Rekrutteringsfirma

Group Financial Controller – reporting and controlling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Motiveres du af at udvikle og drive finansielle processer og initiativer, der understøtter forretningsstrategien? Har du erfaring fra produktionsvirksomhed? Og er din faglige metier at sikre transparens og robuste systemforankrede processer med fokus på valide masterdata, standardcost og fabriksregnskab, der supporterer optimale fremadrettede forretningsbeslutninger? Så er du den Group Financial Controller, vi søger til Expedit Group i Hadsten, nord for Aarhus.

Ledelsesrapportering med afsæt i KPI-struktur med fokus på standardcost og fabriksregnskab
Du refererer til Group CFO og kommer til at indgå i et engageret økonomiteam på hovedkontoret. Du bliver en vigtig spiller i økonomiafdelingen i forhold til at optimere de driftsøkonomiske styringsværktøjer med særligt fokus på masterdata, standardcost, fabriksregnskab og rapportering i en international kontekst, med salgsselskaber i Norden og produktion i Danmark og Letland. Dine midler er udvikling af systemforankrede og automatiserede processer, der understøtter forretningens kort- og langsigtede beslutninger med afsæt i valide data og fremsynede analyser og rapportering på relevante KPI’er.

Overordnede ansvarsområder er:

  • Drive diverse koncernrapportering og udvikle de bagvedliggende processer
  • Reduktion af unødig kompleksitet samt drive en kontinuerlig forbedring af datadisciplin
  • Løfte dit ansvarsområde omkring standardcost, fabriksregnskab mv. til næste niveau
  • Bidrage til øget transparens og optimale beslutningsgrundlag
  • Cost controlling og fabriksregnskaber i driftsområderne samt rapportering
  • Projekt controlling (tid, ressourcer og kvalitet samt forkalkulation og efterkalkulation)
  • KPI-understøttelse og rapportering på nøgletal
  • Koordinere compliance tiltag omkring CSR, code of conduct mv. og forankring heraf i processer
  • Sparring med kolleger og koncernens øvrige selskaber

Du får en strategisk vigtig funktion, som medvirker til at skabe sammenhæng og transparens i koncernen og mellem selskaberne. I rollen støttes du i de transaktionelle discipliner fra bogholdere og regnskabsmedarbejdere i såvel moder- som datterselskaber, så du kan fokusere på dit bidrag. At balancere daglig drift og fremadrettet udvikling, hvor mange manuelle håndteringer afløses af mere systembårne processer med klare roller og ansvar.

Fagligt velfunderet i standardcost og fabriksregnskab samt stærk formidler
Du har en teoretisk baggrund inden for økonomi samt erfaring fra produktionsvirksomhed med international afsætning. Optimalt har du erfaring med datterselskaber. Du kender derfor betydningen af optimal datastruktur, ensartethed i data og dataflow som betingelse for optimale analyser og dermed forretningsbeslutninger med afsæt i rapportering. Som person er du struktureret og analytisk og med en udpræget evne til at skabe sammenhænge med afsæt i en stærk forretningsforståelse. Samtidig er du kendt for at være taljongløren, der evner at få tal til at tale et tydeligt sprog. Du er serviceminded med kant og kompetence til konstruktivt at udfordre status quo og samtidig sikre gode samarbejdsrelationer. Det gør du via skarpe analyser, kortlægning af eksisterende arbejdsgange og processer og derpå drive forbedringsprojekter med afsæt i data og simuleringer; og ikke mindst din dybe forståelse for forretningen og dens kritiske processer og værdidrivere.
Som person beskrives du som den strategiske håndværker, der har flyvehøjde og kan eksekvere i harehøjde som en empatisk og imødekommende kollega. Endelig har du solid erfaring med Excel, og er vant til at arbejde i ERP- og BI-systemer. Da du bliver en del af en international virksomhed, forventer vi, at du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Vi tilbyder
En nøglerolle og gode muligheder for at sætte dit tydelige aftryk i en virksomhed i udvikling, og med planer om signifikant vækst i de kommende år. Involvering på tværs af selskaber er afgørende for din succes, således ”one company mindset” kontinuerligt er rammesætningen for dine tiltag.

Send dit cv
People Executive medvirker til rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontakte Managing Partner Anders Jørgensen på tlf. +45 3051 7789. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler kandidater løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Difko A/S Merkurvej 1K, 7. sal DK-7400 Herning Virksomheden Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko lever..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    Er du finansiel controller med en veludviklet værktøjskasse inden for finans, regnskab og rapportering? Ønsker du at udvikle dig i en hybrid rolle, hvor du desuden agerer Business Controller og for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 27
4. juli 2024 29
3. juli 2024 27
2. juli 2024 28
1. juli 2024 27
30. juni 2024 28
29. juni 2024 28
28. juni 2024 29
27. juni 2024 28
26. juni 2024 28
25. juni 2024 34
24. juni 2024 32
23. juni 2024 32
22. juni 2024 30
21. juni 2024 31
20. juni 2024 31
19. juni 2024 32
18. juni 2024 30
17. juni 2024 30
16. juni 2024 30
15. juni 2024 31
14. juni 2024 32
13. juni 2024 30
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 27
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 24
6. juni 2024 23
5. juni 2024 23