Går du op i den rette løn til rette tid?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Er du ansvarsbevidst, engageret og serviceorienteret? Så er du måske vores nye lønkonsulent.
Vi søger en ny kollega til Løn i Middelfart Kommune, som kan starte senest den 1. oktober 2021. I Løn har vi fokus på tilgængelighed, effektivitet og faglighed i vores samarbejde med den øvrige organisation. Vores kerneopgave i Løn er at understøtte organisationen og yde rådgivning og sparring til ledere og administrative medarbejdere omkring brugen af lønsystemet (Opus), overenskomstforhold, arbejdstidsregler, ferie- og fraværsregler mv.
Som vores nye lønkonsulent bliver du en del af Løn, hvor vi i alt er syv lønkonsulenter fordelt på to teams, der hver servicerer en del af organisationen. Du vil indgå i lønteam 1, der primært varetager opgaver for Social- og Sundsforvaltningen og Teknik- og Miljøforvaltningen. Løn er en del af Løn og Økonomiafdelingen med i alt 43 medarbejdere.

Du er som person:
  • Tillidsfuld og serviceminded
  • Ansvarsbevidst og samvittighedsfuld
  • Struktureret og selvstændig
  • Smilende og imødekommende
  • Har god energi og gåpåmod

Derudover skal vores nye kollega være god til at skabe gode relationer på tværs af en stor organisation, da du skal arbejde tværgående, helhedsorienteret og bringe dine kompetencer i spil med kolleger med en anden faglig baggrund. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere på en tilgængelig og pædagogisk måde.

Om os
Du bliver en del af et team, som lægger vægt på sparring, samarbejde og et stærkt fagligt fællesskab. I vores afdeling er omgangstonen uformel, trivslen god, og forventningen er, at du bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes faglige udvikling og forventer, at alle byder ind på opgaverne. Vi giver et rummeligt mulighedsrum, men forventer til gengæld engagement, resultater, samarbejde og vidensdeling.

Om opgaverne
I Middelfart Kommune er lønindberetningen decentraliseret, og vi er konsulenter for kommunens institutioner og ansatte. En stor del af vores arbejde består derfor af rådgivning omkring overenskomstforhold, arbejdstidsregler, ferie- og fraværsregler, brugen af vagtplan mv. Som lønkonsulent får du en kontrollerende rolle i forhold til decentrale indberetninger.

Vi søger en lønkonsulent, der:
  • Tager aktivt del i opgaveløsningen og gerne løber med bolden
  • Har fokus på den gode service i konsulentrollen
  • Bidrager til udviklingen af et stærkt fagligt miljø
  • Er fleksibel og trives med at være en del af en arbejdsplads med - til tider - et højt tempo
  • Har evnen til hurtigt at sætte sig ind i nye områder
  • Gerne har erfaring fra den offentlige sektor
  • Gerne har erfaring med at lave dataudtræk og analysere data
  • Gerne har erfaring med vagtplan

Om Middelfart Kommune
Middelfart Kommune er værdibaseret, og det er vigtigt for os, at du kan forene dig med vores værdisæt. Som medarbejder arbejder vi ud fra Middelfart Kommunes medarbejder- og ledelsesgrundlag. Du kan læse mere om værdierne og medarbejder- og ledelsesgrundlaget på www.middelfart.dk

Mere information og ansøgning
Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte lønkonsulent Tina Kjærsgaard Petersen på telefon 8888 5077 eller teamleder for Løn Peter Tvebro på telefon 8888 5008.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 18. august 2021. Vi afholder samtaler den 25. august med besættelse af stillingen hurtigst muligt. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og aftaler om lokal løndannelse.

Arbejdssted er Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart. En attraktiv arbejdsplads som Danmarks mest bæredygtige, offentlige arbejdsplads. Der er gode parkeringsmuligheder og forbindelser til motorvejen og offentlige transportmidler.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Middelfart
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Controller

    VKCONSULTING søger en Controller til TV 2 Danmark i Odense Er du erfaren indenfor controlling og regnskab, arbejder du med overblik og er naturlig nysgerrig på dit felt? Så det måske dig, som v..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bogholder/Økonomiansvarlig hos ERP Denmark – Nybor...

    Har du flere års erfaring med bogføring og fakturering? Har du erfaring med at være økonomiansvarlig? Sætter du en ære i, at processerne følges, og at bogføringen stemmer? Trives du i et mindre tea..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nyborg
    Få mere info
  • Erfaren og kvalitetsbevidst lønmedarbejder til TV ...

    BeskrivelseSom lønmedarbejder får du en alsidig og spændende hverdag i et dynamisk medie-tech hus, hvor du vil have en bred kontaktflade internt i hele organisationen. Du vil blive del af en st..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2