Rekrutteringsfirma

Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du kvalitetsbevidst, og leverer du controlling med forretningsudvikling for øje? Skaber du balance på kuglerammen, og kan du bistå ledelse og bestyrelse med fyldestgørende rapporteringspakker? Så bør du læse mere om denne stilling, da du får rig mulighed for at videreudvikle forretningsgange og udfordre arbejdsrutiner…

En virksomhed med samarbejde i højsædet


Virksomheden har specialiseret sig indenfor sin branche. Den er velkonsolideret og har en flot historie. Tiden er nu kommet til, at virksomhedens økonomiafdeling skal styrkes. Med særdeles stærke kompetencer inden for finans- og økonomifaget er du personen, der videreudvikler arbejdsgange, så virksomheden følger med udviklingen.

Som Controller får du følgende ansvarsområder:

  • Ansvarlig for alle bogføringsopgaver i egne selskaber, primært ejendomsselskaber
  • Finans-, debitor- og kreditorbogholder samt ajourføring af anlægskartotek
  • Månedsregnskab, moms og udarbejdelse af materiale til årsregnskab for egne selskaber
  • Selvstændigt forestå daglig bogføring og bankafstemning
  • Løbende procesoptimering og ansvarlig for månedlig rapportering for egne selskaber

Du bliver en del af virksomhedens økonomiafdeling og refererer direkte til virksomhedens økonomichef. Personen og dine øvrige kollegaer kommer du til at arbejde tæt sammen med for så vidt angår udviklingen af økonomiafdelingen.

Tal-ekvilibrist med stor faglig kompetence


Økonomidisciplinen og dens facetter mestrer du til fulde, og succesfuldt løser du dine opgaver. Din grundighed kombineret med din talforståelse gør dig til et stort aktivt – uanset om det drejer sig om hands on opgaveløsning eller økonomisk rådgivning. Du sætter handling bag dine ord, og med din løsningsorienterede approach bidrager du proaktivt til at udfordre det bestående med respekt for historien.

I tråd med virksomhedskulturen får du et stort ansvar fra dag ét, hvilket du trives med, da du er selvstændig og altid kommer i mål med dine opgaver inden for aftalt tid. Du er udadvendt og opmærksom på dine omgivelser, og du er altid klar på at give en hjælpende hånd med, når dine kollegaer har brug for dine kompetencer – også tværorganisatorisk.

Virksomheden forestiller sig, at du har erfaring fra en lignende stilling som eksempelvis revisor eller Controller. Vigtigst er, at du har beskæftiget dig med beslægtede finans- og økonomiopgaver, så du hurtigt kan udfylde rollen. Virksomheden anvender Microsoft Dynamics NAV, hvorfor det vil være at foretrække, hvis du har kendskab til systemet eller et tilsvarende. Kendskab til bygge- og anlægsbranchen er et plus.

Kvalitetsbevidst virksomhed


Virksomheden er en større virksomhed, der beskæftiger et stort antal medarbejdere. Med sin lange og flotte historie har virksomheden kæmpet sig til en stærk markedsposition, som den med tilføjelsen af dig skal blive ved med at have.

Fra direktion og ledelse er der stort fokus på at skabe motiverende rammer, hvilket over tid har skabt stort engagement blandt medarbejderne. Den enkelte får et stort ansvar og dermed mulighed for at præge sin egen stilling.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Sommerferie


På grund af sommerferie gør vi opmærksom på, at det kan være vanskeligt at komme i kontakt med headhunter, Rolf Østergaard der varetager rekrutteringen.

Det skal dog ikke holde dig fra at søge jobbet, og løbende vil det være muligt at komme i dialog med os, hvis du har spørgsmål til jobopslaget.

Samtaler vil først blive afholdt efter sommerferien, hvor vi er tilbage med næsten fuld bemanding fra den 3. august 2020.

Rigtig god sommer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • PROJECT CONTROLLER

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Deltids bogholder til virksomhed i Silkeborg

    JobbetPå vegne af Vesttec Aps i Silkeborg søger vi en detaljeorienteret og dygtig bogholder til en deltidsstilling. Du kan med dit skarpe øje for detaljer sikkert navigere i de klassiske bogholderi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsansvarlig

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 28
18. september 2024 28
17. september 2024 28
16. september 2024 30
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 30
12. september 2024 32
11. september 2024 29
10. september 2024 32
9. september 2024 30
8. september 2024 30
7. september 2024 30
6. september 2024 29
5. september 2024 30
4. september 2024 30
3. september 2024 29
2. september 2024 29
1. september 2024 30
31. august 2024 30
30. august 2024 29
29. august 2024 30
28. august 2024 30
27. august 2024 31
26. august 2024 32
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 34
22. august 2024 29
21. august 2024 29
20. august 2024 31