfart

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2